NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NECROS CHRISTOS
jest wiejska, niestety. nie dość, że się pogubili w tych intrach do intr, to jeszcze momentami brzmią, jakby chcieli się w Nile bawić. niedobrze. religijny black się kończy, kończy się i religijny death ;)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
kończy się niemiecka religijna scena, pozostał im tylko Benedykt w Watykanie...
dobrze, czyli tej płyty nie kupujemy bo czytać, ze słaba... kilka euro na winylu zaoszczędzić też dobra rzecz.
dobrze, czyli tej płyty nie kupujemy bo czytać, ze słaba... kilka euro na winylu zaoszczędzić też dobra rzecz.
-
- rasowy masterfulowicz
Muszę wypierdzielić ten niepotrzebny metal i nagrać sobie cd-ra z tymi sakralno-oazowymi przyśpiewkami... akurat zapomniałem pójść wczoraj do kościoła :)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
za duzo tych wstawek (temple 1,2,3,4) oraz wstawek giterek akustycznych (gare 1,2,3...)...na razie bez rewelacji :(
- FENIKS
- w mackach Zła
Rewelacji nie było i nie ma ta kapela to wioska typowo żydowska. Lipa jak huj. Gdzie tu kult? Chyba nudy i zamulenia. Jakby nic innego nie było w muzyce może bym się skusił posłuchać. Dla mnie mozolny walcowaty death metal można słuchać w Incantation i innych lepiej to robiących kapelach, a nie w popłuczynach typu necros chujos from kultos pieczaros!
Z drugiej strony gratuluję co poniektórym że mają wytrwałość każdym wyplutym gównem się podniecać.
Z drugiej strony gratuluję co poniektórym że mają wytrwałość każdym wyplutym gównem się podniecać.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Właśnie dostałem te nowe CD. Zaraz obczaimy co tam Niemcy spłodzili.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Maleficio
- Kontakt:
ja tez nie wytrzymalem i wlasnie slucham ale chyba jednak wole stare master's hammer
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Czapki z głów dla wytrwałych. Jak można się zasłuchiwać w takich pierdołach? Przecież to jest wesoła muzyczka dla nastolatków.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Pierwsza płyta NC jest zajebista i trzeba byc głuchym żeby tego nie zauważyć. Przeciez np. takie "Va Koram Do Rex Satan" gniecie mosznę, nie rozumiem jak mozna tego nie słyszeć.FENIKS pisze:Rewelacji nie było i nie ma ta kapela to wioska typowo żydowska. Lipa jak huj. Gdzie tu kult? Chyba nudy i zamulenia. Jakby nic innego nie było w muzyce może bym się skusił posłuchać. Dla mnie mozolny walcowaty death metal można słuchać w Incantation i innych lepiej to robiących kapelach, a nie w popłuczynach typu necros chujos from kultos pieczaros!
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
a co ma wspólnego Necros Christos z Incantation???FENIKS pisze: Dla mnie mozolny walcowaty death metal można słuchać w Incantation i innych lepiej to robiących kapelach, a nie w popłuczynach typu necros chujos from kultos pieczaros!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Właśnie przesłuchałem w nadziei, że może zaskoczy. Ale to strasznie smutne jest, że tyle osób jara się tak zabawnym projektem. Co kawałek to brzmi jak wyliczanka dla dzieci.Alsvartr pisze:
Pierwsza płyta NC jest zajebista i trzeba byc głuchym żeby tego nie zauważyć. Przeciez np. takie "Va Koram Do Rex Satan" gniecie mosznę, nie rozumiem jak mozna tego nie słyszeć.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- BadBlood
kurde, po pierwszym kawałku miałem ochotę napisać, że pogłoski o tym, że ten album nie jest zajebisty, są zdecydowanie przesadzone. potem niestety jest różnie. parę numerów zajebistych, parę nieco słabszych, generalnie jest ok, ale usypianie węża fujarkami pierdoli klimat srogo. muszę sobie ściągnąć, wyjebać wszystkie "bramy" i spróbować jeszcze raz
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Rattlehead
No jak co! Przecie w nazwie amerykanów w drugiej literze jest "n" co jest odpowiednikiem nazwy pierwszego członu, pierwszej litery niemców. Natomiast od drugiego członu, pierwszej litery w nazwie niemców pochodzi trzecia litera w nazwie amerykanów. A Ty się pytasz co ma wspólnego ;)Bonny pisze:a co ma wspólnego Necros Christos z Incantation???
support music, not rumors
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
lepiej bym tego nie ujął!Drone pisze:Dobra płyta, nie wchłania się tak łatwo jak poprzednia. Cały dzień jej dziś słucham i nie mam dosyć - to dobry znak. Pomimo tych wszystkich melodii nie jest wiejska - jest co najwyżej nieco rustykalna na delikatną, orientalną modłę.
jestem po pierwszym dniu słuchania i odnoszę identyczne wrażenie. no prawie identyczne - moim zdaniem ta płyta nie jest dobra, a bardzo dobra, a z każdym następnym przesłuchaniem jeszcze zyskuje.
jak ktoś oczekuje że dostanie wszystko na tacy to niech sobie posłucha byle Repuked, a nie bierze się za Necros Christos. Tyle w temacie na dziś.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
booooring. zmieniłem zdanie. nuda jak sam chuj
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- metalized
Mi się podoba , no owszem intro do intraintraintra potrafi zanudzić , ale te siedemdziesiątkilka minut mija mi ekspresowo . Same kawałki bardzo konkretne , Triune bardziej mi się podoba ale Doom jest solidne i niejedniokrotnie jeszcze kompakcik będzie w użytkowaniu. Jak dla mnie nie ma rozczarowania - mniej więcej tego się spodziewalem i to dostałem. W sumie muszę popróbować z programowaniem płyty i wuwalić większość tych gejtow - zobaczymy jak wtedy płyta sobie poradzi.
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Tylko wtedy jaki jest sens słuchać danej płyty jak trzeba wywalić z niej połowę, żeby dało się jej słuchać ?
Słucham po raz pierwszy i póki co o żadnym rozczarowaniu nie ma mowy - pewnie poprzedniej nie przebiją, choćby dlatego, że nie ma już tej świeżości, określili swój styl i przez to są bardziej przewidywalni. Niemniej jednak słucham tego albumu z ogromną przyjemnością - fajnie brzmi, wokale jak zwykle powalają, przerywniki pomiędzy utworami w ogóle mi nie przeszkadzają. Wprost przeciwnie współtworzą unikalny klimat i nadają tej płycie oryginalności.
CD jest wspaniale wydana - dokładnie tak jak lubię - klasyczne plastikowe opakowanie ze stoperami nie niszczącymi okładki, gruba, ale nie za gruba książeczka - estetyczna szata graficzna. Tak powinny być wydawane płyty!
CD jest wspaniale wydana - dokładnie tak jak lubię - klasyczne plastikowe opakowanie ze stoperami nie niszczącymi okładki, gruba, ale nie za gruba książeczka - estetyczna szata graficzna. Tak powinny być wydawane płyty!
- panthyme
- w mackach Zła
Na razie jestem po dwóch przesłuchaniach. I nie miałem ochoty wyłączyć w trakcie, więc na pewno nie jest źle. Więcej wrażeń będzie za kilka przesłuchań. Dla mnie nie ma powodów do narzekań.
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl