D.I.S. - Critical Failure [2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: D.I.S. - Critical Failure [2010]
no popacz, identyczne isnpoiracyje, jak te, wymieniane przez trap them ;))))))))
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
bardzo rzetelne i uczciwe granie, podoba mi się. zresztą skoro w składzie są członkowie Phobia to do czegoś zobowiązuje.
poza zdecydowanie nijakim wokalem to nie mam się do czego przyczepić, a przyczepić się do czegoś jednak muszę z zasady ;)
poza zdecydowanie nijakim wokalem to nie mam się do czego przyczepić, a przyczepić się do czegoś jednak muszę z zasady ;)
- twoja_stara_trotzky
no oczywiście, że inne - zdecydowanie mniej oryginalne, bardziej odtwórcze, ze znacznie gorszym i (sic!) monotonnym wokalem, bez ognia i z tymi obrzydliwie melodyjnymi wstawkami zamiast rock'n'rolla ;)Drone pisze:Ale jakże inne wykonanie ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
akurat w kwestii wokali to obie kapele mogą sobie podać ręce na zgodę. w obu wypadkach bieda ;)
- twoja_stara_trotzky
zupełnie się z tobą nie zgadzam ;)
słuchałeś już RUTY?
słuchałeś już RUTY?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
wiesz co, gdybyś się tu zalogował wczoraj i bym nie wiedział coś za jeden, to bym powiedział, że się gówno znasz ;)twoja_stara_trotzky pisze:zupełnie się z tobą nie zgadzam ;)
słuchałeś już RUTY?
co nie zmienia jednak faktu, że jest dla mnie niepojęte jak można się zachwycać, czy nawet uznawać za dobre, tak mierne, płaskie, bez wyrazu wokale. pal licho resztę, ale te wokale są zwyczajnie tragiczne. ja bym lepiej to zrobił ;)
a RUTY jeden numer na tubie, póki co. jest potencjał.
- twoja_stara_trotzky
historia nas oceni, Brone(k) ;)
- Mol
- zahartowany metalizator