MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
"I am Morbid" which begins with live crowd chant
Szkoda, że nie "I am David". ;)
Szkoda, że nie "I am David". ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ee? :DAnalripper pisze:jakis czas temu troche mailowalem z Vincentem i napisal mi,ze spodziewa sie, ze ludzie odbiora ich nowy album jako kontinuum "Domination".
no, to by bylo zajebiscie, na pewno wole wiecej nietoperzy niz dominacji, ktora jest IMO najslabszym albumem MAOn sam zas uwaza, ze nowej plycie blizej do Blessed... z racji tego jakie szczekajace wokale polozyl.
a to juz chujowe na maxGeneralnie stanowczo i mocno odcina sie od plyt z Tuckerem,
this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
Znam osobe co tez mailuje z Vincentem i potwierdzam slowa Analnego o Domination
- Riven
- Kontakt:
kontynuacja D to niestety najbardziej oczywisty kierunek, tak podejrzewalem od momentu kiedy wrocil vincent.. no ale skoro cos tam mowi o blessed, to jest nadzieje, ze riffy beda lepsze i utwory mniej 'piosenkowe' ;)
- Najprzewielebniejszy
Trey juz pewnie przygotowal sobie wypowiedz " odkad mielismy okazje ponownie zagrac z vincentem i wskrzesic dawny plonacy ogien prawdziwego morbid angel przypominajac sobie nasze stare hymny, ta moc ancient ones... ona znow odnowila sie w nas... splynela z nas by kontynuowac niezaprzeczalne kontinuum... czasu, przestrzeni i jedynego prawdziwego silnego morbid angel."
-
Holi
- w mackach Zła
ciekwae co z tego wszystkiego wyjdzie, poczekamy zobaczymy
- Maleficio
- Kontakt:
Mnie martwi tylko jedno, ze znowu bedzie 7 kawalkow i 7 instrumentali
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Glene
- weteran forumowych bitew
Zapowiada sie ciekawie.Melepeta pisze:
NO!!!!!!
-
Pacjent
Zapowiedź fatalnaAnalripper pisze:jakis czas temu troche mailowalem z Vincentem i napisal mi,ze spodziewa sie, ze ludzie odbiora ich nowy album jako kontinuum "Domination"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
Tak dla przypomnienia, żeby wszyscy byli tego świadomiRattlehead pisze:Adrian696 pisze:bedzie kupa - zobaczycie
support music, not rumors
- Melepeta
- w mackach Zła
-
Nasum
Płyta jeszcze się nie wydała a już wywołuje skrajne emocje - dla jednych kupa, dla drugich płyta roku. Jako że nie lubię za często gubić się w domysłach poczekam do premiery i pierwszego odsłuchu. Dopiero po premierze dyskusja nabierze prawdziwych kolorów:)
- Maleficio
- Kontakt:
Dla mnie juz jest male roczarowanie... dowiedzialem sie, ze jednak Vadim Von robi okladke i bedzie ona jak grafiki z ich strony...czyli chujowa!
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
A ja chciałbym zostać zaskoczony. Przypomnę tylko, że przed F były podobne nastroje i dostaliśmy w ryja. A kto nie dostał ten gupi ciul.
- Rattlehead
Przed F wiadomym było, że Vincent poszedł w chuj i wiadomym również było, że niewiadomą jest album H ;)
support music, not rumors
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
zawsze mnie zastanawialo dlaczego przyzwalaja na umieszczanie tych infantylnych mazidel na swoich plytach,stronach internetowych etc..Maleficio pisze:Dla mnie juz jest male roczarowanie... dowiedzialem sie, ze jednak Vadim Von robi okladke i bedzie ona jak grafiki z ich strony...czyli chujowa!
pamietam,ze Trey mial[ nie wiem jak teraz] zajebisty od strony wizualnej profil na my space,taki miks kosmosu,jakis ukladów planetarnych,mogliby cos o tym pomyslec,jak to zintegrowac z designem strony internetowej,przelozyc to na okladki etc..
obrazek zdobiacy Heretic jest chyba najgorszym jaki tylko mozna bylo wybrac.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Nasum
No to może mały sondaż - która okładka Morbid Angel jest najlepsza??
Stawiam na Covenant.
Stawiam na Covenant.
- Riven
- Kontakt:
Blessed, ale jesli sie nie liczy ze wzgledu na autora, to Formulas badz Gateways.
- ultravox
Najlepszy obrazek zdobi "Covenant", a najgorsze są okładki "Domination" i "Altars of Madness".