PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PESTE NOIRE
co to kurwaq za okreslenie PLAMY NUDY? ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
to tak jakbyś sobie upierdolił zajebisty gajer tanim prytem: gajer ok, pryt raczej nie, pryt na gajerze tez nie bardzo....enyłej ziewnąć można kilka razy. :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Są jeszcze jakieś szanse?Maleficio pisze:bo ta pizda z kapeli milczy ale dzis zalatwie sprawe
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- SODOMOUSE
....album roku....później długo,długo nic....chyba,że Woods Of Infinity coś wypuści....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Jak się zbierze 5 osób to ja teges mogę to zamówić. Albo umówmy się, ze jutro do 12 w południe kto się do mnie na priva zgłosi to mu zamówię. Jutro po południu wam wyślę po ile to wychodzi.
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
Ja byłbym w takim razie też zainteresowany, jeżeli można. A ile może wyjść za płytkę? Tak mniej więcej? Bo jestem od jakichś 2 tygodni na końcówce finansowej miesiąca, więc chciałbym wiedzieć chociaż mniej więcej. ;)
HAILSA!!!!!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
-
Maria Konopnicka
Ja bym chciał wiedzieć ile przelać najpóźniej do niedzieli - w poniedziałek wyjeżdżam na 2 tygodnie i nie mam pewności jaki będę miał dostęp do internetu i czy w ogóle go będę miał. To już Maleficio będziesz miał u mnie drugi browarek na którymś z najbliższych koncertów - dziś żona odebrała z poczty DECEASED, więc już wiem, że urlop szykuje mi się udany :)
- Xapapote
Gdzie jedziesz? Do Albanii? Jest, byłem rok temu, nawet hot spoty w Tiranie mają. :P
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
Maria Konopnicka
...zawsze mam jakieś opory, żeby dokonywać przelewów za pośrednictwem internetu dostępnego dla wszystkich
- Xapapote
A jak w banku pan ci przelewa z Twojego kąta w inny kąt to myślisz, że ktoś tego nie jest w stanie wyhaczyć? Luz :P
-
Maria Konopnicka
Nie wiem, nie znam się na tym, ale sądzę, że mają jakieś zabezpieczenia. Nawet jeśli są do obejścia, to zawsze lepsze takie niż żadne :)
- twoja_stara_trotzky
Już nic nie kumam, przecież zamówiłeś dwa tygodnie temu.Maleficio pisze:Jak się zbierze 5 osób to ja teges mogę to zamówić. Albo umówmy się, ze jutro do 12 w południe kto się do mnie na priva zgłosi to mu zamówię. Jutro po południu wam wyślę po ile to wychodzi.
- Scaarph
- Maleficio
- Kontakt:
Zamówiłem, ale pani była chora, więc się nie odzywała, dlatego TOBIE zamówiłem trójkę, co dostałeś. :)twoja_stara_trotzky pisze:Już nic nie kumam, przecież zamówiłeś dwa tygodnie temu.
A teraz już można zamawiać nowy PN.
- twoja_stara_trotzky
no to ja chcę. wpisuj moją kandydaturę.
- maciek z klanu
- Xapapote
to bardzo rzadka płyta ... jeszcze aktualna ... została wysłana trzy dni temu ... nawet jeszcze nie doszła :P
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz