MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
Temat altars byl juz walkowany, niech nawet bedzie kiczowata - ja ja sobie i tak na nodze wydziaram ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- empir
- zahartowany metalizator
BNasum pisze:No to może mały sondaż - która okładka Morbid Angel jest najlepsza??
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
ja tez, zaraz potem Gateways i AltarsNasum pisze: Stawiam na Covenant.
I AM MORBID
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
"Covenant".
- Castor
wcale nie jest kiczowata. Mają dużo gorsze. Ja ich odkładki tak bym uszeregował:Deathless King pisze:Temat altars byl juz walkowany, niech nawet bedzie kiczowata...
C>>>BatS>>>AoM>>>GtA>>>>>>>>>>>>FFtF>>>D>>>H
Heretyk na końcu, ale to chyba też sama muzyka na nim zawarta, wywiera wpływ, na odbiór tej że okładki.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Glene
Oczywiscie, ze Blessed, a potem Gateways lub Covenant.
- empir
No zaskoczeni to raczej napewno będziemy. Pytanie czy pozytywnie. Nie ma co gdybać, pozostaje nam wyczekiwanie płyty.est pisze:A ja chciałbym zostać zaskoczony.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
-
Sineater
- postuje jak opętany!
A jak już jesteśmy przy Timie Youngu to nie widział ktoś w Polsce już nowej Aurora Borealis "Timeline: The Beginning And End Of Everything"? Jest w jakimś distro już? Potrzebne dwie sztuki, nie mogę żyć ze świadomością, że nowa płyta Rona Vento ujrzała światło dzienne a ja jej jeszcze nie mam.
No i oczywiście trzymam kciuki, że Morbid Angel z Timem nagrają coś prawie tak dobrego jak "Time, Unveiled"! :)
No i oczywiście trzymam kciuki, że Morbid Angel z Timem nagrają coś prawie tak dobrego jak "Time, Unveiled"! :)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Fuck, a już miałem nadzieję że w sierpniu pojawią się u nas w oryginalnym składzie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
est
Tim jednak obiecał, że wystąpi w kręconych włosach ;)
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Tim jest nielichym napierdalaka i godnym zastepca Sandovala. Pete'owi zycze szybkiego powrotu do mistrzowskiej formy, oby nie okazalo sie, ze choruje na kregoslup tak jak Docent chorowal na reke.
I AM MORBID
-
Heretyk
chujowo mimo wszystko
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W tej chwili najważniejsze że w końcu po kilku zbyt długich latach milczenia nagrali nowy krążek - to że bębny nagrywał kto inny niż sandoval może budzić jakiś niesmak, ale gdybym miał czekać kolejny rok aż zakończy się rehabilitacja i aż wróci do formy, to pewnie psioczyłbym bardziej. Tim jak na razie jest zastępcą a nie nowym członkiem Morbid Angel więc dajmy Sandovalowi jeszcze trochę czasu na podreperowania zdrowia.
-
Maria Konopnicka
Bez sensu... wolałbym poczekać jeszcze jeden rok i usłyszeć płytę z bębnami Sandovala.
- Glene
Ta Aurora jest naprawde taka, dobra, bo nigdy jej nie slyszalem, z czym to sie je? Ja sie ciesze, ze w koncu Morbid Angel wydaje plyte, licze, ze bedzie bardzo dobra.Sineater pisze:A jak już jesteśmy przy Timie Youngu to nie widział ktoś w Polsce już nowej Aurora Borealis "Timeline: The Beginning And End Of Everything"? Jest w jakimś distro już? Potrzebne dwie sztuki, nie mogę żyć ze świadomością, że nowa płyta Rona Vento ujrzała światło dzienne a ja jej jeszcze nie mam.
- Rattlehead
Illud Divinum Insanus
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=155065
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=155065
support music, not rumors
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Sceptycyzm sceptycyzmem, ale jednak ujawnienie tytulu wywolalo pewien dreszczyk emocji :) Niechze juz kurwa wydadza te plyte!
-
Mort
- rasowy masterfulowicz