MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
Poczekaj aż dojedziesz do RADIKULT, HE HE może wcześniej przyjedzie pogotowie, albo prąd odetną - módl się...jak umiesz.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Przekonałeś mnie, posłucham tego jeszcze raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Block69
Słuchaj całym sobą, śpiewaj z Vincentem, czytaj trackliste ! Zadziała !
PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
:D:D:D:D:D:DBlock69 pisze:Kurwa, dzień dziecka już nigdy nie będzie taki sam...
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
SIEG HEIL vs THE EARTH \o \o \oBlock69 pisze: PŁYTA Z NALEPKĄ SIEG HEIL FRIENDLY !
- maciek z klanu
fajnie vincent rapuje
motyw z 2:30 min. too extreme !!! jak z piosenki do ktorej pudzian wychodzil na ring :DDDDDD
motyw z 2:30 min. too extreme !!! jak z piosenki do ktorej pudzian wychodzil na ring :DDDDDD
Ostatnio zmieniony 01-06-2011, 12:31 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
Mnie brzmienie nie raziło ale dziwiło. Uwielbiam Heretic!IRONMIL pisze: Heretic to album bardzo dobry - nie brzmi słabo, tylko inaczej. Początkowo mnie to raziło, ale po latach uważam, że brzmienie to jeden z atutów tego krążka.
I AM MORBID
- Mol
- Block69
- Maleficio
- Kontakt:
cała płyta jest dobra, mogli sobie darować death metalowe wstawki... reszta jest nowa, świeża i zaskakująca. Takie skrzyżowanie Mansona i Laibach.Drone pisze:Jestem w połowie płyty, leci utwór "1 rano - chory" i jak do tej pory mi się podoba ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I troche Rammstein czyli same zasluzone i uznane marki...Maleficio pisze:cała płyta jest dobra, mogli sobie darować death metalowe wstawki... reszta jest nowa, świeża i zaskakująca. Takie skrzyżowanie Mansona i Laibach.Drone pisze:Jestem w połowie płyty, leci utwór "1 rano - chory" i jak do tej pory mi się podoba ;)
woodpecker from space
- Adrian696
po pierwszym przesłuchaniu - moge napisac tylko tyle - szkoda ze nie rozwiązali Morbid Angel i nie wydali tego w jeszcze bardziej eksperymentalnej postci jako nowy projekt, bo tak bedzie płyta jebana za logo kapeli
Morbidów tu nadal sporo i powiem, ze zupełnie niepotrzebnie
Morbidów tu nadal sporo i powiem, ze zupełnie niepotrzebnie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
słucham trzeci raz i zaczyna mi to wchodzić. Radikult to taki fhuj mansoniowy kawałek właśnie...choć nieźle tam w sumie jest namieszane.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jaka padaka.... chyba kolega Trocki już to napisał, że niech się nie biorą za death metal, bo to już im nie wychodzi. Strasznie się męczyłem z pierwszym odsłuchem i w zasadzie najlepsze kawałki znałem przed premierą (no może jeszcze ew. Blades for Baal). Także ogólnie, masakra, nie podoba mi się. Too Extreme !
The madness and the damage done.
-
- rasowy masterfulowicz
Intro, Blades for Baal i Nevermore bym wyjebał a Too Extreme dał do poprawy i byłoby bardzo dobrze. Za dużo death metalu jest na nowej plycie Morbid Angel, slychac, ze juz nie czuja takiego grania. Najlepsze kawalki to: I Am Morbid, Destructos i Radikult. Słucham dalej.
Vincent za dużo mruczy OAHOOAHOOOOAHOOOOOAH, to psuje koncowke Radikult, gdyby nie to jęki byłby to numer bez skazy.
Vincent za dużo mruczy OAHOOAHOOOOAHOOOOOAH, to psuje koncowke Radikult, gdyby nie to jęki byłby to numer bez skazy.
Ostatnio zmieniony 01-06-2011, 13:17 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
coś mi mówi, że ta płyta będzie zajebista... mam takie przeczycie czytając Wasze posty :)
-
- weteran forumowych bitew
Po pierwszym przesłuchaniu jedyny numer który się do czegokolwiek nadaje to Radikult - odstaje na plus na tle reszty, bardzo fajny kawałek.
Wywalić Vincenta, wywalić wieśniackie motywy ("destructos... destructos..." litości...), skondensować te mniej deathmetalowe numery do dwudziestu minut, wydać jako epkę i będzie ok.
Wywalić Vincenta, wywalić wieśniackie motywy ("destructos... destructos..." litości...), skondensować te mniej deathmetalowe numery do dwudziestu minut, wydać jako epkę i będzie ok.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie te mniej death metalowe utwory sa plusem krążka. Bo z tych death metalowych to tylko Existo sie liczy. No i Beauty meets Beast ale to taki naciagany death metal.
I AM MORBID
Triceratops pisze:I troche Rammstein czyli same zasluzone i uznane marki...Maleficio pisze:cała płyta jest dobra, mogli sobie darować death metalowe wstawki... reszta jest nowa, świeża i zaskakująca. Takie skrzyżowanie Mansona i Laibach.Drone pisze:Jestem w połowie płyty, leci utwór "1 rano - chory" i jak do tej pory mi się podoba ;)
Jednym słowem odkrycie , geniusz i awangarda, ale czy primitywni troglodyci spod znaku "Lord of all fevers and plague" to pojmą, bardzo wątpliwe:)