MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
Heretic to przeciez nie jest zla plyta - ma slaba produkcje (do dzis nie udalo mi sie jej "zalapac" wiec raczej juz to nie nastapi), ale to nadal Morbid Angel - szalenstwo, chaos, ta ich kolorowa ezoteryka, miazdzace solowki, death metal.
A to ...to brzmi jak bonusowe wydanie wlasciwej plyty - z electro remiksami zrobionymi przez jakiegos srednio uzdolnionego dja.
Mysle, ze gdyby Tucker zostal w zespole, to moglibysmy liczyc na cos totalnie zajebistego, zwlaszcza biorac pod uwage jego popis pod szyldem Nader Sadek
A to ...to brzmi jak bonusowe wydanie wlasciwej plyty - z electro remiksami zrobionymi przez jakiegos srednio uzdolnionego dja.
Mysle, ze gdyby Tucker zostal w zespole, to moglibysmy liczyc na cos totalnie zajebistego, zwlaszcza biorac pod uwage jego popis pod szyldem Nader Sadek
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
No ale do tej pory to najsłabszy MA, a najbardziej wkurwia mnie odczucie zmarnowanego potencjału, który na Heretic tu i ówdzie się przejawia. Gdyby nagrali płytę po prostu chujową, zbyłbym to śmiechem, a tak powstał, jak dla mnie, najbardziej wkurwiający album w historii Death Metalu.Riven pisze:Heretic to przeciez nie jest zla plyta - ma slaba produkcje (do dzis nie udalo mi sie jej "zalapac" wiec raczej juz to nie nastapi), ale to nadal Morbid Angel - szalenstwo, chaos, ta ich kolorowa ezoteryka, miazdzace solowki, death metal.
Słucham tych nowych wypocin właśnie...
Ostatnio zmieniony 01-06-2011, 10:56 przez est, łącznie zmieniany 1 raz.
Heretic to album bardzo dobry - nie brzmi słabo, tylko inaczej. Początkowo mnie to raziło, ale po latach uważam, że brzmienie to jeden z atutów tego krążka.Riven pisze:Heretic to przeciez nie jest zla plyta - ma slaba produkcje (do dzis nie udalo mi sie jej "zalapac" wiec raczej juz to nie nastapi), ale to nadal Morbid Angel - szalenstwo, chaos, ta ich kolorowa ezoteryka, miazdzace solowki, death metal.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no to Illud jest dla Ciebie :DDest pisze:Gdyby nagrali płytę po prostu chujową, zbyłbym to śmiechem, a tak powstał, jak dla mnie, najbardziej wkurwiający album w historii Death Metalu.
tu nawet ciezko mowic o jakims potencjale, nie jest tak ze lateksowe pomysly Vincenta przeslaniaja genialnego Treya,ktory musi sie biedny gdzies z tylu zmiescic... Tu i owdzie znajdzie sie jakis fajny riff (paradoksalnie najlepsze sa w Too Extreme), ale ogolnie bieda.
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja nie słucham jeszcze, czekam na szafkę i zapuszczę z winyla
Obawiam się, że nawet szafa gdańska oraz szum "starej" płyty nic tu nie uratuje "Titanic zatonie".Maleficio pisze:Ja nie słucham jeszcze, czekam na szafkę i zapuszczę z winyla
- Maleficio
- Kontakt:
- Mol
- Block69
O boze, kurwa boze jezus maria zaczęło sie ! TOOOOOOOOOOOOOO EEEEXXXTTREEEEEEEMMMEEEEEEEEEEEEE ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PENIS METAL
- Scaarph
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Posłuchałem, załamałem się... nie wiem, moze za pare dni do płyty wrócę. Na razie wolę zapodac EPkę MARDUK
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
Może nie. Czyżby, to jeszcze nie wszystko, może jest jeszcze jakiś "bonus", jakaś nadzieja, może w szafce?:)Maleficio pisze:A przesłuchałeś całą już? Znasz prawdę?

- Block69
CZAS ZACZAC EGZYSTOWAC WULGARNIE !
ŁAAAAA VUUULGOOOREEEE, FOR THE GLOOORYYY, VUULLGOOREEEE FOR THE GLOOORYYY GLOORYYY
EGZISTO VALGOREJ ! \o
\o
\o
PŁYTA Z NALEPKĄ SIEG HEIL FRIENDLY !
ŁAAAAA VUUULGOOOREEEE, FOR THE GLOOORYYY, VUULLGOOREEEE FOR THE GLOOORYYY GLOORYYY
EGZISTO VALGOREJ ! \o
\o
\o
PŁYTA Z NALEPKĄ SIEG HEIL FRIENDLY !
PENIS METAL
-
Radikult rządzi!!! Przy tym kawałku wszyscy fani będą rozpierdalać w drzazgi zakupione wcześniej szafki na fusekle. Tak kurwa nosi!
- hcpig
Szkoda że III nie przypomina kawałków ze stylistycznie pokrewnego 'Hellspawn: Extreme Metal...', spodziewałem się czegoś na tym poziomie.
Yare Yare Daze
- Block69
KURWA, MORBID ANGEL TO SĄ BOGI, EXTREMIŚCI I MISZCZE ANCIENT ONES, ZRYLI MI PSYCHE ZANIM PŁYTY POSŁUCHAŁEM !
_O_
_O_
_O_
_O_
_O_
_O_
PENIS METAL
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
No i dupa, koncert odwołany, a album Morbid Angel poniżej oczekiwań. Właściwie to mol miał racje, nie ma po co tego albumu słuchać, bo najlepsze numery poznaliśmy przed premierą, a reszta to w większości nędza.Headcrab pisze:Szykuje się zajebisty dzień pod względem muzycznym, najpierw posłucham sobie MA a potem mnie czeka koncert Krisiun i Kataklysm.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Block69
Ja pierdole, jaka ekstrema, muza ryje beret, walcze z opętaniem !!!!
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PENIS METAL
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kolega widzę nie wytrzymał poziomu ekstremy zawartego na tym krążku :)
The madness and the damage done.
- Block69
Ta płyta faktycznie jest zbyt ekstremalna ! Ludzie jeszcze nie są na to gotowi ! To je Szatan XXII wieku !
PENIS METAL