MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: MORBID ANGEL
Za to wy byście lepiej wyglądali na zdjęciach. Jakieś kompleksy macie czy co? Kurwa kapela na okładce magazynu to już gejami nazywacie. Ciekawe ilu z was ma napuszone pedalskie loczki. A może po prostu za duże brzuchy wam wystają i się dowartościować musicie na necie?
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
No tak, ale co z tego?FENIKS pisze:za duże brzuchy wam wystają
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Nie da się ukryć. :) 100 w pasie jest, 120 w klacie też i na budziku ponad 100 także, ale to czasem się przydaje vide łykendowe potańcówki w kanadyjskich gorących rytmach :), a co do zdjęcia - brzuszki jednak tym razem schowane. :))
- Deathless King
No mój brzuszek coraz mniejszy, a i zalotnych kędziorków nie mam ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Właśnie, zostawcie Treya i Vincenta w spokoju. Oni mają prawo wyglądać jak chcą i nie wolno się z nich śmiać.FENIKS pisze:Za to wy byście lepiej wyglądali na zdjęciach. Jakieś kompleksy macie czy co? Kurwa kapela na okładce magazynu to już gejami nazywacie. Ciekawe ilu z was ma napuszone pedalskie loczki. A może po prostu za duże brzuchy wam wystają i się dowartościować musicie na necie?
The madness and the damage done.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Ten jak sie spial idola mu obrazili, ajaj. :) Smieszny jestes. Gdzies obok w temacie sie smieja z czapki Nergala. Lec tam, zareaguj. Pewnie mu zazdroszcza i sie w necie podbudowuja.FENIKS pisze:Za to wy byście lepiej wyglądali na zdjęciach. Jakieś kompleksy macie czy co? Kurwa kapela na okładce magazynu to już gejami nazywacie. Ciekawe ilu z was ma napuszone pedalskie loczki. A może po prostu za duże brzuchy wam wystają i się dowartościować musicie na necie?
niech to miejsce niebawem zniknie
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Właśnie tak! Potraficie aby tylko klikać jakieś zdjęcia w internecie i śmiać się do siebie. Większość z was to tylko siedzi w budynkach z rurami i przerwami na kawę i tylko aby pierdzicie!!1! Brzuchy macie przeogromnie i pełne i lodówki jedzeniów różnych, a jakbyście jeden dzień mieli u chłopa w polu przepracować, byście się popłakali z wysiłku i aby zakwasów dostali! Psychiczni atleci!!!!Kurt pisze:oni mają prawo wyglądać jak chcą i nie wolno się z nich śmiać.
- Deathless King
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
;)
Gdzie tam bym próbował porywać się na podrabianie tego stylu.To taki nieudolny tribute pod wpływem rozpaczliwego postu Feniksa i zastosowania argumentów o wystających brzuchach i internetowych wojownikach :)
Gdzie tam bym próbował porywać się na podrabianie tego stylu.To taki nieudolny tribute pod wpływem rozpaczliwego postu Feniksa i zastosowania argumentów o wystających brzuchach i internetowych wojownikach :)
- FENIKS
- w mackach Zła
Dla mnie to jest żenujące. Najlepiej chciałbym zobaczyć jak nagracie coś, zrobicie sobie zdjęcia, potem okładki i ciekawe jak bardzo będzie polew.
I się nie spinam po prostu żenada co tu widzę, a dokładniej klasyczne patologiczne polskie zachowanie. :)
I się nie spinam po prostu żenada co tu widzę, a dokładniej klasyczne patologiczne polskie zachowanie. :)
He he Ciekawe ,który z Was ,by mi dał radę przy betoniarce:)))Pteroczłek pisze:Właśnie tak! Potrafice aby tylko klikać jakieś zdjęcia w internecie i śmiać się do siebie. Większość z was to tylko siedzi w budynkach z rurami i przerwami na kawę i tylko aby pierdzicie!!1! Brzuchy macie przeogromnie i pełne i lodówki jedzeniów różnych, a jakbyście jeden dzień mieli u chłopa w polu przepracować, byście się popłakali z wysiłku i aby zakwasów dostali! Psychiczni atleci!!!!Kurt pisze:oni mają prawo wyglądać jak chcą i nie wolno się z nich śmiać.
FENIKS pisze:Dla mnie to jest żenujące. Najlepiej chciałbym zobaczyć jak nagracie coś, zrobićie sobie zdjęcia potem okładki i ciekawe jak bardzo będzie polew.
I się nie spinam po prostu żenada co tu widzę a dokładniej klasyczne patologiczne polskie zachowanie :)

- Xapapote
pijecie szklankami, czy z gwinta?535 pisze:He he Ciekawe ,który z Was ,by mi dał radę przy betoniarce:)))
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
"ten nie zna życia kto nie służył w marynarce...przy betoniarce":)))Xapapote pisze:pijecie szklankami, czy z gwinta?535 pisze:He he Ciekawe ,który z Was ,by mi dał radę przy betoniarce:)))
a poważnie to:
Niech wreszcie pojawi się ten materiał, bo widzę, że ciśnienie jest już za duże.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak się zastanawiam, kolego Feniksie, czy to nie Ty przypadkiem poleciłeś mi nie czytać tematu, który mi się nie podoba. Nie to, żebym coś sugerował, broń Boże.
edyta: Uwielbiam argumenty typu: możesz krytykować dopiero jak sam wydasz x albumów i będziesz artystą :)
edyta: Uwielbiam argumenty typu: możesz krytykować dopiero jak sam wydasz x albumów i będziesz artystą :)
The madness and the damage done.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
idealne podsumowanieKarkasonne pisze:FENIKS pisze:Dla mnie to jest żenujące. Najlepiej chciałbym zobaczyć jak nagracie coś, zrobićie sobie zdjęcia potem okładki i ciekawe jak bardzo będzie polew.
I się nie spinam po prostu żenada co tu widzę a dokładniej klasyczne patologiczne polskie zachowanie :)
-
Karkasonne pisze:FENIKS pisze:Dla mnie to jest żenujące. Najlepiej chciałbym zobaczyć jak nagracie coś, zrobićie sobie zdjęcia potem okładki i ciekawe jak bardzo będzie polew.
"wyciekły" zdjęcia vincenta?????
-
Maleficio pisze:Vincent wrocil
na tym foto kazdy widzi to co chce zobaczyc.ja np po przystawieniu blackberry do kodu kreskowego zassałem co? trackliste!!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
he,he,rzeczywiscie cos jest na rzeczy;)troche wymuskane chlopaki ale i tak prezenuja sie znacznie lepiej niz pewien celebryta z gdanskiego podwórka.i 90% innych metalowych zespolów,z wielkimi brzuchami,lancuchami,makijazami etc etc;)))Conflagrator pisze:Ten po prawej to jakiś z Motley Crue?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- FENIKS
- w mackach Zła
Mnie interesuje ten temat i czekam az wyjdzie płyta i będa opinię.gdy widzę opinię żenujące moim zdaniem na temat że morbid na okładce to lipa. Dla mnie normalne zdjęcie . Widziałem gorsze i to nawet morbidów jak i innych topowych kapel. Choćby bardzo znany frontman który wystąpił do zdjęcia w pidżamie i kapciach. I to w pełni kurwa serio.Kurt pisze:Tak się zastanawiam, kolego Feniksie, czy to nie Ty przypadkiem poleciłeś mi nie czytać tematu, który mi się nie podoba. Nie to, żebym coś sugerował, broń Boże.
Co do argumentu to chodziło mi o to że krytykować można szybko i prosto.i w tym przypadku bez sensu moim zdaniem. Już bardziej niszczącą fota była z pępkiem.
A podpinanie jakiegoś czarnucha do mojej wypowiedzi to kolejny przykład głupoty i niezrozumienia czego pisze. Mógłbym spokojnie dodać w odpowiedzi fotkę dziecka z osraną pielucha o świadomości ogórka kiszonego...