MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
Gdyby zagrali po Stanach ze dwie trasy z Behemoth, to pewnie więcej ludzi kupiłoby nowy album. Nergal mówił, że lubi brać na supporty dobre kapele z potencjałem. W Polsce ich fanów rozgrzewać będą Blindead i Morowe, może w USA, Morbid Angel otworzy im kilka koncertów.
I AM MORBID
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
no i mamy pierwszy teledysk z nowej płyty:
-
- rasowy masterfulowicz
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Kupił ktoś może nowych Morbidów w edycji "digipackowej" (takie pudełko niby to blaszane śniadaniowe)? Interesuje mnie co jest w środku- plastikowe pudełko normalnego formatu?
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
- rasowy masterfulowicz
To sie nazywa starpak! Ja kupilem starpak i jewelcase. Ale starpaka zobacze dopiero w lipcu. O booklecie moge powiedziec, ze jest gowniany, layout jak z Empire Records.Agnósdej pisze:Kupił ktoś może nowych Morbidów w edycji "digipackowej" (takie pudełko niby to blaszane śniadaniowe)?
I AM MORBID
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
fajna recenzja Illud:
http://muzyka.wp.pl/rvid,620769,title,S ... enzja.html
I AM MORBID
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Bardzo celna recka.
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
tu zgoła odmienna recka
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1653964,47
ale mnie to nie dziwi Donarski to ortodoksyjny Death Metalowiec :)
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/met ... 1653964,47
ale mnie to nie dziwi Donarski to ortodoksyjny Death Metalowiec :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Mol
- evildead
Jestem w mniejszości. Tylko mój szef przyznał, że taki Morbid Angel go przekonuje. Jest nas więc dwóch. To za mało na złotą płytę, nawet w Polsce (póki co;).Mort pisze:fajna recenzja Illud:
he he he ;)))
fajna recka, generalnie wszystko z niej już w tym temacie padło
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Właściwie dlaczego żałosny? Nie zjebał ich przecież z góry na dół, nie wylał kubła pomyj, ot po prostu opisał muzykę tak jak ją odbiera.Maleficio pisze:Żałosny koleś...
...to samo pomyślałem. Nawet się nie chce tego komentować.Maleficio pisze:Żałosny koleś...
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No ale tak jak kolega Nasum zapytał: dlaczego żałosny? Bo słabo ocenił płytę która wam się podoba? :)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Xapapote
Mnie się ta płyta podoba i generalnie mam w pompie co o niej piszą jacyś faceci. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym jak ten materiał brzmi z dobrego (180 g vinyl) nośnika. Fajne riffy, spoko wokale, perka (stopa) do zaorania i w zasadzie jeden "Radikult" ewidentnie śmierdzący chujowizną.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Każda recenzja nieważne czy to płyty czy filmu czy czegokolwiek jeszcze jest subiektywna - jednym płyta się podoba i są w trakcie budowania ołtarzyka dla niej, dla innych jest przeciętna i nie widzą w niej aż tylu zalet. Nie rozumiem dlaczego ktoś, kto sie wypowiedział na temat nowej płyty MA w sposób dość wyważony i próbuje w swojej recenzji napisać dlaczego ta płyta mu nie podeszła jest okreslony mianem żałosnego kolesia i szkoda czasu na komentowanie jego recenzji?
- Maleficio
- Kontakt:
Nawet nie mam zamiaru na twoje głupie pytanie odpowiadać. Powiem tylko tak, pytania zadawane przez Pana Donarskiego mają swoje odpowiedzi w recenzji na wp. Możesz sobie obydwie otworzyć na ekranie i wszystkiego co chcesz się możesz dowiedzieć.
Alsvartr pisze:No ale tak jak kolega Nasum zapytał: dlaczego żałosny? Bo słabo ocenił płytę która wam się podoba? :)
Też bym wyrzucił "Radikult" z tej płyty. Gówniany kawałek, który trochę ratuje zajebista solówka.Xapapote pisze:mnie się ta płyta podoba i generalnie mam w pompie co o niej piszą jacyś faceci. jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym jak ten materiał brzmi z dobrego (180 g vinyl) nośnika. fajne riffy, spoko wokale, perka (stopa) do zaorania i w zasadzie jeden "Radikult" ewidentnie śmierdzący chujowizną.
- Xapapote
Trochę mało.IRONMIL pisze:Też bym wyrzucił "Radikult" z tej płyty. Gówniany kawałek, który trochę ratuje zajebista solówka.Xapapote pisze:mnie się ta płyta podoba i generalnie mam w pompie co o niej piszą jacyś faceci. jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym jak ten materiał brzmi z dobrego (180 g vinyl) nośnika. fajne riffy, spoko wokale, perka (stopa) do zaorania i w zasadzie jeden "Radikult" ewidentnie śmierdzący chujowizną.
Z kolei bardzo podchodzi mi "Destructors...". ma klimat sf/horrorów klasy C z lat 50. i jest uroczo pastiszowy. zajebisty numer.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..