MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
no juz nie chcialem sie nad morbidami pastwic
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Może jeszcze Vesania? Bez jaj...
-
Nasum
heheh, widy e Scaarph mnie uprzedził:)
- Deathless King
co chcesz od vesani, najlepsza polska kapela na dzien dzisiejszy
-
Nasum
Jeśli chodzi o polską scenę to mam zdecydowanie innych faworytów, no ale co kto lubi:)
- Deathless King
stary, pokaz mi kapele ktora ma taki epicki rozmach, ten majestat i symfonike... no i to filozoficzne zaciecie, Orion to moim zdaniem jeden z bardziej charyzmatycznych frontmanow na dzisiejszej scenie, nie tylko w polsce. To obiektywny fakt i mysle ze profesorowie nie moga sie nie zgodzic.
-
Nasum
Przecież napisałem co kto lubi - nie wiem czy się zgrywasz czy mówisz poważnie , ale dla mnie Vesania mimo epickiego rozmachu, symfoniki czy filozoficznego zacięcia kompletnie nic nie znaczy, wolę zapodać sobie inne rzeczy z polskiego podwórka które bardziej mi leżą.
- Deathless King
- Riven
- Kontakt:
Nasum pisze:Przecież napisałem co kto lubi - nie wiem czy się zgrywasz czy mówisz poważnie , ale dla mnie Vesania mimo epickiego rozmachu, symfoniki czy filozoficznego zacięcia kompletnie nic nie znaczy, wolę zapodać sobie inne rzeczy z polskiego podwórka które bardziej mi leżą.

this is a land of wolves now
- Deathless King
ale to jest wszystko na temat, w koncu Vesania > Morbid Angel
-
Nasum
Nawiązując do Vesanii pisałem nieco ironicznie, myślałem że w jakiś sposób podjąłeś temat:) No ale skoro takie jest Twoje zdanie na temat tego zespołu to luz, uszanuję choć się nie zgodzę.
- Silent_Sea
Przypominam, że to temat o Morbid Angel, a o cweloskich boysbandach typu Vesania możecie se ględzić na pudelku! Orion to pizda, a nie charyzmatyczny frontman! Obiektywnie to profesorowie mogą zerżnąć jedynie twoją starą i to w opaskach na oczy! TY I RESZTA DZIECIOKÓW WYPIERDALAĆ STĄD DO PIASKOWNICY!Deathless King pisze:stary, pokaz mi kapele ktora ma taki epicki rozmach, ten majestat i symfonike... no i to filozoficzne zaciecie, Orion to moim zdaniem jeden z bardziej charyzmatycznych frontmanow na dzisiejszej scenie, nie tylko w polsce. To obiektywny fakt i mysle ze profesorowie nie moga sie nie zgodzic.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- nicram
Zgrywasz się boś urodzony zgrywus... :-) Vesania lepsza od MA? Spóźniony Prima Aprilis.Deathless King pisze:czemu mialbym sie zgrywac?
all the monsters will break your heart
- nicram
WHY? :-) Słuchałeś Fury&Flames?koreaniec pisze:lolsnicram pisze:Dla porównania - jak się włączy Hate Eternal, albo od biedy nowy Deicide, to tam chłopaki, mimo podobnego wieku, napierdzielają aż miło.
all the monsters will break your heart
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lol :DSilent_Sea pisze:Przypominam, że to temat o Morbid Angel, a o cweloskich boysbandach typu vesania możecie se ględzić na pudelku! Orion to pizda, a nie charyzmatyczny frontman! Obiektywnie to profesorowie mogą zerżnąć jedynie twoją starą i to w opaskach na oczy! TY I RESZTA DZIECIOKÓW WYPIERDALAĆ STĄD DO PIASKOWNICY!
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Nasum
Silent Sea się wzburzył nieco....
- Riven
- Kontakt:
Silent_Sea pisze:Przypominam, że to temat o Morbid Angel, a o cweloskich boysbandach typu vesania możecie se ględzić na pudelku! Orion to pizda, a nie charyzmatyczny frontman! Obiektywnie to profesorowie mogą zerżnąć jedynie twoją starą i to w opaskach na oczy! TY I RESZTA DZIECIOKÓW WYPIERDALAĆ STĄD DO PIASKOWNICY!

this is a land of wolves now
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nie ma się co wzburzać, że ktoś stawia AZARATH nad "bogów death metalu". Dla mnie już na wysokości "Heretic" twórczość Polaków była o wiele bardziej przekonująca.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Nasum
Doskonały album. Chociażby ze względu na Erica Rutana porównam sobie obydwie płyty, tzn. MA i HE, zobaczymy kto nagra lepszy album w porównaniu do swoich poprzednich dokonań.nicram pisze:WHY? :-) Słuchałeś Fury&Flames?koreaniec pisze:lolsnicram pisze:Dla porównania - jak się włączy Hate Eternal, albo od biedy nowy Deicide, to tam chłopaki, mimo podobnego wieku, napierdzielają aż miło.
-
Maria Konopnicka
Ponoć tracklista nowej płyty wyciekła już do Internetu. Słyszał ktoś coś na ten temat?