MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
napewno na allegro jest kilka ofert. noale może jakiś sklep ma to taniej?
-
- rasowy masterfulowicz
lezy juz w Saturanch i w MM, ale jak chcesz od listonosza to chyba najlepiej kupic przez wielkaplyta.pl , blackompa, albo przez allegro.Nasum pisze:Gdzie można się zaopatrzyć w cd nowego Morbid Angel? Ostatnio trochę zabiegany byłem i jakby mi ktoś napisał w który sklep internetowy uderzyć to z góry podziękował.
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzięki. Na dniach powinienem pojawić się albo w MM albo w Saturnie więc się rozejrzę.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
W media jest na pewno, bo kupiłem w dniu premiery tamże.
The madness and the damage done.
-
- zaczyna szaleć
Zrobienie z paru numerów epki i wypuszczenie takiego wydawnictwa na rynek, to byłby strzał w dziesiątkę. Nikt by nie pisnął nawet gdyby znalazły się na niej Blades for Baal, Nevermore, Radikult, czy nawet Profundis - Mea Culpa, a reszta "bobków" trafiłaby do szuflady na wieki (tej którą sprzedają dla wybranych). A tak mamy, to co mamy...
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Mam nadzieję, że na dniach płyta wreszcie wpadnie w moje ręce. Od czasu publikacji pierwszych krótkich sampli darowałem sobie sprawdzanie jakichkolwiek próbek, a też chciałbym pohailować :)Xapapote pisze:z 'właściwego' nośnika ta płyta brzmi potężnie. nie zmieniam oceny. porządna dawka dobrego hard rocka.
-
- zaczyna szaleć
ja mogę swój CD oddać za darmo.Dla maniaks of pojszlatdieskłepolko jak w mordę strzelił.RESZTA NIECH OMIJA Z DALEKA TEN
ŻART ROKU 2011.
I wypierdolić na zbity ryj pana EVILA i dogadać się z Tuckierkiem niech powraca.
ŻART ROKU 2011.
I wypierdolić na zbity ryj pana EVILA i dogadać się z Tuckierkiem niech powraca.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
to ja chce ten CD za darmo. daj numer konta na privie to zapłacę za wysyłkę :)
- evildead
- weteran forumowych bitew
A ja mam jakieś dziwne wrażenie że wyniki sprzedaży będą zadowalające - generalnie ci mamoniowaci metale mają problem z ogarnięciem rzeczywistości: raz że wydaje im się, że metal to dalej taki ciężki i ekstremalny gatunek dla kozaków, a wszystko co im nie podejdzie jest "dla dzieci, techno, dance, rap, nu, fasolki" (bo przecież nie może być inaczej, metal to szczyt ekstremy), dwa że wydaje im się, że są ich jakieś niezliczone rzesze (a w rzeczywistości jest to dogorywające stado łysiejących typów z dwoma podbródkami). No i trzy, że "panie, kiedyś to była muza, kiedyś to były koncerty, kiedyś to były płyty (w domyśle "kiedyś to byłem piękny i młody")" - ale luz, postawy typu "za komuny było lepiej, Balcerowicz chuj" i tu muszą mieć reprezentację.HAL_9000 pisze:Zrobienie z paru numerów epki i wypuszczenie takiego wydawnictwa na rynek, to byłby strzał w dziesiątkę. Nikt by nie pisnął nawet gdyby znalazły się na niej Blades for Baal, Nevermore, Radikult, czy nawet Profundis - Mea Culpa, a reszta "bobków" trafiłaby do szuflady na wieki (tej którą sprzedają dla wybranych). A tak mamy, to co mamy...
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
skinlab to zespol tak niejednoznaczny do oceny jak np gurd czy channel zero, albo sie lubi albo nie ten typ grania. mi sie ostatni gurd np podobal a inni sie w tym doszukuja dna ktorego nie ma w efekcie oceniajac to jako samo wlasnie dno[V] pisze:tak?nie sledzilem ich poczynan,nie wiedzialem,ze wciaz sa aktywni, fajnie,jak prezentuja sie ich najnowsze dokonania?
nie slyszalem scars between us i tej nowej ep fleshwounds czy cos..
woodpecker from space
- Realista
dawno nic nie wprowadziło mnie w tak doskonały nastrój jak to :))))KelThuz pisze:obiektywna prawda o nowym MA:
- Deathless King
Uwielbiam Disembody, ale reszty ich plyt jakos nie znam, jak mowisz ze warto to sie obada.Triceratops pisze:skinlab to zespol tak niejednoznaczny do oceny jak np gurd czy channel zero, albo sie lubi albo nie ten typ grania. mi sie ostatni gurd np podobal a inni sie w tym doszukuja dna ktorego nie ma w efekcie oceniajac to jako samo wlasnie dno[V] pisze:tak?nie sledzilem ich poczynan,nie wiedzialem,ze wciaz sa aktywni, fajnie,jak prezentuja sie ich najnowsze dokonania?
nie slyszalem scars between us i tej nowej ep fleshwounds czy cos..
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Block69
Rozdane. I jak tu gościa nie lubić ?twoja_stara_trotzky pisze:lolKelThuz pisze:obiektywna prawda o nowym MA:
PENIS METAL
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- empir
Ale wtedy by to była tylko zajebista EPka a tak mamy zajebistą płytę. A że nie każdy ją ogarnia to już nie mój problem.HAL_9000 pisze:Zrobienie z paru numerów epki i wypuszczenie takiego wydawnictwa na rynek, to byłby strzał w dziesiątkę. Nikt by nie pisnął nawet gdyby znalazły się na niej Blades for Baal, Nevermore, Radikult, czy nawet Profundis - Mea Culpa, a reszta "bobków" trafiłaby do szuflady na wieki (tej którą sprzedają dla wybranych). A tak mamy, to co mamy...
PoproszęKRIS1977 pisze:ja mogę swój CD oddać za darmo.
Imho najsłabsza płyta z Vincentem lepsza od najlepszej z TuckeremKRIS1977 pisze:wypierdolić na zbity ryj pana EVILA i dogadać się z Tuckierkiem niech powraca.
-
- w mackach Zła
w sumie to zabili przysłowiowego ćwieka tą płytą - na początku przy pierwszym przesluch mi się spodobała, póżniej było gorzej, wczoraj pierwszy odsłuch z CD i znowu dobrze wchodzi, nie zmienia to faktu iż różnorodność to jej główna cecha, dwa kawałki które wypuścili przed płytą nie pokazały tego co się w niej kryje, mamy taki Too Extreme, ktorego chyba się nikt nie spodziwał, jak i I am Morbid, czy Radikult, których chyba już nikt się nie spodziwał, ja dzisiaj słucham i jest dobrze pytanie tylko czy równie dobrze będzie się do tej płyty wracało za np 5 lat tak jak do starych płyt z Vincentem, z innej strony zrobili dla siebie na pewno coś nowego, jak by był np. Covenant2 to by poszła fama, że zjadają swój ogon
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ale dlaczego Covenant 2 czy 5. Zawsze można przypierdolić z grubej rury, ale oryginalnie, a oni zrobili z siebie pośmiewisko.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
Masakra. Zgłaszam Adolfa do Złotych War.So_It_Is_Done pisze:
kto tak nie zareagował ten gej
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
e ! ja byłem pierwszy ! :Dempir pisze:PoproszęKRIS1977 pisze:ja mogę swój CD oddać za darmo.
- empir
ale może Cię nie lubi więc zgłaszam się jako kolejny chętny ;)