tyle w temaciewhite_pony pisze:Dajcie spokój... ani to kurwa zabawne, ani fajne...
BEATALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BEATALLICA
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hehe dobrze powiedziane, skonczone gowno nie inaczej, ja akurat nie mam dylematu z posiadaniem tego ale tez bym wypierdolil przez okno :))))IRONMIL pisze:Mam ponad 20 tys. płyt - bez wątpienia album BEATALLICA, który nieopatrznie kupiłem jest największym gównem w mojej kolekcji. Nie wiem na której półce teraz stoi, ale jak go znajdę to pośpiesznie wyrzucę do kosza
woodpecker from space
- beastov23
- weteran forumowych bitew
http://youtu.be/Z9ndZojUeaQ
Oficjalne video. Przecież to nie ma racji bytu przy Fuel ;). Czy tylko mnie drugi gitarzysta przypomina aktora Jeffreya Jonesa?
Oficjalne video. Przecież to nie ma racji bytu przy Fuel ;). Czy tylko mnie drugi gitarzysta przypomina aktora Jeffreya Jonesa?
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- w mackach Zła
Bosz jakie gówno, i w dodatku jak na parodie (chyba?) nieśmieszne wcale.beastov23 pisze:http://youtu.be/Z9ndZojUeaQ
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Dread Zeppelin przebija wszystko
wciągają Bitalikę i Metalikę dupom. Bitli nie wciągają bo mają za małe dupy.
wciągają Bitalikę i Metalikę dupom. Bitli nie wciągają bo mają za małe dupy.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Za każdym razem jak wydawałeś pieniądze na coś innego, to ja w tym samym czasie wydawałem te same pieniądze na płytę. :)Raf pisze:faktycznie dużo, wygrałeś w totka czy może jestes synem Kulczyka ? ;)IRONMIL pisze:Mam ponad 20 tys. płyt
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
- panthyme
- w mackach Zła
Ostatnią wspominkę pamiętam jak miałeś ponad 15...IRONMIL pisze:Mam ponad 20 tys. płyt
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- twoja_stara_trotzky
wielkanoc... marian wodę w płyty zamienia...
-
- w mackach Zła
No wiesz, podejrzewam, że nawet gdybym nie miał żony i dwójki dorastających dzieci na utrzymaniu to i tak byłoby ciężko tyle uzbierać. ;)IRONMIL pisze:Za każdym razem jak wydawałeś pieniądze na coś innego, to ja w tym samym czasie wydawałem te same pieniądze na płytę. :)Raf pisze:faktycznie dużo, wygrałeś w totka czy może jestes synem Kulczyka ? ;)IRONMIL pisze:Mam ponad 20 tys. płyt
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Marian tez zonaty i dzieciaty przeciez ;)
...szczerze powiedziawszy to nie wiem ile mam dokładnie, ale ostatnio jak oszacowałem mniej więcej - liczbę, półek razy liczbę rzędów + ile mniej więcej mieści mi się w jednym pudle i przemnożyłem przez liczbę pudeł, dodałem półki, półeczki i słupeczki to wyszło mi ok. 20 tys :) Równie dobrze może to być 18 tys. albo 22 tys. :))) W przyszłym miesiącu będę się przeprowadzał, to przy tej okazji postaram się wreszcie wszystko poukładać i policzyć. :)panthyme pisze:Ostatnią wspominkę pamiętam jak miałeś ponad 15...IRONMIL pisze:Mam ponad 20 tys. płyt
-
Skoro masz około 20 tys. płyt to ile mniej więcej czasu poświęcasz jednemu albumowi, tak aby poznać go naprawdę bardzo dobrze? Chodzi mi o to, że przy takiej ilości płyt czasem jak Ci się coś wkręci to potrafisz pewnie tego słuchać kilka dni, ale zawsze kosztem jakichś innych albumów - jedne znasz na wylot, inne pewnie słuchałeś tylko raz i teraz się kurzą na półce? Ile procent z Twojej kolekcji to właśnie takie zakurzone, niesłuchane, przeoczone płyty? Bo nie chce mi się jakoś wierzyć że cokolwiek bym Ci nie włączył od razu rozpoznałbyś co to takiego? Pytam poważnie i bez złośliwości..?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Never gets old... ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- hcpig
Nieee, błagam, nie znowuuu!!!! Kolega widzę nowy :)Nasum pisze:Skoro masz około 20 tys. płyt to ile mniej więcej czasu poświęcasz jednemu albumowi, tak aby poznać go naprawdę bardzo dobrze?
O, jeden sprawiedliwy. Nic dodać, nic ująć.empir pisze:99% coverbandów jest do zaorania bo nic nie wnoszą.
Są jednak wyjątki. Ten akurat w sposób ciekawy łączy teoretycznie 2 różne światy muzyczne. Wychodzi im to nieźle i robią to z jajem.
Yare Yare Daze
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Wypadaloby skierowac do ostatniej dyskusji na ten temat, ale dyskusja poszla sie jebac wraz z postami. ;)
Sprawiedliwy, czyt. "zgadza sie ze mna"? :P
Sprawiedliwy, czyt. "zgadza sie ze mna"? :P
-
Aaaaa, to sorry - czytam forum już jakiś czas, udzielam się od niedawna, ale nie kojarzę tego tematu, być może mi umknął. Skoro wszystkich już to słabi to nie muszę uzyskać odpowiedzi. :)hcpig pisze:Nieee, błagam, nie znowuuu!!!! Kolega widzę nowy :)Nasum pisze:Skoro masz około 20 tys. płyt to ile mniej więcej czasu poświęcasz jednemu albumowi, tak aby poznać go naprawdę bardzo dobrze?
- hcpig
Nie, sprawiedliwy bo przyznaje że raz B wyróżnia się spośród coverbandów bardzo pozytywnie, a dwa że nie jest to w zasadzie cover band sensu stricto. Wyjąć kije z dupy i nakurwiać epki smutasy! :)
Black is my Misfits shirt, I've 20 Eyez
Sleeveless shirt full of dirt sayz "Darling Die"
And I'm evil
Black is my Misfits shirt, I've 20 Eyez
Sleeveless shirt full of dirt sayz "Darling Die"
And I'm evil
Yare Yare Daze
- empir
- zahartowany metalizator
e tam, nie znasz się to się czepiasz :P0ms pisze:Sprawiedliwy, czyt. "zgadza sie ze mna"? :P
- YNKE
- w mackach Zła
racja, to jest sraka dla pryszczatych niedojebanych amerykańskich nastolatkówIRONMIL pisze:Mam ponad 20 tys. płyt - bez wątpienia album BEATALLICA, który nieopatrznie kupiłem jest największym gównem w mojej kolekcji. Nie wiem na której półce teraz stoi, ale jak go znajdę to pośpiesznie wyrzucę do kosza
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”