Co za chamstwo, nikt nie podał tracklisty!IRONMIL pisze:Siódmy kawałek (nie wiem jak się nazywa bo nie widziałem tracklisty)
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- empir
- zahartowany metalizator
Jest piekielnie zajebisty.IRONMIL pisze:Siódmy kawałek (nie wiem jak się nazywa bo nie widziałem tracklisty) to pierdolona potęga. Jeden z najlepszych utworów Morbid Angel w ogóle! Rewelacja!
Oł fakk. Of kors MA miało byćKarkasonne pisze:ME? Morbid Engels?
-
nan
- postuje jak opętany!
no, czytałem :DMort pisze:W czerwcowym Metal Hammer jest wywiad z Vincentem.
- Headcrab
- Kontakt:
Świetny numer. Mam takie wrażenie że po większej ilości przesłuchań nowej płyty, część z nas będzie wracać głównie do tych niestandardowych numerów, a te bardziej tradycyjne, w starym stylu traktować będzie jak zapchajdziury i zwyczajnie pomijać.IRONMIL pisze:Siódmy kawałek (nie wiem jak się nazywa bo nie widziałem tracklisty) to pierdolona potęga. Jeden z najlepszych utworów Morbid Angel w ogóle! Rewelacja!
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
taki tam numer. byscie se Laibach - WAT wlaczyli zamiast sluchac tej popeliny ;)
this is a land of wolves now
-
nan
- postuje jak opętany!
Nie ma tam niczego takiego.Riven pisze:"kill a cop"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
to co on spiewa w Radikult? ja sie zasugerowalem jakas recenzja w ktorej byla o tym mowa, a na poczatku slychac tam cos w tym guscie
this is a land of wolves now
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
-
nan
- postuje jak opętany!
no kurwa, "kill a cult", tytuł chyba jasną jest sugestią ;) nie jebcie na oślep ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Morbid Angel przyłącza się do akcji HWDP i wspiera polską młodzież z gierkowskich blokowisk?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
masz racje :)nan pisze:no kurwa, "kill a cult", tytuł chyba jasną jest sugestią ;) nie jebcie na oślep ;)
I AM MORBID
- Headcrab
- Kontakt:
No jasne, będzie też split z Firmą. ;)Lykantrop pisze:Morbid Angel przyłącza się do akcji HWDP i wspiera polską młodzież z gierkowskich blokowisk?
- Lykantrop
Too Extreme!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Tak, szczególnie w zestawieniu z Immortal Rites, Thy Kingdom Come, Where the Slime Lives czy God of Emptiness wypada wyjątkowo zajebiście, lol :DIRONMIL pisze:Siódmy kawałek (nie wiem jak się nazywa bo nie widziałem tracklisty) to pierdolona potęga. Jeden z najlepszych utworów Morbid Angel w ogóle! Rewelacja!
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Deathless King
To jak Vincent sie teraz podpisuje? Evil Di? Mr Vincent? Ice-D? Vince Ice?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
nan
- postuje jak opętany!
swoją drogą fajny ten wywiad u metal hammera
-
est
aD.Vounce:DDeathless King pisze:To jak Vincent sie teraz podpisuje? Evil Di? Mr Vincent? Ice-D? Vince Ice?
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Kiedy słuchałem materiału który wyciekł miałem wrażenie, że bity z "Too Extreme" i "Mea Culpa" są z komputera, a tu sie okazuje, ze Tim Yeung zagrał to na perkusji. Dałem się nabrać. Coraz bardziej cenię Illud Divinum Insanus.
I AM MORBID
- koreaniec
- w mackach Zła
Czytam komentarze na oficjalnym fejsie MA i nawet tam ludzie nie zostawiają suchej nitki. DV mi lata koło chuja, ale tego całego Treya mi się szkoda zrobiło. Coś czuję, że faktycznie następnego albumu nie nagrają. Szkoda, że skończyli karierę jak Zidane, tyle pięknych zagrań a większość zapamiętała tylko 

Lefthandpathyoga