Zwyczajna zdrowa reakcja, jakby kazdy buraczany wiesniak mial sie zajadac kawiorem to by kawior spowszednial.twoja_stara_trotzky pisze:bogom niech będą dzięki!
PJ HARVEY - LET ENGLAND SHAKE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PJ HARVEY - LET ENGLAND SHAKE
woodpecker from space
Nie podoba Ci się "Let England Shake" ? Dlaczego?Triceratops pisze:Zwyczajna zdrowa reakcja, jakby kazdy buraczany wiesniak mial sie zajadac kawiorem to by kawior spowszednial.twoja_stara_trotzky pisze:bogom niech będą dzięki!
- Triceratops
Przesłuchałem wreszcie porządnie "Let England Shake" i zdecydowanie podzielam wszystkie zachwyty wyrażone pod adresem tego albumu. Świetna płyta - mam wrażenie, że jedna z tych, do których będzie się wracać także po latach.
- koreaniec
- w mackach Zła
- Block69
- zahartowany metalizator
LastOneOnEarth pisze:Bez żadnych złośliwości. Jest jakaś płyta, która Ci się nie podoba ?
PENIS METAL
Jejku, mnie strasznie wynudziła. Nie słyszałem jeszcze żadnych poprzednich, ale od tego nie zadrży nie tylko Anglia, ale nawet wioska w Dziąsłostanie.IRONMIL pisze:Przesłuchałem wreszcie porządnie "Let England Shake" i zdecydowanie podzielam wszystkie zachwyty wyrażone pod adresem tego albumu. Świetna płyta - mam wrażenie, że jedna z tych, do których będzie się wracać także po latach.
- Triceratops
Chciec znaczy moc. Czego sie nie robi zeby robic za parweniusza.koreaniec pisze:Maria approves
woodpecker from space
Przepraszam, że mi się ta płyta spodobała :)))
- moonfire
Chyba mi już nie wejdzie ta płyta. Brakuje mi zadziora, ekspresji, brudu, jak na wczesnych płytach. Poprzednia mimo faktu, że była dość stonowana, miała w sobie podskórny puls, taki dość tajemniczy. Najnowszą uważam za słabą płytę podpierającą się polityką w tekstach, być może dlatego niektórzy ją tak polubili. Mnie Anglia obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nie to, co nowe płyty Pentagram, LIK i ostatni Suffocation ;)))))))))))))))
JA PIERDOLĘ ;)))))))))))))))
JA PIERDOLĘ ;)))))))))))))))
- twoja_stara_trotzky
to jakiś żart jest? kto mnie wkręca?
- Block69
Oczywista oczywistość :)Drone pisze:Oczywiście nowa PJ jest słabsza od tych trzech pozycji i to SPORO ;)
"Last Rites" > "Blood Oath" > "The Second Wind" > "Let England Shake"
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
jesteście równie śmieszni, jak ci goście ;)
- Scaarph
pj wciąga dupą te wszystkie zespoliki razem wzięte :)
- Triceratops
Kiedy w koncu zauwazysz, ze to dronyyyyyyyyyyyytwoja_stara_trotzky pisze:to jakiś żart jest? kto mnie wkręca?
woodpecker from space
chce porozmawiać o jedzeniu kału, ale boi się zagaić w sposób bezpośredni więc wychodzi od muzyki :)))
- Triceratops
Akurat tak sie sklada miski, ze w kwestii Pentagram mam troche dluzszy staz od was a w kwestii Suffocation byc moze taki sam ale kto wie, jak sie taki dronyyyyy zabieral za running wild po 90 to moze suffocation poznal w 95 :D
Plyta PJ Harvey rzeczywiscie jest slabsza od poprzedniej ale i tak lepsza od tych wszystkich syfow ktore wymienia drone i trocki ma zupelna racje, on po prostu o altenatywie ma takie pojecie jak maria o neilu youngu ale musi reaktywnie cos napisac.
aha, zapomnialem dodac, ze bardzo fajna ta nowa koailicja marii z dronyyyyyyym, wieszcze, ze na jesien bedzie koalicja PIS-SLD jak juz takie rzeczy sie dzieja, niedawno sie gownem obrzucali :D
Plyta PJ Harvey rzeczywiscie jest slabsza od poprzedniej ale i tak lepsza od tych wszystkich syfow ktore wymienia drone i trocki ma zupelna racje, on po prostu o altenatywie ma takie pojecie jak maria o neilu youngu ale musi reaktywnie cos napisac.
aha, zapomnialem dodac, ze bardzo fajna ta nowa koailicja marii z dronyyyyyyym, wieszcze, ze na jesien bedzie koalicja PIS-SLD jak juz takie rzeczy sie dzieja, niedawno sie gownem obrzucali :D
woodpecker from space
- Block69
Co oni ci zrobili na tym forum...Scaarph pisze:pj wciąga dupą te wszystkie zespoliki razem wzięte :)
[*]
PENIS METAL
"RANY BOSKIE" NIEEE!! Konon, Kelthuz, Horde, Jarosław Kaczyński, Akcent , goście w szelestach,... , ale to już za dużo NIEEE!:) Idę do roboty:)twoja_stara_trotzky pisze:jesteście równie śmieszni, jak ci goście ;)
I BABCIA: "mnie się podoba , mnie się podoba wszystko..."
Skojarzyło mi się z tym:
"Daj bujanie nogami" kurwa spontan:)
A w temacie. Czy nie można poprzestać na wyrażeniu opinii tak lub nie? Ci co potrafią, mogą ładnie opisać, to naprawdę chce się czytać.
Po co tworzyć te absurdalne nierówności. "Próbujecie przekonać przekonanych, nie przekonując tych , których i tak nie dacie rady przekonać, zniechęcając jednocześnie pozostałych (choć nie wszystkich)" - ale kalambur , prosto z betoniarki , Poloniści - do dzieła !!!!!!, czekam na fachowe uwagi, ale może nie w tym temacie.
Nic tylko wtrącić , , że VIRUS >>>>>>>>>>>>>> x, nie wspominając o pewnej kanadyjskiej grupie na B:))))