Pan_Kimono pisze:Kill baby, kill! nic lepszego z RAC nie słyszałem.
i raczej już nie usłyszysz, Dieter, wokalista, strzelił samobója w więzieniu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Pan_Kimono pisze:Kill baby, kill! nic lepszego z RAC nie słyszałem.
wiem wiem.zuo pisze:Pan_Kimono pisze:Kill baby, kill! nic lepszego z RAC nie słyszałem.
i raczej już nie usłyszysz, Dieter, wokalista, strzelił samobója w więzieniu.
z tego zestawu znam jedynie - i lubię - hammer of hate.deusk pisze:Dead Head-Baldr ( chociaż oni są z kangurlandii )
Gammadion - Wrog u Bram
Hammer Of Hate - Krew I Żelazo
Tormentia - Krew za krew
Oprócz tego kilka splitów z wyżej wymienionymi bandami których nazw teraz nie pamiętam.
dbd juz pare razy widzialem aczkolwiek srednio pasuje mi to co graja na ostatniej plycie.KAKAESIAK pisze:tak wracając do klimatów HC, ostatnio byłem na koncertach Terror i death Before Dishonor i obecnie te dwie kapele rozdaja karty na żywo
bardzo lubie. niestety troche trudno mi sie dogrzebać do dobrych rzeczy. polecam cthulhu youth z takich klimatów. chetnie tez wsysne jakies dobre blackened crustowe ekipy, jak ktos cos ma.koreaniec pisze:kuma tu ktoś dobrego powerviolence? kapele typu Infest, Neanderthal, Capitalist Casualties, No Comment, Crossed Out
u nas chyba ten podgatunek HC nie jest zbyt popularny
rozkurwiający numer chociaż niereprezentatywny
konkretne nadaje się, bardzo fajne granie, organiczne, (koło 6:20 prawie jak DsO) ;)
w przeciwieństwie do bardziej zbliżonego do metalu powerviolence, nie lubię zbytnio crusta, no może z jednym wyjątkiem płyty z gatunku blackened crust, dla mnie to wybitny przykład takiej muzyki, brzmienie, wokale, anty-aranżacje, czysty 666 crustwhite_pony pisze: bardzo lubie. niestety troche trudno mi sie dogrzebać do dobrych rzeczy. polecam cthulhu youth z takich klimatów. chetnie tez wsysne jakies dobre blackened crustowe ekipy, jak ktos cos ma.
Przyznam, że sponiewierało mnie to Cthulhu Youth dość mocno, konkretnie ten numer.white_pony pisze:polecam cthulhu youth z takich klimatów