...popatrzcie jesteśmy starzy, piękni i bogaci...popatrzcie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ...popatrzcie jesteśmy starzy, piękni i bogaci...popatrz
no fakt wyrzuciłeś Kolego jedyny narząd , który Cię mógł uratować ,do kosza i to jeszcze pod pseudochmurnym HASŁEM, KURWA ,żenada....Blackult pisze:cztery miliardy lat ewolucji psu w dupę
" manipulacja ludzkimi uczuciami , to strach przed bombą atomową....:
dance dance dance to the radio....
dance dance dance to the radio....
-
- mistrz forumowej ceremonii
Padłem:Dmegawat pisze:To ja się pochwalę pierwszy. 29 lat, nieskończone studia, brak trzech zębów, obecnie bezrobotny. Mam za to narzeczoną, schorowaną matkę, zespół, którego nikt nie będzie chciał słuchać i właśnie zacząłem robić prawo jazdy. Trzebo to przyznać; jestem człowiekiem sukcesu! ;D
A narzeczona uzębienie ma kompletne?;)
Myślę, że uzębienie, w tych czasach to nie problem (oprócz takiej drobnostki jak kasa), więc nie wiem dlaczego szydzisz...est pisze:Padłem:Dmegawat pisze:To ja się pochwalę pierwszy. 29 lat, nieskończone studia, brak trzech zębów, obecnie bezrobotny. Mam za to narzeczoną, schorowaną matkę, zespół, którego nikt nie będzie chciał słuchać i właśnie zacząłem robić prawo jazdy. Trzebo to przyznać; jestem człowiekiem sukcesu! ;D
Trzymaj się megawat....
Ostatnio zmieniony 27-05-2011, 08:43 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brak snu zabija.
...a zmienisz mi pieluchę , bo już kurwa tyle czekam i nikt nie przychodzi...est pisze:Brak snu zabija.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kolejny temat o Marii.......
woodpecker from space
- megawat
- weteran forumowych bitew
Tak, kurwa, ma kompletne. Generalnie kiepski, żart, ale jeśli uważasz, że jest śmieszny to kondolencje dla Twoich starych.est pisze:Padłem:Dmegawat pisze:To ja się pochwalę pierwszy. 29 lat, nieskończone studia, brak trzech zębów, obecnie bezrobotny. Mam za to narzeczoną, schorowaną matkę, zespół, którego nikt nie będzie chciał słuchać i właśnie zacząłem robić prawo jazdy. Trzebo to przyznać; jestem człowiekiem sukcesu! ;D
A' propos rodziców, masz może jeszcze jakiś cięty dowcip dotyczący mojej chorej na raka matki? Jak masz to dawaj, ale najpierw opowiedz go swojej mamie. Wczoraj był dzień matki, kwiaty zaniosłeś? Życzenia złożyłeś? Ja tak.
Tak czy inaczej, oczywiście pomijając fakt kto ostatecznie byłby górą, to za taki tekst na żywca dostałbyś w mordę, wiesz o tym?
I jeszcze jedno; to, że piszę jakiegoś posta, którego piszę z WYRAŹNYM przymrużeniem oka i w którym WYRAŹNIE widać mój dystans do samego siebie nie upoważnia Cię do przekraczania pewnych granic. Conflagrator skomentował mój post i to jest komentarz, który prezentuje jakąś klasę. Ty jesteś intelektualnym rynsztokiem internetowa kaleko.
Aha, oczywiście wszystko kwituję sakramentalnym ";)".
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
no,widac ,ze dystansu do siebie nie masz ZADNEGO.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O w kurwe, jaki w ogole dystans to jakies paranoiczne przewrazliwienie polaczone z egocentyzmem i chuj wie czym. zal.pl
woodpecker from space
- megawat
- weteran forumowych bitew
Do siebie dystans mam, co nie znaczy, że pozwolę wypisywać jakieś głupoty na temat mojej kobity. To są dwie różne rzeczy.
Jakby, kurwa, spytał czy przypadkiem nie zawaliłem stomatologii, albo (tak kompletnie z dupy) czy przypadkiem podczas wypadku na motorynce nie urwało mi chuja, to sam bym kulał ze śmiechu.
Jakby, kurwa, spytał czy przypadkiem nie zawaliłem stomatologii, albo (tak kompletnie z dupy) czy przypadkiem podczas wypadku na motorynce nie urwało mi chuja, to sam bym kulał ze śmiechu.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- wiecznepioraaaaaaa
- świeżak
patrzcie no jakie burzuje!
Zemby maja wszystie intelektualisty jedne i z tych co na doktora nie maja sie wysmiewaja. Ty V i drugi est to takie miejskie swinie jestescie, redaktory co siedza w biurkowcach i przewalaja brzuchy z lewa na prawo po fotelach.
Do pracy byscie poszli, w pole zaznac prawdziwej roboty, ziemniakow ukopac na kartoflanke, ogrod wyplewic a nie zartowac tu sobie z biednego czlowieka.
Zemby maja wszystie intelektualisty jedne i z tych co na doktora nie maja sie wysmiewaja. Ty V i drugi est to takie miejskie swinie jestescie, redaktory co siedza w biurkowcach i przewalaja brzuchy z lewa na prawo po fotelach.
Do pracy byscie poszli, w pole zaznac prawdziwej roboty, ziemniakow ukopac na kartoflanke, ogrod wyplewic a nie zartowac tu sobie z biednego czlowieka.
- rotten
- świeżak
Zabawnie tu macie, mogę zostać? ;-)
Olej to. Tu sąsiad z posta obok już raz pozdrowił moją MATKĘ nie pytając wcześniej o to , czy jeszcze żyje. Olej to. I wal do przodu nie patrząc na to, że wszystko wali się na łeb...megawat pisze:Tak, kurwa, ma kompletne. Generalnie kiepski, żart, ale jeśli uważasz, że jest śmieszny to kondolencje dla Twoich starych.est pisze:Padłem:Dmegawat pisze:To ja się pochwalę pierwszy. 29 lat, nieskończone studia, brak trzech zębów, obecnie bezrobotny. Mam za to narzeczoną, schorowaną matkę, zespół, którego nikt nie będzie chciał słuchać i właśnie zacząłem robić prawo jazdy. Trzebo to przyznać; jestem człowiekiem sukcesu! ;D
A' propos rodziców, masz może jeszcze jakiś cięty dowcip dotyczący mojej chorej na raka matki? Jak masz to dawaj, ale najpierw opowiedz go swojej mamie. Wczoraj był dzień matki, kwiaty zaniosłeś? Życzenia złożyłeś? Ja tak.
Tak czy inaczej, oczywiście pomijając fakt kto ostatecznie byłby górą, to za taki tekst na żywca dostałbyś w mordę, wiesz o tym?
I jeszcze jedno; to, że piszę jakiegoś posta, którego piszę z WYRAŹNYM przymrużeniem oka i w którym WYRAŹNIE widać mój dystans do samego siebie nie upoważnia Cię do przekraczania pewnych granic. Conflagrator skomentował mój post i to jest komentarz, który prezentuje jakąś klasę. Ty jesteś intelektualnym rynsztokiem internetowa kaleko.
Aha, oczywiście wszystko kwituję sakramentalnym ";)".
-
skomentowal twój post z przymruzeniem oka a ty sie zapieniles jak szczeniak.megawat pisze:Do siebie dystans mam, co nie znaczy, że pozwolę wypisywać jakieś głupoty na temat mojej kobity. To są dwie różne rzeczy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
analny,to dlugopis czy cienkopis?wiecznepioraaaaaaa pisze:patrzcie no jakie burzuje!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A ja planuje sobie wstawić złotą jedynkę, bo martwy już słabo przędzie. Co o tym myślicie?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
on to ci, on...[V] pisze:analny,to dlugopis czy cienkopis?wiecznepioraaaaaaa pisze:patrzcie no jakie burzuje!
Jeszcze bym dokooptował do tej brygady KRÓLA MĘSKIEGO STRIPTIZU - GŁĘBOKIEGO MYŚLICIELA:) coby trochę ciała nabrał nim kogoś zaorze:)wiecznepioraaaaaaa pisze:patrzcie no jakie burzuje!