SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SĄD
chuja tam, mi odpowiada rola niewinnego ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- 612
- rozkręca się
moj glos na trockiego, triceratops to moj wielki przyjaciel, na dodatek zazdroszcze mu miesni i zawadiackiego spojrzenia, tych dwoch innych nie znam ale trocki to cham, swinia i slucha gownianej muzyki, na domiar zlego mieszka w trojmiescie, no wynalazek na skale powiatu, trojmiasto? sen pijanego wariata
HELL GAPES WIDE FOR THEE
- Adrian696
- zahartowany metalizator
chciałem serdecznie podziekowac za oddane na moja skromna osobe glosy
oczywiscie jako osoba posiadajace wszystkie sprawne klepki, nie interesuje mnie co sadzicie na moj temat :D
szacunek dla 2 forumowiczów, którzy napisali ze na mnie zagłosowali
macku - nie pisz o honorez, bo osoba obrazajaca mojego syna go nie posiada - wydawało mi sie to oczywste
oczywiscie jako osoba posiadajace wszystkie sprawne klepki, nie interesuje mnie co sadzicie na moj temat :D
szacunek dla 2 forumowiczów, którzy napisali ze na mnie zagłosowali
macku - nie pisz o honorez, bo osoba obrazajaca mojego syna go nie posiada - wydawało mi sie to oczywste
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
W ankiecie brakło SRO GOŚCIA :///
- megawat
- weteran forumowych bitew
Fuck, nie zdążyłem zagłosować. Ale oddałbym swój głos na Tricepsa. Ja to w sporcie często kibicuję tym z ostatniej pozycji a jako że jemu chyba bardziej zależało na wygranej niż Trockiemu, to głos byłby na Tricepsa. :D
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Triceratops
No i po zawodach, na pewno w jednym aspekcie drone sie zawiodl, w tym, ze to ja mialem najmniej glosow, jeszcze wczoraj zanim zdazylem zapracowac na dodatkowe mialem 6 czyli najmniej. Jezeli drone uznaje wyniki za wiazace, to ma do rozwiazania dwie kwestie: te z adrianem jako zwyciezca, ktora mnie nie obchodzi; i druga ze mna i trockim jako najmniej szkodliwymi osobami, wiec jezeli powiedzial A w kwestii jego honorowych zobowiazan do ankiety to niech powie B i osoby, ktore "przegraly" najmniej "szkodzac" wg jego aniekty, przeprosi za pomowenia.
woodpecker from space
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
adrianie adrianie prawdziwy MACIEK jest tylko 1 :) pisz lepiej drone :pAdrian696 pisze:macku - nie pisz o honorez, bo osoba obrazajaca mojego syna go nie posiada - wydawało mi sie to oczywste
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deathless King
Drone, to raczej Tobie by sie odpoczynek przydal...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Drone
ale tu nie ma nikogo zainteresowanego tym faktem poza toba :)
jak do mnie napisze Analny lub Olo, to nie wiedze problemu - ale ty jestes nikim, kiedy to zrozumiesz :D
ale tu nie ma nikogo zainteresowanego tym faktem poza toba :)
jak do mnie napisze Analny lub Olo, to nie wiedze problemu - ale ty jestes nikim, kiedy to zrozumiesz :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
Niestety zalozyciel tematu nie chce albo nie potrafi, albo też jedno i drugie ustosunkowac sie do pozostalych userow, w kwesti nieprawdziwego posadzenia o szkodliwosc na forum, samemu bedac z wynikow dwukrotnie bardziej szkodliwym.Ocenę tego faktu pozostawiam zainteresowanymDrone pisze:Niestety, "zwycięzca" nie chce albo nie potrafi, albo też jedno i drugie, zrezygnować z forum na miesiąc. Ocenę tego faktu pozostawiam zainteresowanym.
woodpecker from space
- Realista
ja pierdolę Ty bierzesz jakieś specjalne tablety? zabawa jak w jakimś przedszkolu. Jakieś konkursy popularności czy co?zacznijcie pisać o muzyce bo kurwa ostatnio to mało jest w tej kwestii merytorycznych pogawędek, a nie kto jest winny na forum a kto nie, kurwa Panowie!Drone pisze:Niestety, "zwycięzca" nie chce albo nie potrafi, albo też jedno i drugie, zrezygnować z forum na miesiąc. Ocenę tego faktu pozostawiam zainteresowanym.
-
- w mackach Zła
Nie dramatyzuj, tematy muzyczne raczej się mnożą i to wcale nienajgorzej, jak lubisz ostre napieprzanie w muzyce to zapraszam tutaj ;)Realista pisze:[zacznijcie pisać o muzyce bo kurwa ostatnio to mało jest w tej kwestii merytorycznych pogawędek, a nie kto jest winny na forum a kto nie, kurwa Panowie!
viewtopic.php?f=13&t=10378&p=644611#p644611
- white_pony
chyba pora ochlonac szefie...Drone pisze:Niestety, "zwycięzca" nie chce albo nie potrafi, albo też jedno i drugie, zrezygnować z forum na miesiąc. Ocenę tego faktu pozostawiam zainteresowanym.
do not make equal what is unequal