wpierdalając dzień w dzień kawior z jesiotra po miesiącu błagałbyś o kartofle z osypką.. równowaga musi byćTriceratops pisze:Aaa, no mamonie tak maja, ze swoja pasze chwala :)Mort pisze:Nigdzie nie napisałem, że Ty pisałeś, że bez klasy. Po prostu kiedy widzę nazwę tego zespołu, musze napisać o nich coś dobrego.Triceratops pisze:no przeciez to wlasnie napisalem, kartofle z osypka i z klasa :)
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na serio nic do Ciebie nie trafia z ich twórczości?Adrian696 pisze:po raz kolejny sobie przepierdole u wielu na tym forum, ale NIE CIERPIE CANNIBALI, nigdy nie lubiłem, nie lubie i lubic nie bede
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Powiedzmy sobie wprost, nowy Morbid Pendzel to gówno.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- zaczyna szaleć
Gówno, ale dzięki tej płycie uświadomiłem sobie wielkość Heretic, także są jakieś plusy
- evildead
- weteran forumowych bitew
So_It_Is_Done pisze:Powiedzmy sobie wprost, nowy Morbid Pendzel to gówno.
dobra, przekonałeś wszystkich, wnioski końcowe sformułowane, temat do zamknięcia
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Gówno to może nie. Ale jakoś specjalnie dobrze, z drugiej strony, też nie jest. Mam wrażenie, że zaczęli się mocować z siłami, które trochę ich przerosły; ale jeszcze posłucham, żeby móc jakoś bardziej spójnie ją jednoznacznie ocenić.
The madness and the damage done.
- evildead
mnie już opętało po całości ;) jedyne do czego mogę się przyczepić to wiosła w tych death metalowych numerach - jak na fachowca tej klasy co Trey, riffy są dość banalne, na szczęście ratuje te numery Vincent. Nie spodziewałem się że będzie w takkapitalnej formie.
Intensive silence, all in blood red
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
szafka dziś przyleciała... jezu jakie to jest zajebiste
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja bym powiedział, wręcz przeciwnie, ale spoko ;) I brakuje mi naprawdę dobrych solówek, raptem dwie są w stylu Treya.evildead pisze:mnie już opętało po całości ;) jedyne do czego mogę się przyczepić to wiosła w tych death metalowych numerach - jak na fachowca tej klasy co Trey, riffy są dość banalne, na szczęście ratuje te numery Vincent. Nie spodziewałem się że będzie w takkapitalnej formie.
The madness and the damage done.
- Adrian696
nie wierze.. nie no kurwa Maleficio nie uwierze jak nie zobaczeMaleficio pisze:szafka dziś przyleciała... jezu jakie to jest zajebiste
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Porobię wieczorem fotki jak wrócę z pracy:)
- Block69
Jest lepiej. Od czasu premiery słucham przynajmniej raz dziennie i płyta zaliczyła awans z dobrej plus na bardzo dobrą minus :)Triceratops pisze:dawno nie bylo nic o Morbid Angel, czy komus juz opadl przedwczesny entuzjazm i klapki z uszu?
TOO EXTREME!
PENIS METAL
- Triceratops
Przydalby sie temat "morbid angel jako zjawisko socjologiczne" ale jakos nie mam odwagi....
woodpecker from space
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie się ta płyta nawet zajebiście zaczęła podobać ! poważnieBlock69 pisze:Jest lepiej. Od czasu premiery słucham przynajmniej raz dziennie i płyta zaliczyła awans z dobrej plus na bardzo dobrą minus :)Triceratops pisze:dawno nie bylo nic o Morbid Angel, czy komus juz opadl przedwczesny entuzjazm i klapki z uszu?
TOO EXTREME!
Too Extreme !
- Xapapote
ja mam winyla. posłucham wieczorkiem
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Triceratops
Chodzil i chodzil mi po glowie ten fajny motyw gitarowy z drugiej polowy z Destructors Vs Earth, ze jakis mi znajomy jest dzwiek tej wyjacej gitary i w koncu odskoczyla mi ta zapadka
woodpecker from space
-
Rzeczywiscie,jest podobienstwo.a SKINLAB zacny zespól byl.mam gdzies tam na pólce disembody a new flesh,czy jak sie tam ta plyta nazywala..Triceratops pisze:Chodzil i chodzil mi po glowie ten fajny motyw gitarowy z drugiej polowy z Destructors Vs Earth, ze jakis mi znajomy jest dzwiek tej wyjacej gitary i w koncu odskoczyla mi ta zapadka
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
dlaczego byl, przeciez istnieje, nagrywa, ma sie dobrze, znacznie lepiej niz czasami bezpodstawnie porownywane do niego Machine Head.
Informajca dla Rivena: w Skinlab gra Snake, znany miedzy innymi z dzialanosci w Skrew
Informajca dla Rivena: w Skinlab gra Snake, znany miedzy innymi z dzialanosci w Skrew
woodpecker from space
-
tak?nie sledzilem ich poczynan,nie wiedzialem,ze wciaz sa aktywni, fajnie,jak prezentuja sie ich najnowsze dokonania?
nie slyszalem scars between us i tej nowej ep fleshwounds czy cos..
nie slyszalem scars between us i tej nowej ep fleshwounds czy cos..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior