O!streetcleaner pisze:Samokontroli trochę panowie ;)
SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: SĄD
Okiem kilkudniowego obserwatora (jeżeli można):
Triceps - nie wydaje mi się, żeby był to jakiś wojenny podżegacz. Widzę w tej postaci niewzruszony ład i porządek, a w dodatku pełen constans jeżeli chodzi o traktowanie innych
Drone - primadonna
Adrian - trochę chamidło, ale czegóż można oczekiwać od gościa z takim awatarem ;)
Trocki - przecież widać, że wycofany
Oczywiście nie głosuję.
Triceps - nie wydaje mi się, żeby był to jakiś wojenny podżegacz. Widzę w tej postaci niewzruszony ład i porządek, a w dodatku pełen constans jeżeli chodzi o traktowanie innych
Drone - primadonna
Adrian - trochę chamidło, ale czegóż można oczekiwać od gościa z takim awatarem ;)
Oczywiście nie głosuję.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
HE HE Ja też nie głosuję i wszystkich Kolegów lubię w proporcjach rozsądnych:) wiadomo - ta sama płeć:), ale Ty mi tu nie obrażaj Kibica Mojego Klubu, chamidło też (kurwa) coś .HAL_9000 pisze:Okiem kilkudniowego obserwatora (jeżeli można):
Drone - primadonna
Oczywiście nie głosuję.
-
- w mackach Zła
Adrian696 - uwielbia Slayera - przechodzi dalej
Triceps - lubi bardziej Christ Illusiion niż World painted Blood - przechodzi dalej
Trocki - lubi bardziej ostatni Graveyard niż ostatni Pentagram - przechodzi dalej
Drone - no nie wiem, wysyłał mnie na gondolin więc niech tam sam sobie idzie
;)
Triceps - lubi bardziej Christ Illusiion niż World painted Blood - przechodzi dalej
Trocki - lubi bardziej ostatni Graveyard niż ostatni Pentagram - przechodzi dalej
;)
Drone- co prawda, wątpi w nowe AUTOPSY, wskazując na studencką świadomość wyznawców wielkości tego albumu, ale uważa RENEWAL za najlepszy album kapeli z Essen - PRZECHODZI "W CUGLACH" DALEJRaf pisze:Adrian696 - uwielbia Slayera - przechodzi dalej
;)
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ale ja też uważam Renewal za najlepszy Kreator ;)
i chyba Triceps też ;)
i chyba Triceps też ;)
- twoja_stara_trotzky
no właśnie doktor trochę zwariował ostatnio ;)
ale wybaczam mu, albowiem nie wie, co czyni ;)
ale wybaczam mu, albowiem nie wie, co czyni ;)
- maciek z klanu
dron i trocki to moje glosy. czesto nie mam sil sluchac i pseudointelektualnych wywodow. oczywiscie dominuje w tej kategori drone i na niego poszedl moj glos.
trocki ma tyle dobrze na tym forum, ze dla sporej czesci jest czyms w rodzaju wyroczni. to po jego osadach ludzie zaczynaja kochac lub nienawidzic plyty. a drona malo kto rozumie.
trocki ma tyle dobrze na tym forum, ze dla sporej czesci jest czyms w rodzaju wyroczni. to po jego osadach ludzie zaczynaja kochac lub nienawidzic plyty. a drona malo kto rozumie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Kolego Ty to napisałeś poważnie? Naprawdę tak uważasz? Naprawdę uważasz, że ludzie maja gówno zamiast mózgu? Nie obrażając Kolegi P. On daje wskazówki, a wyrocznię ma każdy w swojej głowie i czas to powiedzieć wprost... Miłych snów.maciek z klanu pisze:trocki ma tyle dobrze na tym forum, ze dla sporej czesci jest czyms w rodzaju wyroczni. to po jego osadach ludzie zaczynaja kochac lub nienawidzic plyty.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
jedyne co mi przychodzi do glowy w tym temacie to:

no litości...

no litości...
do not make equal what is unequal
Jestem ostatnią osobą na tym forum, która mogłaby być "spięta" :), myślę, że dobre wskazówki jeszcze nikomu nie zaszkodziły.Cthulhu pisze:Nie spinaj się tak, akurat jeśli o ten temat chodzi to maćko ma rację. Nie tyczy się to wszystkich, ale wiadomo, że na tym forum odpowiednie 'wskazówki' niekiedy zaskakująco pomagają w diametralnej zmianie zdania.
Ja się nie gniewam, że ktoś wie lepiej, więcej, ma więcej płyt, większego, itd. Zresztą pierdolę, idę pojeździć na rowerze, czego i Wam wszystkim życzę.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!

I tyle w temacie...
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- maciek z klanu
Oczywiscie ze uwazam ze wiekszosc ludzi (jakies 90%) to gowno, nie tylko zamiast mozgu ale w calosci. Fajnie by bylo gdyby wygladalo z wskazowkami tak jak mowisz, ale to utopia. Ludzie glupi zawsze podazali za trendem, a takim trendseterem na Masterfulu jest Trocki.535 pisze:Kolego Ty to napisałeś poważnie ?, naprawdę tak uważasz?, naprawdę uważasz, że ludzie maja gówno zamiast mózgu?, nie obrażąjąc Kolegi P. On daje wskazówki, a wyrocznię ma każdy w swojej głowie i czas to powiedzieć wprost...Miłych snów.maciek z klanu pisze:trocki ma tyle dobrze na tym forum, ze dla sporej czesci jest czyms w rodzaju wyroczni. to po jego osadach ludzie zaczynaja kochac lub nienawidzic plyty.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- twoja_stara_trotzky
za mną podążają tylko ci inteligentni z dobrym gustem ;)
reszta jest przeciwko ;)
reszta jest przeciwko ;)