Wypełniacz to utwór, który jakością odstaje od pozostałych utworów na płycie. Nagrany naprędce, tylko po to by, zwiększyć czas trwania płyty albo ilość tytułów w trackliście. :DKurt pisze:To czym dla Ciebie właściwie jest wypełniacz, w takim razie ?
NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: Nile

- Deathless King
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie ma tracklisty nowego Nile, ale ponoć Sanders wrócił do zespołu i ma nagrać płytę w klimatach detroit techno.
Ja pierdolę... Iron Maiden to dopiero napierdol dla szatana, bezsensowna galopada na dwóch stopach (tak w okolicach 666 bpm z tego co mi wiadomo).Harlequin pisze:Nie zaprzeczę. Choc w tym konkretnym przypadku "Lashed To A Slave Stick" nie ma ani przepitolonych solówek, ani feelingu. Dla mnie to brzmi jak deathmetalowe Iron Maiden - bezsensowne napierdalanie galopady przez 5 minut.Riven pisze:no wiadomo ze fani przepitolonych solowek wola masturbacje techniczne niz kawalek z feelingiem :)
Ostatnio zmieniony 28-05-2011, 18:43 przez Self, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zastanawiam sie czy koledzy Castor i Harlequin nie biora udzialu w wyscigu "kto pierwszy dzis trafi do zlotych war".
this is a land of wolves now
- Deathless King
Przeciez Castor startuje z handicapem ;)Riven pisze:zastanawiam sie czy koledzy Castor i Harlequin nie biora udzialu w wyscigu "kto pierwszy dzis trafi do zlotych war".
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Kontakt:
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Hola hola, ja jestem z Widzewa, chyba się nie dogadamy :)
A tak poważnie, wytłumacz mi zatem, poproszę, jak to jest, że taki kawałek jak Lashed to the Slave Stick został nazwany wypełniaczem, chociaż odchodzi od struktury utworów narzuconych przez poprzednie utwory (Sacrifice, Burning Pits i ten kawałek o absurdalnie długim tytule). Wypełniaczem byłby (podobnie jak dwa wymienione wyżej, poza Sacrifice) kolejny kawałek oparty na blastach, bezmyślnym napierdalaniu i kolejnym riffe/solówce opartym/tej na tej samej skali. A ten kawałek wpuszcza trochę świeżości, jest czymś innym, odchodzącym od tej stylistyki na tej płycie, do tego tak zajebiście rozpierdalającym, podobnie jak otwieracz płyty.
A tak poważnie, wytłumacz mi zatem, poproszę, jak to jest, że taki kawałek jak Lashed to the Slave Stick został nazwany wypełniaczem, chociaż odchodzi od struktury utworów narzuconych przez poprzednie utwory (Sacrifice, Burning Pits i ten kawałek o absurdalnie długim tytule). Wypełniaczem byłby (podobnie jak dwa wymienione wyżej, poza Sacrifice) kolejny kawałek oparty na blastach, bezmyślnym napierdalaniu i kolejnym riffe/solówce opartym/tej na tej samej skali. A ten kawałek wpuszcza trochę świeżości, jest czymś innym, odchodzącym od tej stylistyki na tej płycie, do tego tak zajebiście rozpierdalającym, podobnie jak otwieracz płyty.
The madness and the damage done.
- Riven
- Kontakt:
ja jestem z górnej, wiec tez strefa widzewa, tak rzucilem bo limanka chyba najbardziej znana poza lodzia ;) 1910 o/ o/ o/
this is a land of wolves now
- Deathless King
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Deathless King
- Deathless King