The White Stripes vs RATM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: The White Stripes vs RATM
gdybym miał rozdmuchane ego, to bym w ogóle z wami maluczkimi nie rozmawiał, a ja wam kaganek oświaty... o wy niewdzięczni... :DDDD
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ilosc wynikow w google.white_pony pisze:wy tak serio? jak mozna to wogole porownywac..? na jakiej plaszczyznie?
this is a land of wolves now
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
na tej samej co Queen vs Blasphemywhite_pony pisze:wy tak serio? jak mozna to wogole porownywac..? na jakiej plaszczyznie?
I AM MORBID
-
Karkasonne
Tego, co szczerze wolisz posłuchać, po prostu. Względnie oceny na Rate your Music.white_pony pisze:wy tak serio? jak mozna to wogole porownywac..? na jakiej plaszczyznie?
Ostatnio zmieniony 09-06-2011, 23:59 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
a to moze napisz ksiazke "Good music for dummies" ;)twoja_stara_trotzky pisze:gdybym miał rozdmuchane ego, to bym w ogóle z wami maluczkimi nie rozmawiał, a ja wam kaganek oświaty... o wy niewdzięczni... :DDDD
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
Karkasonne
Przecież właśnie coś takiego je rozdmuchuje, w odosobnieniu nie byłoby warunków.twoja_stara_trotzky pisze:gdybym miał rozdmuchane ego, to bym w ogóle z wami maluczkimi nie rozmawiał, a ja wam kaganek oświaty... o wy niewdzięczni... :DDDD
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
taki niby madry, a zamiast zalozyc jakis ciekawy temat o malo znanym zespole, bawi sie w takie prymitywne bzdury ;) jeeeebac.
this is a land of wolves now
- white_pony
- weteran forumowych bitew
ale przeciez zalezy kiedy. jak mam zajawke na tws to slucham tws a jak na ratm to ratm. a rate your music..? to tylko zestaw gustow jakis bezimiennych kolesi.Karkasonne pisze:Tego, co szczerze wolisz posłuchać, po prostu. Względnie oceny na Rate your Music.white_pony pisze:wy tak serio? jak mozna to wogole porownywac..? na jakiej plaszczyznie?
do not make equal what is unequal
- twoja_stara_trotzky
bóg chaosu nie może postępować w ten sposób ;)Riven pisze:taki niby madry, a zamiast zalozyc jakis ciekawy temat o malo znanym zespole, bawi sie w takie prymitywne bzdury ;) jeeeebac.
- 612
- rozkręca się
mam sentyment do rage against the machine, pamietam jeszcze jak wyslalem matke do dalekiego marketu makro po kasety, kupila mi wtedy wspaniala kasete polskiego zespolu ztvorki i the battle of los angeles. niezle sie tego sluchalo, tym bardziej ze ciekawily mnie wtedy klimaty rapowo-metalowe (dzis nienawidze) i czulem sie naprawde wyjatkowo sluchajac tej muzyki walki z systemem, tego romantycznego zrywu ktory brzmial niemalze jakby zostal nagrany przez powstancow warszawy w 44. dzis jednak sam juz jestem dziadkiem, wypalil sie we mnie romantyzm i lubie muzyke bezpretensjonalna, pozbawiona nachalnosci jakiegokolwiek przekazu ideologicznego i wirtuozerii gitarowej ktora kazdy musi znac. poza tym nienawidze rapmetalu ani wszystkiego co brzmi jak rapmetal. nie wiem czy to kwestia jakiejs tam dojrzalosci muzycznej ale rage against the machine to dla mnie jak wczesny offspring czy limp bizkit o ktorym tez tu byly rozprawki - fajnie czasem zobaczyc sobie teledysk czy uslyszec numer ktorego sie sluchalo te pare lat temu ale zeby wlaczyc cala plyte...
a tego drugiego to nie znam
a tego drugiego to nie znam
HELL GAPES WIDE FOR THEE
- twoja_stara_trotzky
oj Pjoter Pjoter...
- 612
- rozkręca się
- twoja_stara_trotzky
:DDDD
no za tym to nawet trochę tesknie ;))))))
-
HAL_9000
- zaczyna szaleć
"Sugar Never Tasted So Good", a komuchów nie lubię.
Ale kiedyś tam słuchałem.
Ale kiedyś tam słuchałem.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- 612
- rozkręca się
a robert jak teskni, wrak czlowieka...twoja_stara_trotzky pisze::DDDD
HELL GAPES WIDE FOR THEE
-
Raf
- w mackach Zła
mało tego, jakbyś nie zapomniał hasła do pewnego forume to poznałbyś Graveyard ze dwa lata wcześniej ;)612 pisze:a robert jak teskni, wrak czlowieka...twoja_stara_trotzky pisze::DDDD
- twoja_stara_trotzky
ja wiem, że Pjoter penetruje te rejony z lubością, ja wiem...
- 612
- rozkręca się
-
Maria Konopnicka
i z tym się zgadzam - mój syn to też Pjoter. Tyle, że on nie zakłada durnych tematów na forach
- 612
- rozkręca się