VIRUS (Nor)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Melepeta
- w mackach Zła
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- ryszard
- postuje jak opętany!
Re: VIRUS (Nor)
Serio nic już nie zostało? Jest jakaś szansa, że pojawią się jakieś zbłąkane sztuki CD's?
That's what she said !
- Sova
- rasowy masterfulowicz
poszło wsio. domówiłem. powinny być za jakis tydzień ( same CDs )
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no dlatego pisałem wyraźnie PM lub najlepiej mail. też nie chcę robic tu śmietnika. niech ktoś wywali te kilka ostatnich wpisów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale bida!Sova pisze:CD i LP juz sprzedane wszystkie.
dziś akurat nie miałem czasu wejść na net i ... w godzine się rozeszły :(
No zobaczymy jak "SŁABE" Carheart zabrzmi na żywo 22 marca w KOKO - przypominam ... i liczę na rozpierdol...
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Zapoznałem się z nowym materiałem dość dobrze i bardzo lubię tę płytę... jest w pytę. Prawdą jednak jest, że "dwójki" nie przebiła. Wokalne popisy Garma w ostatnim utworze zupełnie zbyteczne. Poza tym zdecydowanie bardziej odpowiadała mi gra poprzedniego basowego, mimo że ten nowy (z wypożyczalni) daje radę. Cover The Walker Brothers poprawny, bez szału (może dlatego, że to demo). Natomiast "Seen in the Sediments" jest chyba najlepszy z nich wszystkich!
This is where everything goes backwards.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Po ile?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja to chyba sobie zablokuje posty Sovy, bo tylko wkurw mnie łapie jak widzę takie cudności
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
52 zeta na allegro
- Sova
- rasowy masterfulowicz
CD 45 zł + poczta. ale już tutaj nie pisać w tej sprawie. jesli ktos chce to mail.
- twoja_stara_trotzky
już wiem, gdzie mam problem z tym albumem. bas mi tu wprowadza złą krew. nie to, że jest sam w sobie zły - świetnie brzmi, jest świetnie zagrany, jest w jego aranżach wiele dobrych pomysłów, ale on mi chodzi INACZEJ, nie tak, jak lubiłem na dwójce ;)
-
ciekawe jak wypadli wczoraj na zywo..jakas dusza byla i podzieli sie wrazeniami?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
kumpel pisał smsa w nocy z Londynu, Virus podobno wypadł rewelacyjnie, a Ulver ma winylki Wars of the roses na koncertach
- Grindead
- postuje jak opętany!
Potwierdzam, Virus na zywo daje rade!
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Mam dokładnie takie same odczucia. Gra Plenum nie była taka nachalna. Jego bas lepiej komponował się z muzyką.twoja_stara_trotzky pisze:już wiem, gdzie mam problem z tym albumem. bas mi tu wprowadza złą krew. nie to, że jest sam w sobie zły - świetnie brzmi, jest świetnie zagrany, jest w jego aranżach wiele dobrych pomysłów, ale on mi chodzi INACZEJ, nie tak, jak lubiłem na dwójce ;)
Potwierdzam, Virus rewelacja. Koncert na trzy gitary, bas i bębny + wokal (moc!)mayhem pisze:kumpel pisał smsa w nocy z Londynu, Virus podobno wypadł rewelacyjnie, a Ulver ma winylki Wars of the roses na koncertach
Setlista wyglądała następująco: (nie pamiętam jaka była kolejność, ale te utwory grali na pewno)
Carheart
Road
Stalkers of the Drift
As Virulent As You
The Black Flux
Lost Peacocks
Shame Eclipse
The Agent That Shapes the Desert
Continental Drift
W ogóle to Virus uratował ten koncert. Gdyby nie ekipa Czrala, wiałoby najnormalniej nudą. Ulver zagrał cały nowy materiał + Hallways of Always. Ten zespół zdecydowanie lepiej wypadał na żywo ze starymi utworami. Chyba, że to kwestia tego, że słyszałem nowy materiał po raz pierwszy i dlatego mi nie podszedł...
Z nowych winyli "Lyckantropen Themes" i "Wars of the Roses" (na CD jeszcze nie mieli) + "dotłoczone" Perdition City, Blood Inside i Shadows of the Sun. Również nowy Zweizz tylko na winylu.
This is where everything goes backwards.