MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
Płyta miała już premierę na torrentach, bardziej spostrzegawczy słuchacze mogą zauważyć że nazwy plików mp3 układają się w tracklistę.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Mol
- zahartowany metalizator
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Mol
- Headcrab
- Kontakt:
Bez przesady, trzeba posłuchać co oni tam po ośmiu latach przerwy wymęczyli.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Mol
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
oj tam Mol juz nie udawaj, ze ani troche Cie ta plyta nie ciekawi, chociazby dlatego ze zapowiada sie tak chujowo :D
bo ja na tym etapie podchodze do tego w ten sposob, mimo ze jeszcze jakis czas temu - na dlugo zanim pojawily sie ploty o trackliscie - bylem na nia na max napalony
bo ja na tym etapie podchodze do tego w ten sposob, mimo ze jeszcze jakis czas temu - na dlugo zanim pojawily sie ploty o trackliscie - bylem na nia na max napalony
this is a land of wolves now
Too Extreme? To chyba nie jest MA...Znów mi ktoś chałę "wcisnął"..., ale nie! pojawił się znany już EV - najlepszy na płycie?
Ostatnio zmieniony 01-06-2011, 08:29 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Headcrab
- Kontakt:
Szykuje się zajebisty dzień pod względem muzycznym, najpierw posłucham sobie MA a potem mnie czeka koncert Krisiun i Kataklysm.
- Silent_Sea
Tracklista z gigu zajebista :kregozmyk pisze:Morbid Angel Live in Singapore 25.05.2011
http://heavymetaltribune.blogspot.com/2 ... ve-in.html
Płyta wychodzi na dniach i grają tylko 2 kawałki...Gacie i buty Trey'a mnie rozjebały;)
Tracklisting (not in order):
Intro
Immortal Rites
Lords of All Fevers and Plague
Maze of Torment
Rapture
Existo Vulgore
Nevermore
Pain Divine
Day of Suffering
Sworn to the Black
Angel of Disease
Chapel of Ghoul
God of Emptiness
oby tak u nas też zagrali
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Mol
mam tyle innych plyt do przesluchania, ze nawet nie zamierzam w najblizszym czasie jej tykac, serio :)Riven pisze:oj tam Mol juz nie udawaj, ze ani troche Cie ta plyta nie ciekawi, chociazby dlatego ze zapowiada sie tak chujowo :D
- Melepeta
- w mackach Zła
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jak zajebista? Gdzie Fall From Grace? Gdzie Thy Kingdom Come?Gdzie cokolwiek z "Domination"? Chuj nie lista...Silent_Sea pisze:
Tracklista z gigu zajebista :
Tracklisting (not in order):
Intro
Immortal Rites
Lords of All Fevers and Plague
Maze of Torment
Rapture
Existo Vulgore
Nevermore
Pain Divine
Day of Suffering
Sworn to the Black
Angel of Disease
Chapel of Ghoul
God of Emptiness
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Melepeta
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
He he a zaraz too extreme i te świńskie wokale:), a może to nie wokale.Riven pisze:leci. zatrudnili kelthuza do intra, spoko.
- Riven
- Kontakt:
poczatkowe riffy mi sie nawet podobaja, o reszcie utworu na razie nie chce sie wypowiadac :D
numer 7 zasłuchali się w SONIC VIOLENCE, gdyby nie zjebane wokale to byłoby całkiem całkiem:)
- Riven
- Kontakt:
ten pierwszy numer.... refleksje: eksperyment na sile, zreszta co to za eksperyment wrzucic rytmiczny lomot na tlo gitar?
gitary maja ciekawe riffy, ale sa strasznie schowane
idiotyczny tekst - nawet bez bookletu: "we are your new religion - no religion"
i najgorsze: to ma byc kurwa otwieracz morbid angel? zestawmy to z Rapture czy nawet Dominate badz Summoning Redemption i wychodzi bieda.
to bylby numer dobry na jakis singiel, japonskie wydanie itp. - taki zart,remiks... no coz.
gitary maja ciekawe riffy, ale sa strasznie schowane
idiotyczny tekst - nawet bez bookletu: "we are your new religion - no religion"
i najgorsze: to ma byc kurwa otwieracz morbid angel? zestawmy to z Rapture czy nawet Dominate badz Summoning Redemption i wychodzi bieda.
to bylby numer dobry na jakis singiel, japonskie wydanie itp. - taki zart,remiks... no coz.
Tak właśnie jest,..., niestety.Riven pisze:ten pierwszy numer.... refleksje: eksperyment na sile, zreszta co to za eksperyment wrzucic rytmiczny lomot na tlo gitar?