PENTAGRAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: PENTAGRAM
w takim razie - na kolana przed krolowa!
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie, ale jest tracklista :)Arisowicz pisze:o kurwa nowy kawałek Alizee? a video jest?
-
- w mackach Zła
Zawodowo naprawdę lepiej się ze mną nie spotykać chociaż nie jestem policjantem, prokuratorem, sędzią, komornikiem, inspektorem sanepidu, grabarzem, kanarem w autobusie albo czymś w tym stylu, ja po prostu nie życzę ludziom źle. ;)IRONMIL pisze:Nie no, co za natręt - jesteś na co dzień świadkiem Jehowy czy akwizytorem? :)Raf pisze:To chciałem jeszcze wrócić do sprawy, którą jak widzę dyskretnie omijasz, no nic dziwnego he he
Ostatnia płyta jakoś mnie nie powaliła, więc podchodzę z rezerwą, ale posłucham z pewnością. Muzyka to nie wyścigi, wszystko w swoim czasie. Metal to nie jedyna moja pasja muzyczna. ;)IRONMIL pisze:Słuchaj lepiej ostatniego PESTILENCE
Ostatnio zmieniony 13-05-2011, 01:36 przez Raf, łącznie zmieniany 1 raz.
- koreaniec
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
He he, jak fan metalu to musi być od razu proktolog lub patolog? Za dużo Carcass i goregrindu chyba słuchasz. ;)
- koreaniec
- w mackach Zła
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
http://www.youtube.com/watch?v=z3bKpB0Ff3gRaf pisze:Zawodowo naprawdę lepiej się ze mną nie spotykać chociaż nie jestem policjantem, prokuratorem, sędzią, komornikiem, inspektorem sanepidu, grabarzem, kanarem w autobusie albo czymś w tym stylu, ja po prostu nie życzę ludziom źle ;)
???
-
- w mackach Zła
Nieważne, tutaj jak wszyscy jestem fanem muzyki.
Oczywiście świetny kawałek, jak i cała płyta ;)
Oczywiście świetny kawałek, jak i cała płyta ;)
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Oczywista oczywistość :) Nową płytkę też serdecznie polecam!
Niczego takiego nie napisałem - po prostu kolega był ciekaw czy ktoś posłuchał tego kawałka więc mu łaskawie napisałem.Scaarph pisze:nowego kawałka alizee przesłuchało już pewnie z 633313 osób. znaczy musi być dziesięć razy lepszy.
- Scaarph
e, implikacja była jasna. na youtube więcej ludzi obejrzało enforcer i to jest twój argument za tym, że to lepsza rzecz. znów schodzimy zresztą na ten wiecznie na tym forum przewijający się temat :)
Równie dobrze mógłbym doszukiwać się w zdaniu kolegi Rafa sugestii, że Enforcer to kapela, która nikogo poza mną nie obchodzi, a Grand Magus to bogowie. Nie kłóćmy się, ani Enforcer nie jest żadną rewelacją (jest dobry jak na współczesny heavy metal), ani Grand Magus nie jest ostatnią chujnią.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no tak, Łódź, pawulon ;))))))))))))Raf pisze:Zawodowo naprawdę lepiej się ze mną nie spotykać chociaż nie jestem policjantem, prokuratorem, sędzią, komornikiem, inspektorem sanepidu, grabarzem, kanarem w autobusie albo czymś w tym stylu, ja po prostu nie życzę ludziom źle ;)
-
- w mackach Zła
Doigrałeś się - jesteś pierwszy na liście. ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Takie wlasnie konfrontacyjne postawienie sprawy czesto konczy dyskusje z milosnikami bezproduktywnego bicia piany. Ucina wszelkie dywagacje w zarodku, powodujac ze spierdalaja cichcem oplotkami, bo uszy kazdy ma i moze sprawdzic, nie to co wypisywanie roznych rewelacji.. Tylko totalnie spizdowaciala ciota uzna, ze Enforcer jest lepszy niz Grand Magus w jakimkolwiek aspekcie, oczywiscie oprocz aspektu takiego, ze muzyka Enforcer znakomicie nadaje sie do Blekitnej Ostrygi. Nic wiecej. Maria wczesniej sie wycofal z Helstarem, ktory stronniczo wcisnal. Teraz musialby sie wycofac z Enforcerem. Jakby docisnac szczegolowiej to okazaloby sie ze lista jest pusta i niepelna.Raf pisze:To chciałem jeszcze wrócić do sprawy, którą jak widzę dyskretnie omijasz, no nic dziwnego hehe, pytanie brzmi jak można mieć 20 tysięcy płyt i nie mieć "Iron Will" za to posiadać i cenić inne bandy jak chociażby ten w linkuIRONMIL pisze:Nie chcę mi się już dłużej bronić tego PENTAGRAM i Was nawracać - pogrążę się egoistycznym rozsmakowywaniu tej płyty, a Wy słuchajcie sobie genialnego GRAND MAGUS :) Na szczęście scena jest tak bogata, że każdy znajdzie płytę w sam raz dla siebie :)
dobry heavy metal by Raf
czyli coś jak Manowar ;)
dobry heavy metal by IronMill
czyli coś jak Hammerfall ;)
Ktoś w ogóle posłuchał tej płyty albo tej próbki z youtube, bo odnoszę wrażenie, że nie bardzo.
woodpecker from space
- Adrian696
podstawowe prawo Masterfula - jebnij najgłupszy wpis roku, a potem go broń jeszcze większymi debilizmami az do śmierci
to same prawo tyczy sie tematu o PJ :D tam jest potrzebna natychmiastowa hospitalizacja sprzedawcy pietruszki
to same prawo tyczy sie tematu o PJ :D tam jest potrzebna natychmiastowa hospitalizacja sprzedawcy pietruszki
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
niezle, niezleRaf pisze:dobry heavy metal by Raf
ja pierdole JAKA CHUJNIA :DDDDDdobry heavy metal by IronMill
czyli coś jak Hammerfall ;)
this is a land of wolves now
- Triceratops
Bylo raf zapodac link z tuby do monumentalnego I Am The North z cyklopowo-tytaniczna praca sekcji i najlepszym solem AD2008. Efekty bylby wiekszy hehe
Ostatnio zmieniony 13-05-2011, 09:00 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Już trzy razy pisałem jakiegoś opasłego posta i kasowałem go w przedbiegach, bo opadały mi ręce jak patrzyłem na tę miskę z LIK, SUFFOCATION, PENTAGRAM i PJ, he he...Adrian696 pisze:podstawowe prawo Masterfula - jebnij najgłupszy wpis roku, a potem go broń jeszcze większymi debilizmami az do śmierci
-
- w mackach Zła
Heheh, efekt byłby zbyt nokautujący ;)Triceratops pisze:Bylo raf zapodac link z tuby do monumentalnego I Am The North z cyklopowo-tytaniczna praca sekcji i najlepszym solem AD2008. Efekty bylby wiekszy hehe
Bas kruszy mury, wokal jak dzwon, epicki monumentalny klimat, no jak to możliwe żeby powiedzieć, że to chujowa czy słaba heavy metalowa płyta, to się nie mieści w głowie wprost <wciąż nie może wyjść z szoku>.