MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
no ale z recenzji wyraznie wynika ze posluchal raz, drugi... wiec odsluch w wytworni odpada. A opinia kogos, kto popelnia tak podstawowy blad nie moze byc chyba wiarygodna... Po nowym MA mozna spodziewac sie wszystkiego, ale jakos ta recenzja nie przekonuje mnie specjalnie.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
jak fake, to fake
a jak nawet nie, to i tak niewiele jest warta opinia goscia, ktory pisze, ze chcialby wreszcie polubic morbid angel :)))
a jak nawet nie, to i tak niewiele jest warta opinia goscia, ktory pisze, ze chcialby wreszcie polubic morbid angel :)))
this is a land of wolves now
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Po raz kolejny widać, że wasze mózgi są "fake".
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Że też można tyle stron najebać o ideologicznych rozterkach gościa, który "większość czasu spędza w przestrzeni wirtualnej grając w Quake'a przez 35 godzin" i uwielbia czarodziejkę z księżyca ;)
Zamieszczony gdzieś wcześniej opis płyty jest całkiem intrygujący. Szkoda, że wciąż prawie dwa miechy do premiery.
Zamieszczony gdzieś wcześniej opis płyty jest całkiem intrygujący. Szkoda, że wciąż prawie dwa miechy do premiery.
- trzeci
- zaczyna szaleć
Zawsze zastanawialo mnie jak mozna sluchac tak bezplciowej, wykastrowanej ze wszelkich emocji muzyki, jaka gra MA.
fuck you buddy
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- trzeci
- zaczyna szaleć
Staram sie uswiadomic gawiedzi, ze metal nie konczy sie na Morbid Angel?
fuck you buddy
- Riven
- Kontakt:
- trzeci
- zaczyna szaleć
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Slayer przereklamowany, MA bezpłciowy... paradygmat leci na łeb i szyję, system wartości odwraca się o 180 stopni, a wszystko to tylko na forum masterful :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Uświadomcie sie korasy, że to recenzja Altars of Madness.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Kontakt:
buahhaa, faktycznie ;) przeczytalem tylko poczatek i cos tam o sandovalu ;)
fail. no ale w dobie internetu nie byloby niczym specjalnym dziwnym
a) ze plyta znanego zespolu wycieka x czasu przed premiera
b) recenzuje ja jakis gluchy pien
fail. no ale w dobie internetu nie byloby niczym specjalnym dziwnym
a) ze plyta znanego zespolu wycieka x czasu przed premiera
b) recenzuje ja jakis gluchy pien
Ostatnio zmieniony 07-04-2011, 21:21 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- trzeci
- zaczyna szaleć
akurat Slayer to najbardziej metalowa kapela swiata, wiec nie ma tu mowy o przereklamowaniu.Lykantrop pisze:Slayer przereklamowany (...) paradygmat (...)
fuck you buddy
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
wzieta z metal archivesRiven pisze:buahhaa, faktycznie ;) przeczytalem tylko poczatek i cos tam o sandovalu ;)
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
no teraz sie domyslam, ale nie przegladam recenzji na MA tak wnikliwie, zeby je odrazu rozpoznawac ;)
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Tu bym dyskutował. Slayera zawsze ceniłem za "wahania". Metalowość przed S. i po nim zmieniała się inaczej, niż S. sam w sobie. To w NIM lubię. Dlatego najbardziej metalową kapelą bym ich nie nazwał... Slayer to Slayer i chuj - prętogłowy. :)trzeci pisze:akurat Slayer to najbardziej metalowa kapela swiata, wiec nie ma tu mowy o przereklamowaniu.Lykantrop pisze:Slayer przereklamowany (...) paradygmat (...)
Kropki mieszają odbiór, ale przekaz jest jasny :)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- trzeci
- zaczyna szaleć
A wiec co?Wujek Lucyferiusz pisze: Dlatego najbardziej metalową kapelą bym ich nie nazwał...
wierze, ze prowadze dyskusje z wystarczajaca swiatlymi umyslami.Wujek Lucyferiusz pisze:Kropki mieszają odbiór, ale przekaz jest jasny :)
fuck you buddy
-
535
Nie no myślałem, że oni "jadą" z żartem he,he ...So_It_Is_Done pisze:Uświadomcie sie korasy, że to recenzja Altars of Madness.
Należy sporządzić listę słynnych i ważnych zespołów, które nie zostały jeszcze tu zjebane, ciekawe, czy 10 się znajdzie:)Lykantrop pisze:Slayer przereklamowany, MA bezpłciowy... paradygmat leci na łeb i szyję, system wartości odwraca się o 180 stopni, a wszystko to tylko na forum masterful :-)
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Dlatego najbardziej metalową kapelą bym ich nie nazwał...
A wiec co?
Właśnie to był komplement, mimo wszystko. Jeśli nazwałbym Slayera naj z metalu, to byłoby nieporozumieniem. Jego skoki podobały mi się mniej lub bardziej i dlatego za to go oczekiwałem. [komplement]Fenomenalny dziwkarz.[/komplement]
A wiec co?
Właśnie to był komplement, mimo wszystko. Jeśli nazwałbym Slayera naj z metalu, to byłoby nieporozumieniem. Jego skoki podobały mi się mniej lub bardziej i dlatego za to go oczekiwałem. [komplement]Fenomenalny dziwkarz.[/komplement]
Nie przyszedłem, by Cię nawracać. ;) Kropki tyczyły się skrótów myślowych. Uważaj mnie za dostatecznie żarówkowego i będzie git.Wujek Lucyferiusz pisze:Kropki mieszają odbiór, ale przekaz jest jasny :)
wierze, ze prowadze dyskusje z wystarczajaca swiatlymi umyslami.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator