PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: PESTILENCE
Właśnie odpaliłem nowy PESTILENCE! I kto miał rację wierząc w ich poreaktywacyjny potencjał? Kto dostrzegał znamiona geniuszu na ich poprzedniej płycie, który teraz w pełni rozkwitł? Obśliniłem się aż po kolana! Jestem zachwycony i szczęśliwy! Bogowie powrócili w pełnej krasie i chwale!!!! Klękajcie i słuchajcie, spuśćcie pokornie głowy i nie próbujcie krytykować! Najlepszy death metalowy krążek od czasów... kurwa... Sam nie wiem od jakich czasów. Muszę się napić, bo w ustach mi zaschło! Zasiedli na tronie i raczej żaden MORBID ANGEL ani AUTOPSY nie da rady ich stamtąd zepchnąć. Nawet AZARATH nie da radz. :))) Nawet PENTAGRAM, jakby zaczął grać death metal. ;)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Rzucam kamieniem pierwszy!!!
Maria, zmień leki...
Maria, zmień leki...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
te opary rzeczywiście musiały być toksyczne ;))))))))))))))))))
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
A nie mowilem? :D
No i nie przesadzaj, w tym roku nawet do top 3 sie nie zalapią (ale beda blisko, pierwsza dyszka).
No i nie przesadzaj, w tym roku nawet do top 3 sie nie zalapią (ale beda blisko, pierwsza dyszka).
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Scaarph
Marian chyba denaturat pije, bo dawno takich majaków nie słyszałem.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Sieć już huczy o wybrykach Stalowego Mariana...
- Deathless King
Podobno powstaja pierwsze fankluby!
- mad
Wreszcie dobrze mówisz, zresztą spójrz na mój pierwszy post na tej stronie. Ja również jestem zachwycony nową płytą, ale co tam się będę przed szereg wysuwał...IRONMIL pisze:Właśnie odpaliłem nowy PESTILENCE! I kto miał rację wierząc w ich poreaktywacyjny potencjał? Kto dostrzegał znamiona geniuszu na ich poprzedniej płycie, który teraz w pełni rozkwitł? Obśliniłem się aż po kolana! Jestem zachwycony i szczęśliwy! Bogowie powrócili w pełnej krasie i chwale!!!! Klękajcie i słuchajcie, spuśćcie pokornie głowy i nie próbujcie krytykować! Najlepszy death metalowy krążek od czasów... kurwa... Sam nie wiem od jakich czasów. Muszę się napić, bo w ustach mi zaschło! Zasiedli na tronie i raczej żaden MORBID ANGEL ani AUTOPSY nie da rady ich stamtąd zepchnąć. Nawet AZARATH nie da radz. :))) Nawet PENTAGRAM, jakby zaczął grać death metal. ;)
Leży mi ona jak cholera, daję się uwieść świetnym pomysłom i mistrzowskiej wręcz aranżacji. Niespodzianek na płycie jest mnóstwo.
Mam nadzieję, że napisałeś to w miarę na trzeźwo, na podstawie prawdziwych dźwięków a nie wizji. ;)
I może wreszcie zrozumiesz, że nie trzeba od razu spuszczać się na PENTAGRAM. ;)
Ja nic nie piłem.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Na tą chwilę to, dla mnie, chyba, numer cztery, ale jeszcze sporo płyt się ukaże, tyle, że Doctrine raczej zyskuje niż traci z każdym przesłuchaniem więc może być różnie...Deathless King pisze: w tym roku do top 3 sie nie zalapią (ale beda blisko, pierwsza dyszka).
- Deathless King
Czekam na Autopsy, MA (chociaz tutaj moze byc roznie) i Azarath (zapowiada sie, ze jednak wyprzedza Pestilence w moim rankingu), jestem w trakcie badania sie z nową Necrophagią, Nader Sadek juz pobilo Pestilence, a nie sluchalem jeszcze Hate Eternal, Vomitory i na pewno paru innych, plus licze na kilka niespodzianek. Plus na pewno o czyms zapomnialem.
Wpierdól!Maleficio pisze:Rzucam kamieniem pierwszy!!!
Maria, zmień leki...
Wpierdól!twoja_stara_trotzky pisze:te opary rzeczywiście musiały być toksyczne ;))))))))))))))))))
Wpierdól!Deathless King pisze:A nie mowilem? :D
Wpierdól!Bonny pisze:sieć już huczy o wybrykach Stalowego Mariana...
Aghhrrr!!!
Też nic nie piłem od dwóch dni - w robocie jeszcze siedzę, jestem trzeźwy jak świnia. Płyta ma cudowne brzmienie, piękna perkusja, wspaniały bas, przepiękne wokale, obłędne riffy! Po prostu esencja PESTILENCE!mad pisze: Wreszcie dobrze mówisz, zresztą spójrz na mój pierwszy post na tej stronie. Ja również jestem zachwycony nową płytą, ale co tam się będę przed szereg wysuwał...
Leży mi ona jak cholera, daję się uwieść świetnym pomysłom i mistrzowskiej wręcz aranżacji. Niespodzianek na płycie jest mnóstwo.
Mam nadzieję, że napisałeś to w miarę na trzeźwo, na podstawie prawdziwych dźwięków a nie wizji. ;)
I może wreszcie zrozumiesz, że nie trzeba od razu spuszczać się na PENTAGRAM. ;)
Ja nic nie piłem.
Ostatnio zmieniony 13-05-2011, 01:55 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- koreaniec
- w mackach Zła
Brzmienie mi się podoba i zarazem mi się nie podoba.IRONMIL pisze: Płyta ma cudowne brzmienie
Lefthandpathyoga
- chaos
- w mackach Zła
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Hehe, pamiętając co Maria wypisywał o "Resurrection Macabre", zastanawiałem się co to będzie, jak posłucha nowej. Nie zawiodłem się :)
- Rattlehead
Po kilkunastu przesłuchaniach emocje nieco opadły. Jest lepiej niż na poprzedniczce, ale do Spheres to nawet nie ma startu. Ogólnie niezły album i nic poza tym.
support music, not rumors
-
- w mackach Zła
W zasadzie im więcej słucham tym lepiej ta płyta wchodzi. Całkiem dobry krążek.
-
- w mackach Zła
Nie wiem czy to syndrom czasów ale jakiś sterylny ten album mi się wydaje.
- Deathless King
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Mam na to dobrą radę:Raf pisze:Nie wiem czy to syndrom czasów ale jakiś sterylny ten album mi się wydaje.
;)Raf pisze:Polecam słuchać wiecej niezależnego hardcore, tam goście wchodza z przygotowanymi wcześniej utworami do studia na jeden dzień bo kasy za dużo nie mają i nagrywają wszystko na żywca, no może prawie, w każdym nie ma takiego pierdolenia się w tańcu, plastikowych trigerów itd.