MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
Remiza jak chuj.
Znaczy sie ten Destruktor wersus jakieś costam, bo tylko to słyszałem. Chociaz "słyszałem" to zbyt górnolotne określenie, wytrzymałem jakies 30 sekund.
Znaczy sie ten Destruktor wersus jakieś costam, bo tylko to słyszałem. Chociaz "słyszałem" to zbyt górnolotne określenie, wytrzymałem jakies 30 sekund.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Holi
- w mackach Zła
Morbid Angel - "Nevermore" EP
1. "Nevermore" - bardzo dobry utwór, ale już znany. Wkręcający rif zostaje na długo w głowie. Morbid Angel 2011 w bardzo dobrej formie. To trochę inne niż płyty z Vincentem, ale czas leci do przodu nie do tyłu. W zasadzie ja jestem bardzo zadowolony z tego kawałka.
2. "Destructos vs. the Earth" (remixed by Combichrist) - no tak tu jest remix i w zasadzie zbyt dużego zaskoczenia nie ma. Można się tego było spodziewać. To nie ich pierwszy raz. Jedynie małym zaskoczeniem może być to iż jest on bardzo lekki, wręcz taneczny. Po to są epki, aby robić takie eksperymenty, ja nie jestem zaskoczony. Dla mnie jest ok.
Ogólnie EP bardzo dobre - jedynie może niepokoić dynamika nagrań - jak to będzie z CD brzmieć to zobaczymy.
1. "Nevermore" - bardzo dobry utwór, ale już znany. Wkręcający rif zostaje na długo w głowie. Morbid Angel 2011 w bardzo dobrej formie. To trochę inne niż płyty z Vincentem, ale czas leci do przodu nie do tyłu. W zasadzie ja jestem bardzo zadowolony z tego kawałka.
2. "Destructos vs. the Earth" (remixed by Combichrist) - no tak tu jest remix i w zasadzie zbyt dużego zaskoczenia nie ma. Można się tego było spodziewać. To nie ich pierwszy raz. Jedynie małym zaskoczeniem może być to iż jest on bardzo lekki, wręcz taneczny. Po to są epki, aby robić takie eksperymenty, ja nie jestem zaskoczony. Dla mnie jest ok.
Ogólnie EP bardzo dobre - jedynie może niepokoić dynamika nagrań - jak to będzie z CD brzmieć to zobaczymy.
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
Dawno mnie tu nie było, ale słyszałem, ze wyciekła tracklista z nowej płyty Morbid Angel. Zarzućcie linka. Mam nadzieje, że to powarzna sprawa
KVLT lizania CZASZKI
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
czas zamknąć temat..do czasu aż oficjalnie zostanie podana tracklista nowej płyty Morbid Angel.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Kraza plotki, ze Nergal z zespolu BEHEMOTH (POL) ma dostep do tracklisty nowego Morbid Angel.
this is a land of wolves now
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Mi też się podoba ten remiks. Przypomniała mi się kaseta zespołu Technotronic, którą dostałem na początku lat 90. Ten numer ma jakiś taki oldskulowy sznyt :)
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To migające logo oddaje bardzo dobrze całokształt nowej płyty.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Bardzo glamour :)
Widzę, że jest wydanie w zwykłym jewel case. A więc jednak można :)
Widzę, że jest wydanie w zwykłym jewel case. A więc jednak można :)
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Kuźwa to logo tak błyska jak neon w jakiejś pierdolonej dyskotece... w sumie sie zgadza nawet...
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
jeszcze tylko tej dyskotekowej kuli brakuje...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebiste - powinni nagrać cały taki album i nazwać go... Kovenant. :)Holi pisze:2. "Destructos vs. the Earth" (remixed by Combichrist) - no tak tu jest remix i w zasadzie zbyt dużego zaskoczenia nie ma. Można się tego było spodziewać. To nie ich pierwszy raz. Jedynie małym zaskoczeniem może być to iż jest on bardzo lekki, wręcz taneczny. Po to są epki, aby robić takie eksperymenty, ja nie jestem zaskoczony. Dla mnie jest ok.
Yare Yare Daze
- Xapapote
- FENIKS
- w mackach Zła
remix dla mnie mógłby być bardziej popierdolony ale nie wyszło to pięknie. Znam combichrist bo moja laska lubi ta kapele ale tu się nie postarali w pewnym momencie jest nawet ale całościowo to taka ciekawostka eksperyment i tyle.
-
KRIS1977
- zaczyna szaleć
Gdyby nie logo MORBID ANDZEL na okładce nowej płyty to bym normalnie pomyślał że BEHŁEMOT nagrał nową płytkie i znowu Adaś wskoczył na okładkie pozując do niej.
A tak na serio to ciekawe jaka wersję kupić najlepiej w JEVEL CASE,LTD METAL STARPAK czy LTD EDITION DIGIPACK choć ten ostatni chyba na Europe nie jest przewidziany.
A tak na serio to ciekawe jaka wersję kupić najlepiej w JEVEL CASE,LTD METAL STARPAK czy LTD EDITION DIGIPACK choć ten ostatni chyba na Europe nie jest przewidziany.
- Headcrab
- Kontakt:
Wie ktoś gdzie tracklista?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Castor
Ja proszę tylko o jedno: zamknijmy ten temat do momentu ukazania się nowej płyty MA. Na litość boską ileż można pierdolić głupoty o tracklistach itp.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Headcrab
- Kontakt:
Nie jesteś ciekaw jak wygląda tracklista?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦