PENTAGRAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PENTAGRAM
Ja też nie rozumiem, co Drone chce przez to osiągnąć.
Tak prawidłowo powinno wyglądać podsumowanie wątpliwości w temacie nowego PENTAGRAM

Wreszcie przyszedł do mnie "Last Rites" w formie CD - okładka rzeczywiście prezentuje się o wiele, wiele lepiej niż w internecie, ale niestety samo wydanie jest skandalicznie chujowe. Rozpacz i bezsilność mnie ogarnia jak takie płyty do mnie przychodzą - najgorsza odmiana chujowego digi, gówniany papier, płyta wsuwana w tekturę (co za popierdolony pomysł, czy ktoś kto to wymyślił nie zdaje sobie sprawy, że płyty się rysują?) - tak to promówki powinny wyglądać, a nie płyty, za które płaci się pieniądze.
Jeśli więcej będzie wychodzić takiego gówna, to kto wie czy nie dojdę do wniosku, że nie warto w ogóle kupować CD i przerzucę się na mp3 i winyle
Jeśli więcej będzie wychodzić takiego gówna, to kto wie czy nie dojdę do wniosku, że nie warto w ogóle kupować CD i przerzucę się na mp3 i winyle
Ostatnio zmieniony 31-05-2011, 14:06 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o tak, to najgorszy mozliwy wynalazek. tak jak generalnie digipaki mi nie wadza (a jak sa ladne to nawet lubie), tak to jest przechujstwo. takich plyt w ogole nawet nie wyjmuje, no albo ew. przekladam do innego, plastikowego pudelka - wystarczy pare razy i juz porysowana.IRONMIL pisze: płyta wsuwana w tekturę (co za popierdolony pomysł, czy ktoś kto to wymyślił nie zdaje sobie sprawy, że płyty się rysują?)
this is a land of wolves now
Pierwszy raz spotkałem się z tym w japońskich wydaniach, ale były one wzorowane na LP i miały taki mięciutkie folijki, w które trafiała płyta przed wsunięciem w kartonik. Zabezpieczało ją to na tyle skutecznie, że się nie rysowała.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
tak, mam tego typu wydanie "Black One" Sunn i jest bardzo fajne.
mam tez reedycje Thunder Perfect Mind C93 z autografami i dedykacja. jest zajebista, bardzo ladna, tylko zanim zorientowalem sie ze to az tak szybko sie rysuje w tych jebanych kopertach... no coz, slucham tej plyty z ripa.
mam tez reedycje Thunder Perfect Mind C93 z autografami i dedykacja. jest zajebista, bardzo ladna, tylko zanim zorientowalem sie ze to az tak szybko sie rysuje w tych jebanych kopertach... no coz, slucham tej plyty z ripa.
this is a land of wolves now
Kurwa !
Jaki genialny ten PENTAGRAM! Cóż za wspaniała, dojrzała, wysmakowana i pełna emocji płyta. Kolejne przesłuchania dedykuję wszystkim maluczkim, którym ten album wydał się przyzwoity, czy po prostu dobry.
Jaki genialny ten PENTAGRAM! Cóż za wspaniała, dojrzała, wysmakowana i pełna emocji płyta. Kolejne przesłuchania dedykuję wszystkim maluczkim, którym ten album wydał się przyzwoity, czy po prostu dobry.
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
winyl wydany jest bardzo ładnie. ja mam standardowy, czarny, ale jest też wersja brązowa (limit 300) w gatefoldzie z posterem. o innych kolorach nic nie wiem.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- rasowy masterfulowicz
To drugi poważny błąd Metal Blade w tym roku, Hate Eternal też wydali w takim gównianym kartoniku.IRONMIL pisze:. Rozpacz i bezsilność mnie ogarnia jak takie płyty do mnie przychodzą - najgorsza odmiana chujowego digi, gówniany papier, płyta wsuwana w tekturę (co za popierdolony pomysł, czy ktoś kto to wymyślił nie zdaje sobie sprawy, że płyty się rysują?) - tak to promówki powinny wyglądać, a nie płyty, za które płaci się pieniądze.
I AM MORBID
- Skaut
Mając na uwadze słowa wszystkich zrozpaczonych starałem się jak najdelikatniej wyciągnąć zarówno płytę jak i książeczkę z tego chujowego wydania i ... udało się bez żadnych zagięć, rozerwań na szczęście, ale powiem jedno, ostatni raz takie męczarnie toczyłem z wydaniem "Grind Madness at the BBC", ale niestety tam poległem, bo kartonik trochę naderwałem.
A sama płyta? Już się w zasadzie wypowiadałem, ale zawsze można powtórzyć raz jeszcze - cót mjut malina :)
A sama płyta? Już się w zasadzie wypowiadałem, ale zawsze można powtórzyć raz jeszcze - cót mjut malina :)
Coś tam było! Człowiek!
kurwa, ucieszyłem się że mi się nie rozerwało, ale też się rozerwało jak chowałem CD... co za gówno ! Wydanie Hate Eternal też zjebane, właśnie otworzyłem. Nie wiem czy to kwestia jakiś oszczędności, ale zapłaciłbym spokojnie 10 zł więcej za te płyty, gdybym miał do wyboru wersję w zwykłym pudełkukregozmyk pisze:
Kurwa, dziś po raz pierwszy wyjąłem płytę z tego chujowego digi i nie dość, że męczyłem się z wydobyciem płyty cd, to na dodatek rozerwałem kieszonkę, w której była książeczka, a rozerwanie widać na okładce. .
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jest na to sposób :) łapiecie paluchami za górną i dolną krawędź tego panelu, w którym siedzi płyta i delikatnie naciskacie, kompakt sam wypadnie z kieszeni ;)
-
- rasowy masterfulowicz
Przypominając szybciutko, że ostatni PENTAGRAM przetoczył mi się już wielokrotnie przez odtwarzacz i wiele przyjemności mi sprawił pragnę napomnieć, że jednak pojawiła się w tym roku inna płyta winszująca starym zwyczajom warta uwagi.
GRAVEYARD - Hisingen Blues; ekipa ze Szwecji na bogato wydana przez Nuclear Blast, raczy nas hołdem dla pięknych lat rocka, z młodzieżową dzikością i energią, pięknymi numerami, wyczuciem i blues-rockowym zacięciem. Płytka mi już się na dobre "przegryzła" i spokojnie stawiam ją w szeregu zaraz za ulubionymi albumami Witchcraft.
Zdaję sobie sprawę, że to trochę inne, bardziej "bujające" granie, w sumie z metalem mające mało wspólnego. Ale liczę, że wrzucenie go do tak aktywnego tematu w ostatnim czasie będzie sprzyjało wzbudzeniu jakiś emocji ;)
Dajcie jej chwilę, a okaże się że Pentagram w swojej zajebistości nie jest osamotniony w tym roku, a może nawet musi patrzeć na plecy jadącego szybciej rywala ;))
GRAVEYARD - Hisingen Blues; ekipa ze Szwecji na bogato wydana przez Nuclear Blast, raczy nas hołdem dla pięknych lat rocka, z młodzieżową dzikością i energią, pięknymi numerami, wyczuciem i blues-rockowym zacięciem. Płytka mi już się na dobre "przegryzła" i spokojnie stawiam ją w szeregu zaraz za ulubionymi albumami Witchcraft.
Zdaję sobie sprawę, że to trochę inne, bardziej "bujające" granie, w sumie z metalem mające mało wspólnego. Ale liczę, że wrzucenie go do tak aktywnego tematu w ostatnim czasie będzie sprzyjało wzbudzeniu jakiś emocji ;)
Dajcie jej chwilę, a okaże się że Pentagram w swojej zajebistości nie jest osamotniony w tym roku, a może nawet musi patrzeć na plecy jadącego szybciej rywala ;))
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Tak!streetcleaner pisze:GRAVEYARD - Hisingen Blues. Płytka mi już się na dobre "przegryzła" i spokojnie stawiam ją w szeregu zaraz za ulubionymi albumami Witchcraft.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
kumpel mi polecał ten GRAVEYARD przesłuchałem kilka kawałków chujowawe mi się to wydawałostreetcleaner pisze:
- twoja_stara_trotzky
za 5 lat zmienisz zdanie ;)
- twoja_stara_trotzky
oczywiście jest to LEPSZE od nowego Pentagram ;)
Pewnie jeszcze posłucham tego GRAVEYARD, póki co mam ok. 40 nowości do przerobienia :)
- twoja_stara_trotzky
z czego 39 to jakieś chujnie? ;) powodzenia.