MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
dokladnie, razacy kicz. w sumie graja tak jak wygladajaDeathless King pisze:To nawet nie o to chodzi, bo np. ja nie oczekiwalem od nich death metalu, jedyne czego oczekiwalem to DOBRA muzyka i liczylem na ciekawe eksperymenty, ale przeciez to jest straszna bieda... Nie chodzi o to ze to nie death metal, chodzi o to ze to chujowe granie.
koniec z przekonywaniem sie do tego chlamu,tylko dlatego ze to morbid angel. delete
niech to miejsce niebawem zniknie
- Scaarph
pełna zgoda, ta muzyka od razu kojarzy się z lateksowymi koszulkami i plastikowymi odznakami policyjnymi :)pr0metheus pisze:w sumie graja tak jak wygladaja
- pr0metheus
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Scaarph pisze:pełna zgoda, ta muzyka od razu kojarzy się z lateksowymi koszulkami i plastikowymi odznakami policyjnymi :)pr0metheus pisze:w sumie graja tak jak wygladaja

...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Riven
- Kontakt:
- Scaarph
- BadBlood
z jednej strony szacunek za pójście pod prąd, z drugiej mam z tą płytą taki problem, że przy każdym praktycznie kawałku zaczynam w połowie przysypiać. ma to swoje momenty, ale ani przez chwilę nie poczułem, żeby poszli gdzieś na maksa. i jeśli nagranie tej płyty zajęło im tak dużo czasu, to mam wrażenie, że dlatego, że najzwyczajniej brakowało weny. jestem solidnie rozczarowany. znacznie lepsze death metalowe numery znajdę na wcześniejszych płytach, "eksperymentowanie" uważam bardzo średnio wyszło.[V] pisze:chcieliscie dobrej muzyki,dostaliscie bardzo dobra i marudzicie jak cioty;))
a łączyć siarczystą elektronikę z gitarowym ciężarem można w zajebisty sposób. polecam sięgnąć po nagraną w 1995 roku (sic!) przez norweski Dunkel:heit płytę "Obey", sroga sprawa
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Xapapote
IDI to dobra płyta. tylko tyle i aż tyle. na pewno będę do niej wracał. jedyną płytą MA do jakiej wracam jest AoM, IDI będzie drugą. dojrzała, ciekawa muzyka. odszczekuję to co napisałem po wysłuchaniu ochłapów w postaci chujowych sampli.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Death metalu.Drone pisze:No dobrze, to zapytajmy, CZEGO SIĘ SPODZIEWALI ci wszyscy zawiedzeni?
Zawartość merytoryczna może i jest ta sama, inna jest forma. Na niekorzyśc totalnej grafomanii na najnowszej.twoja_stara_trotzky pisze: przeczytaj sobie tekst do otwieracza na Domination ;))))))))
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morbid Marcin
Ja akurat oczekiwalem death metalu, skoro jest to jednak zespol w tej stylistyce (biorac pod uwage poczatek tworczosci) wybitny. Nie wzbranialem sie jednak przed eksperymentami. Dostaje za to sredni death metal i nieprzekonywajace eksperymenty, wiec co wiecej sadzic o tej plycie niz tyle, ze to solidne 5/10 :-) Nie bylem megafanem tworczosci postvincentowej, ale jak teraz mam ere nowovincentowa, to juz bym wolal chyba, zeby po H nic nie wyszlo. Jak na razie mi wystarczy. I tak kupie, poslucham na spokojnie i zobaczy sie. Poki co rozczarowanie roku.Deathless King pisze:To nawet nie o to chodzi, bo np. ja nie oczekiwalem od nich death metalu, jedyne czego oczekiwalem to DOBRA muzyka i liczylem na ciekawe eksperymenty, ale przeciez to jest straszna bieda... Nie chodzi o to ze to nie death metal, chodzi o to ze to chujowe granie.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
- mistrz forumowej ceremonii
I Ty Brutusie przeciwko mnie?
;(
;(
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem czy dojrzała, ale na pewno bardzo dobra.Drone pisze:Czy już mówiłem, że to bardzo dobra, dojrzała płyta?
Już tu sie niektórzy przyznali, że chcieli death metalu.Drone pisze:No dobrze, to zapytajmy, CZEGO SIĘ SPODZIEWALI ci wszyscy zawiedzeni?
Też tak sądze, wiadomo, że nie wszystkim sie spodoba, ale przechodzi ludzkie pojecie, zeby mowic, ze Illud to gówno.antek_cryst pisze: W obecnych ocenach za dużo świeżych i niepotrzebnie skrajnych emocji ;)
High five!Xapapote pisze: ciekawa muzyka. odszczekuję to co napisałem po wysłuchaniu ochłapów w postaci chujowych sampli.
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
trailer pierwszego teledysku do nowej plyty:
powiem ze tak jak muzyka srednio mi sie widzi tak klip super sie zapowiada
oszczedny obraz, ascetyczny bardzo
powiem ze tak jak muzyka srednio mi sie widzi tak klip super sie zapowiada
oszczedny obraz, ascetyczny bardzo
this is a land of wolves now
- Edinazzu
Co sie stało z tematem " ocena płyty MA" ? wczoraj się w nim wypowiadałem dzis tematu nie ma :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Jak widać dla Vincenta i chłopaków nie ma to żadnego znaczenia, o tym co lepsze nie wspomnę:), tylko myMort pisze:no właśnie, bo w czym
Attack the church
crush the holy pirest
jest lepsze od
Kill a cop
, a właściwie powinienem napisać ja - biedny student i smutna pizda, dałem się na to "złowić":)
Interweniował "sam smrodopach, syn kręconej baby z nosa" David Vincent i Jego przyboczni od nabłyszczania wielkiego czerwonego Pentosa. :)Edinazzu pisze:Co sie stało z tematem " ocena płyty MA" ? wczoraj się w nim wypowiadałem dzis tematu nie ma :)
PS Sam się dziwię, bo wychodziłem koło 13-tej i był, a wróciłem o 22.00 i nie ma - musieli się pobić "Staruszkowie" - laskami się napierdalali i wyzywali od hitlerowców. :)
- Edinazzu
tak coś czułem :) Musiała być niezła zadyma. Akurat wtedy oglądałem "Na Wspólnej" ...
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie bylo zadnej zadymy,w sumie szkoda,ze tamten temat poszedl w zapomnienie,albo nie zostal chociaz przeklejony tutaj.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
hehehe Ryłkołak wiecznie żywy ;)535 pisze:...syn kręconej baby z nosa...
support music, not rumors