MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
No ale przecież jest podobno solidny łomot dla organu słuchowego, czy nie ? A że Tobie się nie podoba... trudno.
The madness and the damage done.
-
- mistrz forumowej ceremonii
gdybym reprezntowal taki tok myslenia to musilbym równiez lubic chujowa druga plyte Afflicted,albo równie biedna dwójke Deteriorate tylko dlatego,ze pokazali FAK JU swoim fanom i poszli pod prad.KRIS1977 pisze:bo co bo poszli pod prąd i zrobili FAK JU wszystkim tym co liczyli że będzie solidny łomot dla organu słuchowego.[V] pisze:ktokolwiek by sie tu nie wysral jeszcze na ten cd,dla mnie jest to jedna z najlepszych plyt tego roku.
inni moga przebierac sie w dzwony tudziez posluchac sobie tczewskiego death metalu
No kolego pojechałeś ojjjjj.
uwazam nowy album ma za bardzo dobry i wartosciowy kawalek muzyki,ot co.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że nowa płyta Morbid Angel podoba się głównie ludziom z pokolenia JM (jebać metal).
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Prawie 20 lat spedzonych z ta muzyka, tysiace plyt, setki koncertów, dziesiatki wywiadów to nie to samo co mistrz ciagnacy plyte z blogspotów tydzien w tydzien nie?Pacjent pisze:Widzę, że nowa płyta Morbid Angel podoba się głównie ludziom z pokolenia JM (jebać metal).
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Nowy Morbid Angel to lewacka prowokacja! Czas zacząć mówić o tym głośno!Pacjent pisze:Widzę, że nowa płyta Morbid Angel podoba się głównie ludziom z pokolenia JM (jebać metal).
-
- postuje jak opętany!
Coś w ten deseń i u mnie, ale inni wiedzą lepiej. ;)[V] pisze:Prawie 20 lat spedzonych z ta muzyka, tysiace plyt, setki koncertów, dziesiatki wywiadów to nie to samo co mistrz ciagnacy plyte z blogspotów tydzien w tydzien nie?Pacjent pisze:Widzę, że nowa płyta Morbid Angel podoba się głównie ludziom z pokolenia JM (jebać metal).
-
Prowokacja ma często jakiś intelektualny walor, a to jest gówno, do tego zrobione na serio.est pisze:Nowy Morbid Angel to lewacka prowokacja! Czas zacząć mówić o tym głośno!Pacjent pisze:Widzę, że nowa płyta Morbid Angel podoba się głównie ludziom z pokolenia JM (jebać metal).
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Tak! W dodatku nie brunatne, tylko czerwone.
- Frosthark
- rozkręca się
-
- zaczyna szaleć
ja będę głosował portfelem i płyciwa nie kupię jak i na koncercie tez się nie pojawię.
A teraz to sobie zapuszczę i se sklepie
A co mi tam
http://www.pixhost.org/show/825/7500105_8529284.jpg
A teraz to sobie zapuszczę i se sklepie
A co mi tam
http://www.pixhost.org/show/825/7500105_8529284.jpg
-
Ludziom, którzy uważają, że wszystko co najlepsze w metalu już dawno nagrano, a metal, zwłaszcza współczesny, jest gatunkiem dla plebsu. Muzyczna arystokracja, za którą się mają słucha zaś innych gatunków muzyki, które to w ich mniemaniu rozwijają się i oferują coś nowego, wartościowego. Jedynym ratunkiem dla metalu jest zatem - wg pokolenia JM - inkorporowanie obszarów z tych "lepszych" gatunków. I takie właśnie płyty są promowane przez przedstawicieli JM na forum.Drone pisze:Czyli komu konkretnie?
Osobników z pokolenia JM charakteryzuje także agresywna promocja na forum Masterfula muzyki spoza metalu w tematach zastrzeżonych dla muzyki metalowej.
- empir
- zahartowany metalizator
Ja na szczęście jestem z pokolenia jebać nie metal. I nowe ME też mi się podoba. Kurwa jaki ja nie szufladkowy
-
Jak to bylo? Psychologia - trudna nauka. ;)Drone pisze:Uff, to na szczęście nie ja :)
Muzyczna arystokracja - LOL.
-
- zaczyna szaleć
wyjebać z płyty intro,TEE EKSZTREMO,RADYKALNY KIŁ,ERT ATTAKIREN,MEA KUPA,
Reszta jakoś na raz może być ale i tak wstyd troszkę tego słuchać.
- empir
- zahartowany metalizator
Jeszcze się przekonasz do całości. :D
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nie ma takiej opcji by wyjebać too extreme, właśnie ten numer sprawia że ciągle mam ochotę na nowe Morbid Angel.KRIS1977 pisze:wyjebać z płyty intro,TEE EKSZTREMO,RADYKALNY KIŁ,ERT ATTAKIREN,MEA KUPA,
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- evildead
- weteran forumowych bitew
He he, akurat 4 najlepsze numery. :))KRIS1977 pisze:wyjebać z płyty intro,TEE EKSZTREMO,RADYKALNY KIŁ,ERT ATTAKIREN,MEA KUPA,
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
- rasowy masterfulowicz
To będzie sroga kara dla MORBID ANGEL!KRIS1977 pisze:ja będę głosował portfelem i płyciwa nie kupię jak i na koncercie tez się nie pojawię.
Ja nie jestem taki bezwzględny i będę się świetnie bawił w Spodku, kiedy zespół będzie grał Immortal Rites, Day of Suffering, Existo Vulgore i każdy inny numer z setlisty.
I AM MORBID
Siódmy kawałek (nie wiem jak się nazywa bo nie widziałem tracklisty) to pierdolona potęga. Jeden z najlepszych utworów Morbid Angel w ogóle! Rewelacja!
ME? Morbid Engels?empir pisze:Ja na szczęście jestem z pokolenia jebać nie metal. I nowe ME też mi się podoba. Kurwa jaki ja nie szufladkowy