MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
NIE! Nie chcę znać ani tracklisty, ani okładki, ani zdjęć z sesji nagraniowej płyty, ani nic innego, jeśli nie mogę tego skonfrontować z muzyką;)

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Castor
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
czym bardziej marudzicie, tym bardziej mi się ta nowa płyta podoba ;)
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Ogarnąłem w końcu te amazonowskie ścinki. Kuuurwa, konkretna padaka. Jeżeli tracklista mną konkretnie nie pozamiata to nawet nie będę czekał na okładkę.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
- w mackach Zła
za karę tracklista:twoja_stara_trotzky pisze:czym bardziej marudzicie, tym bardziej mi się ta nowa płyta podoba ;)
1 Immortal Rites 4:04
2 Suffocation 3:14
3 Visions From the Dark Side 4:09
4 Maze of Torment 4:24
5 Chapel of Ghouls 4:57
6 Bleed for the Devil 2:23
7 Damnation 4:10
8 Blasphemy 3:31
9 Evil Spells 4:11
-
- zaczyna szaleć
Wiadomo że MA nie ma startu do nowego HAJT ETERLAN.
Koniec zamykamy temat.
Koniec zamykamy temat.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Hate Eternal ma przewagę, bo znamy tracklistę, a w przypadku Morbid Andrzeja Trocki wciąż męczy Adasia, żeby ją nam wyjawił.
-
- zaczyna szaleć
już z sampli można wnioskować o padaczce roku.QRWA mogli oni sobie grac do końca świata koncerciki a nie brać się za płytę.
Hate eternal rozpierdala tego morbieda.
Ja czekam aż łaskawie BOLT THROWER ogłosi światu że nagrywa nowy materiał.Ile kurwa mam czekać.
Hate eternal rozpierdala tego morbieda.
Ja czekam aż łaskawie BOLT THROWER ogłosi światu że nagrywa nowy materiał.Ile kurwa mam czekać.
-
- rasowy masterfulowicz
Ale to bardzo dobrze, ze wzieli sie za plyte. Jak Ci sie nie spodoba to po prostu nie bedziesz jej sluchal.
Morbid victory!
Morbid victory!
World Management and Morbid Angel would like to announce that yesterday was Morbid Monday with the new single Nevermore reaching Number #1 most downloads on http://www.amazon.com for Hard Rock / Metal category. The single as a remix also charted at #3. We thank all the fans for helping making this happen and hope they enjoy the first offering from the new album which we are all very proud of.
Ostatnio zmieniony 21-05-2011, 23:38 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie, ale podobno jest już tracklista nowego albumu!!!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Deathless King
-
- w mackach Zła
Ciekawe rzeczy można znaleźc w fejkach nowego Morbid Angel, na przykład album The Jackson 5 z 1970 roku ;)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
ja wpadłem na taki gdzie była Diana Ross:)
-
- w mackach Zła
To chyba jakaś akcja doszkalania metalowców że istnieje też inna muzyka poza łubudubu na świecie ;)
- FENIKS
- w mackach Zła
Jeśli chodzi o porównanie Hate Eternal z Morbid Andrzej to wg mnie nowy album HE rozpierdala. Co więcej, nie czekałem w ogóle z wypiekami na twarzy na nowy Morbid, bo wychodziły albumy Rutana i dla mnie to wystarczyło. Teraz przyjdzie czas małej konfrontacji i zobaczymy co z tego wyjdzie.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
z każdym postem coraz bardziej lubię tych nowych morbidów ;)
to znaczy te numery poza death metalem, bo ten im już słabo wychodzi ;)
to znaczy te numery poza death metalem, bo ten im już słabo wychodzi ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
No i tego się właśnie obawiałem, plus niestrawnych dla mnie eksperymentów. Combichrist remix, ta, co jeszcze?twoja_stara_trotzky pisze:to znaczy te numery poza death metalem, bo ten im już słabo wychodzi ;)
Z kolei w podobnych dniach ma być premiera nowego Origin. Myślę, że tytani zjedzą bogów. HE zresztą mam nadzieję, że też - szczególnie, że z nowego HE zaskakująco dobry album jest, a dobrych śmierć metalów nigdy za wiele.FENIKS pisze:Jeśli chodzi o porównanie Hate Eternal z Morbid Andrzej to wg mnie nowy album HE rozpierdala. Co więcej, nie czekałem w ogóle z wypiekami na twarzy na nowy Morbid, bo wychodziły albumy Rutana i dla mnie to wystarczyło. Teraz przyjdzie czas małej konfrontacji i zobaczymy co z tego wyjdzie.
- Edinazzu
Nie rozumiem tych porównań między HATE ETENAL, a MORBID ANGEL. Ja bardzo lubię technikę Rutana, jego albumy nagrane z MA i te z RIPPING CORPSE. Ba, nawet pierwszy album HE był w miarę znośny (najlepszy moim zdaniem z dorobku HE), ale porównywanie HE z MA to tak jak porównywanie zdolnego rzemieślnika (będącego w życiowej formie) z artystą (będącym w kryzysie artystycznym). Reasumując wolę "Heretic" bardziej niż "King of all kings"!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda