To tylko twoja wyobraźnia podpowiada Ci takie obrazy. Parafrazując Twoje słowa, to te udostępnione sample, plus ten jeden cały kawałek, pozwalają Ci zobaczyć tę laskę z odkrytymi ramionami i w nieco krótszej spódnicy i to wszystko. W dodatku z dość dużej odległości. Nawet jej twarz jest niewyraźna. No i powiedz mi gdzie są te cycki, gdzie jest penis? Widzisz to, co chcesz widzieć. Rzeczywistość jest zupełnie inna.Xapapote pisze:To tak jak by nasza ulubiona laska w końcu się rozebrała i nagle okazuje się że ma i cycki i penisa. Może tobie to by nie przeszkadzało, ale przyznasz, że wyidealizowany obraz może po czymś takim lec w gruzach.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
:DNo i powiedz mi gdzie są te cycki, gdzie jest penis?
this is a land of wolves now
- FENIKS
- w mackach Zła
Ty się tak nie denerwuj. W Pani Domu piszą sami znawcy, którzy Tobie będą radzić jak wyglądać i żyć, bo oni tylko wiedzą co dobre dla ciebie. To, że komuś się spodoba nowy Morbid Andrzej to już z góry jest przegrany.Castor pisze:To tylko twoja wyobraźnia podpowiada Ci takie obrazy. Parafrazując Twoje słowa, to te udostępnione sample, plus ten jeden cały kawałek, pozwalają Ci zobaczyć tą laskę z odkrytymi ramionami i w nieco krótszej spódnicy i to wszystko. W dodatku z dość dużej odległości. Nawet jej twarz jest niewyraźna. No i powiedz mi gdzie są te cycki, gdzie jest penis? Widzisz to, co chcesz widzieć. Rzeczywistość jest zupełnie inna.
Większością głosów nowy Morbid Angel jest do dupy nawet jakby się spodobał to i tak jest do dupy.
bo szafka na przyprawy
bo zdjęcia
bo okładka
bo ooo-łuu w kawałku
Ale jak cepelią w Necros Christos wielu się podnieca i widzi objawienie pańskie to już nie bardzo razi w oczy. :)
-
Karkasonne
Zostaw te trzecie zmiany w fabryce, bo masz omamy. Nikt nie skrytykował płyty, tylko poszczególne elementy które wymieniłeś, co zresztą powiedział już Scaarph.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Karkasonne pisze:Nikt nie skrytykował płyty, tylko poszczególne elementy które wymieniłeś, co zresztą powiedział już Scaarph.
Castor pisze: Widzisz to, co chcesz widzieć. Rzeczywistość jest zupełnie inna.
The madness and the damage done.
- Block69
- zahartowany metalizator
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Block69 pisze:Castor pisze:gdzie jest penis?
:DFENIKS pisze:..mam w dupie ... w dupie mam ... w dupie miałem ...
- Castor
- FENIKS
- w mackach Zła
Zlepki słów powycinać to i ja umiem. Czytanie ze zrozumieniem bardziej niektórych boli, a wręcz nie do przejścia jest, czego przykładem mamy takie posty.est pisze:Block69 pisze:Castor pisze:gdzie jest penis?:DFENIKS pisze:..mam w dupie ... w dupie mam ... w dupie miałem ...
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Sample raczej nie są zbyt obiecujace, choć też za daleko idacych wniosków na ich podstawie bym nie wysnuwał. Już niedługo wszystkie watpliwości dotyczące tego albumu się wyjaśnia. Więc poczekajmy...
- Deathless King
Ale skoro tak Cie tu wszyscy wkurzaja i co chwila sie napinasz.... To moze dla zdrowia odpusc sobie to forum, zylka Ci gdzies peknie gdzie nietrzeba i na co to komu? Nie ma obowiazku udzialania sie na MM, jest masa innych tego typu stron, naprawde. Serio, martwie sie o Ciebie i kieruje troska, nikt tu nie chce zeby Masterful stal sie przyczyna tragedii.FENIKS pisze:Ty się tak nie denerwuj. W Pani Domu piszą sami znawcy, którzy Tobie będą radzić jak wyglądać i żyć, bo oni tylko wiedzą co dobre dla ciebie. To, że komuś się spodoba nowy Morbid Andrzej to już z góry jest przegrany.Castor pisze:To tylko twoja wyobraźnia podpowiada Ci takie obrazy. Parafrazując Twoje słowa, to te udostępnione sample, plus ten jeden cały kawałek, pozwalają Ci zobaczyć tą laskę z odkrytymi ramionami i w nieco krótszej spódnicy i to wszystko. W dodatku z dość dużej odległości. Nawet jej twarz jest niewyraźna. No i powiedz mi gdzie są te cycki, gdzie jest penis? Widzisz to, co chcesz widzieć. Rzeczywistość jest zupełnie inna.
Większością głosów nowy Morbid Angel jest do dupy nawet jakby się spodobał to i tak jest do dupy.
bo szafka na przyprawy
bo zdjęcia
bo okładka
bo ooo-łuu w kawałku
Ale jak cepelią w Necros Christos wielu się podnieca i widzi objawienie pańskie to już nie bardzo razi w oczy. :)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Xapapote
Niestety ten penis jest wielki jak chuj i ciągle rośnie.Castor pisze:To tylko twoja wyobraźnia podpowiada Ci takie obrazy. Parafrazując Twoje słowa, to te udostępnione sample, plus ten jeden cały kawałek, pozwalają Ci zobaczyć tę laskę z odkrytymi ramionami i w nieco krótszej spódnicy i to wszystko. W dodatku z dość dużej odległości. Nawet jej twarz jest niewyraźna. No i powiedz mi gdzie są te cycki, gdzie jest penis? Widzisz to, co chcesz widzieć. Rzeczywistość jest zupełnie inna.Xapapote pisze:To tak jak by nasza ulubiona laska w końcu się rozebrała i nagle okazuje się że ma i cycki i penisa. Może tobie to by nie przeszkadzało, ale przyznasz, że wyidealizowany obraz może po czymś takim lec w gruzach.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- FENIKS
- w mackach Zła
To już nie można powiedzieć co mi nie pasuje? Że robię sobie jaja porównując do "Pani domu" etc. Nie napinam się wcale. Po prostu przedstawiam swój punkt widzenia.Deathless King pisze:skoro tak Cie tu wszyscy wkurzaja i co chwila sie napinasz.... To moze dla zdrowia odpusc sobie to forum, zylka Ci gdzies peknie gdzie nietrzeba i na co to komu? Nie ma obowiazku udzialania sie na MM, jest masa innych tego typu stron, naprawde. Serio, martwie sie o Ciebie i kieruje troska, nikt tu nie chce zeby Masterful stal sie przyczyna tragedii.
- Deathless King
No ok, ale zauwazylem ze praktycznie kazda Twoja wypowiedz jest pelna frustracji, agresji i niezadowolenia. Czesto podkreslasz jak Ci to forum sie nie podoba, wykazujesz duza nerwowosc i wybuchowosc. Naprawde martwie sie o Twoj stan zdrowia, nie chcemy w zaden sposob byc wspolwinnymi (oprocz Siida, wystarczy spojrzec w jego oczy) tragedii.
- Xapapote
Forum dużo ok. Morbid Angel słabo i ciągle spada.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
A ja mam w nosie zapowiedzi, przedsmaki, odsluchy kilkunastu sekund niewiadomo skad. Ja CZEKAM na plyte MORBID ANGEL. Jak bedzie dobra - bede szczesliwy, jak chujowa - nie oni pierwsi i nie ostatni.
- FENIKS
- w mackach Zła
Każda wypowiedź w temacie Morbidów mnie nie drażni, ale drażni podejście:
1. ktoś z góry zakłada, że płyta będzie do dupy. A nikt jej nie słuchał.
2. gdy inne kapele nagrywają cepelię i wydają photoshopowe okładki i tandetne sesję zdjęciowe to się składa na drugi plan 'bo coś tam".
I nie lubię kółek wzajemnej adoracji.
Nie pomyśl źle, ale takiego stadnego myślenia. Ktoś powie, że chujówa, drugi to samo i już leci. Nikt się nie przebije, bo będzie wyśmiany przez resztę. Głupie podejście, ale bardzo zauważalne.
Choćby wybranie z mojej wypowiedzi same 'mam w dupie'.
Wiem, że w muzyce ekstremalnej jest mnóstwo mocnych charakterów i zdecydowanych osób i ciężko się do błędu czasem przyznać, ale może trzeba się nauczyć... I nie kieruję tego osobiście do nikogo.
1. ktoś z góry zakłada, że płyta będzie do dupy. A nikt jej nie słuchał.
2. gdy inne kapele nagrywają cepelię i wydają photoshopowe okładki i tandetne sesję zdjęciowe to się składa na drugi plan 'bo coś tam".
I nie lubię kółek wzajemnej adoracji.
Nie pomyśl źle, ale takiego stadnego myślenia. Ktoś powie, że chujówa, drugi to samo i już leci. Nikt się nie przebije, bo będzie wyśmiany przez resztę. Głupie podejście, ale bardzo zauważalne.
Choćby wybranie z mojej wypowiedzi same 'mam w dupie'.
Wiem, że w muzyce ekstremalnej jest mnóstwo mocnych charakterów i zdecydowanych osób i ciężko się do błędu czasem przyznać, ale może trzeba się nauczyć... I nie kieruję tego osobiście do nikogo.
- Deathless King
To forum jest dosc specyficzne i niektore rzeczy trzeba traktowac jako swoisty folklor ;) Olej to a wszystkim bedzie zylo sie lepiej.
A co do zapowiedzi MA - Nader Sadek jak na razie wciaga nosem to co uslyszelismy z nowej plyty, naprawde fajne zaskoczenie i teraz naprawde docenilem Tuckera.
A co do zapowiedzi MA - Nader Sadek jak na razie wciaga nosem to co uslyszelismy z nowej plyty, naprawde fajne zaskoczenie i teraz naprawde docenilem Tuckera.
Ostatnio zmieniony 11-05-2011, 21:32 przez Deathless King, łącznie zmieniany 1 raz.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Tak przede wszystkim - to był żart. Warto mieć dystans, to po drugie. A po trzecie, gdybym miał się przypierdalać, to wiele z Twoich postów to zlepki słów, nic nie trzeba wycinać.FENIKS pisze:Zlepki słów powycinać to i ja umiem.
-
Maria Konopnicka
strasznie krótka ta nowa płyta, którą zamieścili w internecie :( jestem rozczarowanyRiven pisze:na pewno lepszy niz ten poprzedni ale bez rewelacji. stopa brzmi jak gowno.