NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: NECROS CHRISTOS
Bardzo dobry album, czy płyta roku 2011? nie mam pojęcia ale słucha się go wybornie, z każdym przesłuchaniem odkrywa coraz więcej.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
typowe delirium ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ja od prawie dwóch tygodni nie piję i mam dokładnie takie samo zdanie ;)
- twoja_stara_trotzky
no czyli zbiorowe delirium ;)))))))))))
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
czuję się znakomicie. w ogóle rozważam odstawienie alkoholu, tak do wakacji. strasznie pożera czas, którego mi zawsze brakuje ;)
- twoja_stara_trotzky
a to ja sobie zapalę do piwka ;))))))))
- Glene
A mnie ciekawi czy goscie z Necros Christos sluchali Jaculi.
- Lykantrop
Oby nie. Przecież to fake wszechczasów.Glene pisze:A mnie ciekawi czy goscie z Necros Christos sluchali Jaculi.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Havoc
- zaczyna szaleć
nie wiem, nudzi mnie ta płyta :| Słuchałem trzykrotnie i ani razu nie dotrwałem do końca. Chyba musi poczekać na lepsze czasy.
- BadBlood
raczej musi poczekać, aż ci się woskowina z uszu wykruszy...
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
a jak czesto i w jakich ilosciach?;))Bonny pisze:czuję się znakomicie. w ogóle rozważam odstawienie alkoholu, tak do wakacji. strasznie pożera czas, którego mi zawsze brakuje ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Glene
A co masz na mysli, ze to fake wszechczasow?Lykantrop pisze:Oby nie. Przecież to fake wszechczasów.Glene pisze:A mnie ciekawi czy goscie z Necros Christos sluchali Jaculi.
-
- w mackach Zła
że płyty Jacula nie zostały nagrane na przełomie lat 60/70. a przynajmniej nie w takiej postaci w jakiej istnieją.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
średnio raz, w porywie do dwóch razów na miesiąc jak czas pozwala. wtedy na bogato ;) generalnie jednak dojrzewam do myśli, że alkohol i wszelkie używki (poza papierosami) są mocno przereklamowane, a życie bez nich jest dużo lepsze. pod ich wpływem człowiek jest jak zwierze i do niczego rozsądnego się nie nadaje. a jest przecież jeszcze tak wiele rzeczy do zrobienia, spraw do przemyślenia i skonceptualizowania. szkoda mi czasu i źle się czuję z myślą, że tak bezmyślnie go marnuję:)[V] pisze:a jak czesto i w jakich ilosciach?;))Bonny pisze:czuję się znakomicie. w ogóle rozważam odstawienie alkoholu, tak do wakacji. strasznie pożera czas, którego mi zawsze brakuje ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
pomagają mi w koncentracji, odprężają i uspokajają ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
paczka dziennie
- Glene
WLasnie sobie doczytalem, cos moze w tym jest bo niktore riffy malo przypominaja psychodelie z lata 60 a blizej im do Bathory. Tak czy inaczej deniut (bo narazie tylko to znam) zrobil na mnie pozytywne wrazenie.Arisowicz pisze:że płyty Jacula nie zostały nagrane na przełomie lat 60/70. a przynajmniej nie w takiej postaci w jakiej istnieją.
O to to, nie wyobrazam sobie pisania dluzej niz 2 godziny bez przerwy na fajke i zebrania mysli, a poza tym paierosy sa cudownym uzupelnieniem tylu momentow w zyciu.Bonny pisze:pomagają mi w koncentracji, odprężają i uspokajają ;)
- Block69
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
Coraz bardziej mnie wciąga nowy Necros Christos. Codziennie minimum dwa razy leci. Świetna płyta. Nie wiem tylko, co mają do poczciwego Filippo Buonaccorsiego, że nagrali kawałek "Doom Of Kallimach"...