FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: FURIA

propagandę czas zacząć. cedeki dostępne od jutra.
25 zł + 7 zeta poczta ( polecony priorytet )
kupując obie pozycje płacicie 45 zł + 7 poczta
pisać na mail - malignantvoices@gmail.com bo tutejsza skrzynka zapełnia się w 3 sekundy.
Ostatnio zmieniony 13-03-2011, 19:39 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jak koksownik pod kioskiem, do centralnego ogrzewania przed wieża w domku ;)Maleficio pisze:a te demówki są jakieś dobre, ze tak wszyscy wariujecie? Jak się ma to do huty?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ano była. teraz mam nadzieję, że ludzie sie 2 razy zastanowią zanim będą bulić po 200 zeta za demosy na cd-rach. i nie chodzi tu tylko o Furię.COFFIN pisze:W tym przypadku, to małe zaskoczenie, bo cisza całkowita była ;)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"(...) teraz mam nadzieję, że ludzie sie 2 razy zastanowią zanim będą bulić po 200 zeta za demosy na cd-rach. i nie chodzi tu tylko o Furię."
ŚWIĘTE KURWA SŁOWA! Bo jakieś szaleństwo się zrobiło...
ŚWIĘTE KURWA SŁOWA! Bo jakieś szaleństwo się zrobiło...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A ja nie mam takiej nadziei. Niech bulą jak mają ochote.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
jest popyt jest podaż. te cd-ry i były, są i będą firstpressem (lub firstburnem ;) )So_It_Is_Done pisze:A ja nie mam takiej nadziei. Niech bulą jak mają ochote.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
eee .. pierwsze demo jest wg mnie tylko dobre, jest ok! ale nic ponadtoXapapote pisze:są bardzo dobre, a do huty się mają nijak IMOMaleficio pisze:a te demówki są jakieś dobre, ze tak wszyscy wariujecie? Jak się ma to do huty?
drugie natomiast "I Krzyk" bardzo lubię ... zwłaszcza ostatni numer jest świetny;
Sova, reedycja "Martwa Polska Jesień" by się przydała, bo ponad stówki nie chce mi się płacić za tą płyte .. mimo, iż ją bardzo lubię; :)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
zbliża sie Radosna Polska Wiosna wiec dupy nie zawracaj ;)Ihasan pisze: reedycja "Martwa Polska Jesień" by się przydała,
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no MPJ juz za chwil kilka wyjdzie w Pagan - CD i LP. fajowo.Ihasan pisze:eee .. pierwsze demo jest wg mnie tylko dobre, jest ok! ale nic ponadtoXapapote pisze:są bardzo dobre, a do huty się mają nijak IMOMaleficio pisze:a te demówki są jakieś dobre, ze tak wszyscy wariujecie? Jak się ma to do huty?
drugie natomiast "I Krzyk" bardzo lubię ... zwłaszcza ostatni numer jest świetny;
Sova, reedycja "Martwa Polska Jesień" by się przydała, bo ponad stówki nie chce mi się płacić za tą płyte .. mimo, iż ją bardzo lubię; :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to będzie trójka FURII a ja chcę reedycje jedynki :)Adrian696 pisze:zbliża sie Radosna Polska Wiosna wiec dupy nie zawracaj ;)Ihasan pisze: reedycja "Martwa Polska Jesień" by się przydała,
... ostatni raz komuś dupe zawracałem w 1979 r. :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jeszcze tylko "Whore of Hate" i miód, cud, orzeszki i pełnia radości :-)Ihasan pisze:... i to jest bardzo dobre info!Sova pisze:no MPJ juz za chwil kilka wyjdzie w Pagan - CD i LP. fajowo.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no dobra, czas demówki December's Fire wydać ;)