RAGE AGAINST THE MACHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: RAGE AGAINST THE MACHINE
ja pierdolę potraficie nastukać sporo stron a wystarczyło napisać że RATM nagrało ciekawy i technicznie niezły album dla lewaków i skaczących kolesi w szerokich spodniach, album który w komercyjnym świecie muzyki rockowej sprzedał się zajebiście dobrze... i tyle. Ci którzy nie słuchaja takiej muzyki nie zainteresują się nią inni posłuchają z przyjemnością i kurwa tyle.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ja tak mam z S.O.A.D. - niby nowatorskie, świeże, znakomicie zaaranżowane, z charakterem itp. a kurwicy dostaję jak to słyszę. :)ryszard pisze:Coś w ten deseń ;)hcpig pisze:Napisz po prostu że doceniasz ale masz na nich wyjebane a nie ideologię dorabiasz :)
Chociaż po całości wyjebane jednak nie mam, bo Audioslave lubię.
Faktycznie, jest jednak coś w tym wokaliście co sprawia, że człowiek rozumny nie jest w stanie słuchać tego bez odruchu lewako-utylizującego.
Myślę, że temat jest kwestią czasu. Poczytałbym jak encyklopedyści widzą ten zespół z perspektywy ponad dekady.
Ostatnio zmieniony 07-06-2011, 20:59 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sprawiedliwsoc musi byc, proponuje wyjebac ten t emat z muzyka dla skaczacyh malp w gaciach z kiblem w kroku , JUMP! JUMP!Drone pisze:Ja pierdolę, jakie dzieciuchy.Scaarph pisze:Triceratops pisze:posutuluje, zeby wyjebac i ten temat jezeli polecial limp bizkit, no bo na chuj trzymac ten?
woodpecker from space
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ooooooooooo właśnie, system of a down... trzeba tematu.
- Mol
aleście kurwa nasrali na forum przez pare ostatnich dni, proponuje bana na tydzien dla niektorych :]
- boroowa
SOAD masa dobre
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- hcpig
No właśnie, ciekawe gdzie jest granica dopuszczalności tematu. Mamy tu tylu ekspertów, encyklopedystów, analizerów etc że można by ostatecznie rozwiązać kwestię rockowych wynalazków drugiej połowy lat 90'.Scaarph pisze:ooooooooooo właśnie, system of a down... trzeba tematu.
A na S.O.A.D. nawet pamiętam Olo entuzjastycznie powoływał się w jednej ze starszych recenzji, opisując jakiś metalowo-core'owy tygiel (nazwy nie pamiętam).
Yare Yare Daze
- Triceratops
dawaj, ja teraz ide po browary, obiecuje sie udzielac merytorycznieScaarph pisze:ooooooooooo właśnie, system of a down... trzeba tematu.
woodpecker from space
- Scaarph
nie, nie, znów brone poleci się poskarżyć.
- Adrian696
nie bylo mnie kilka godzin, a tu taka fajna awantura beze mnie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przestań się mazać ... nic się nie zmieniło od kilku stron. :)
- twoja_stara_trotzky
ktoś mi wytłumaczy, co w tym rewolucyjnego muzycznie było? (nie neguję oryginalnego stylu gry na gitarze Morello).
- Triceratops
- Riven
- Kontakt:
abstrahujac juz od rewolucyjnosci czy jej braku, killing in the name to akurat najprostszy kawalek na plycie (choc oczywiscie zajebisty, zeby nie bylo), lepiej wrzucic na ruszt takie Take the power back czy Wake up, oczywiscie w wersji studyjnej, gdzie wszystko brzmi jak nalezy. No albo Township rebellion, z tym wesolym basem i cowbellem heh, doskonale aranzacje pelne malych smaczkow
this is a land of wolves now
- longinus696
Zapomniałeś już jaki miałeś ubaw z osób, które postulowały wyjebanie tematu o Duran Duran? Myślę, że teraz siedzisz w jednym rzędzie z nimi. Takie gadanie to przejaw niczym nie popartej złej woli i tyle. Proponuję przywrócić temat o Limp Bizkit, bo dlaczegóż by nie - jakaś cenzura tu panuje? Może stworzymy indeks kapel i płyt zakazanych?Triceratops pisze:posutuluje, zeby wyjebac i ten temat jezeli polecial limp bizkit, no bo na chuj trzymac ten?
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
no te rwane gitary unisono z basem to tak wtedy wszyscy grali:Triceratops pisze:a gral ktos tak wczesniej ?
--> IMO znacznie ciekawszy zespół, który nigdy tak wielkiej kariery nie zrobił.
- Triceratops
no chyba mnie nie zrozumiales, napisalem ze albo wyjebac oba albo przywrocic tamten, bo nie rozumiem (tzn teraz wiem, bo sie 2 osoby poskarzyly i analny ciachnal) dlaczego polecial limp bizkit i to raczej te osoby widac maja monopol na wiedze co jest fajne a co nie. moje wpisy tez polecialy z tematego tematulonginus696 pisze:Zapomniałeś już jaki miałeś ubaw z osób, które postulowały wyjebanie tematu o Duran Duran? Myślę, że teraz siedzisz w jednym rzędzie z nimi. Takie gadanie to przejaw niczym nie popartej złej woli i tyle. Proponuję przywrócić temat o Limp Bizkit, bo dlaczegóż by nie - jakaś cenzura tu panuje? Może stworzymy indeks kapel i płyt zakazanych?Triceratops pisze:posutuluje, zeby wyjebac i ten temat jezeli polecial limp bizkit, no bo na chuj trzymac ten?
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- Deathless King
rozumiem ze ten numer to tez gowno?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Triceratops
pioter takie skwary to mozesz rivenowi wtlaczac, bo on nie ma pojecia o Helmet ale mi nie wciskaj zadnego unisono ani pepperoni. Jezeli nie slyszysz roznicy miedzy Helmet a Rage Against the Machine to chyba gluchy jestes. Bardziej mi chodzilo o funkujacy hardcore ze tak uproszcze. Jezeli chcialbys szukac czegos co wczesniej tak moglo grac to nie w rejony Helmet na pewnotwoja_stara_trotzky pisze:no te rwane gitary unisono z basem to tak wtedy wszyscy grali:Triceratops pisze:a gral ktos tak wczesniej ?
--> IMO znacznie ciekawszy zespół, który nigdy tak wielkiej kariery nie zrobił.
woodpecker from space