NECROMANTIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KUba
- świeżak
Re: NECROMANTIA
"Crossing The Fiery Path" i "Scarlet Evil Witching Black" to świetne albumy, zdecydowanie jedne z lepszych które powstały w Grecji. Reszty dorobku Necromantii nie słyszałem. Ale w nowy album chyba będzie trzeba się zaopatrzyć.
-
kakademona
- weteran forumowych bitew
lepiej sciągnij i najpierw posłuchaj bo te pierdy moga ci sie nie spodobac.to nie ta necromantia , która znasz
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
-
jesterSS
Bzdury, CTFP to znakomity album z niepowtarzalnym klimatem, oryginalnym doborem środków i własnym charakterem, nawet jeżeli brzmi nieco naiwnie. \m/ Ciary \m/ Jedyne, do czego można się przyczepić to najgorsza okładka w historii muzyki.
-
kakademona
na tamte lata to była dobra rzecz.teraz brzmi nieco archaicznie ale wiele rzeczy tak brzmi.jak ktos jest nastolatkiem -to fakt.brzmi słabo.
- Only_True_Believers
Albo jak ktoś nie zatrzymał sie na poziomie nastolatka 
-
Morbid Marcin
nowa plyta - czy raczej ostatnia - to najgorszy syf, jaki w karierze nagrali. CTFP w swoim czasei rzadzilo, choc dzis na pewno brzmi nieco archaicznie.Nif pisze:Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
mistrzsardu
Dwie pierwsze płyty niszczą....zero techniki, ale jest DUCH...
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Ritual
- zaczyna szaleć
Jak wyżej, ale nikt nie wspomniał o Ancient Pride. Dla mnie ten minialbum jest najlepszy z całego dorobku Necromantii. Posiadam wersję digi Black Lotus z coverem Iron Maiden, chociaż ten jest akurat średni. Po dobrym IV: Malice trzeba będzie się zapoznać z The Sound of Lucifer Storming Heaven.
Swoją drogą co ja się naszukałem o nich tematu, aż przez google musiałem atakować, bo wyszukiwarka masterfulowa nie dawała rady.
Swoją drogą co ja się naszukałem o nich tematu, aż przez google musiałem atakować, bo wyszukiwarka masterfulowa nie dawała rady.
- Adrian696
nadal brzmi tak jak brzmiało - piekło i smoła, takich płyt juz sie nie nagrywaMorbid Marcin pisze:nowa plyta - czy raczej ostatnia - to najgorszy syf, jaki w karierze nagrali. CTFP w swoim czasei rzadzilo, choc dzis na pewno brzmi nieco archaicznie.Nif pisze:Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- boroowa
Adrian696 pisze:nadal brzmi tak jak brzmiało - piekło i smoła, takich płyt juz sie nie nagrywaMorbid Marcin pisze:nowa plyta - czy raczej ostatnia - to najgorszy syf, jaki w karierze nagrali. CTFP w swoim czasei rzadzilo, choc dzis na pewno brzmi nieco archaicznie.Nif pisze:Crossing The Fiery Path to kiepski żart, brzmi jak mozyka nastalatkow zafascynowanych horrorami klasy B, parodia BM, coś okropnego... Nowa płyta znacznie lepsza.
Nif pisze: Morbid Marcin i Adrian696 - darujcie sobie Black metal.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Adrian696
Ale ja sobie darowałem już dawno temu - teraz słucham tylko dobrej muzyki. :DNif pisze:Morbid Marcin i Adrian696 - darujcie sobie Black metal.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
"...For the Temple of the Serpent Skull..." koniecznie. Ostatnie 2 pełnogrające można sobie podarować.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Ritual
- zaczyna szaleć
Zbyt wielkiego wyboru nie masz, polecam IV:Malice.A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
- boroowa
nie znasz splitu z VARATHRON?Maleficio pisze:A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
I'll give you black sensations up and down your spine
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To już "The Sound of..." jest nieco lepsze od mocno średniej "IV:Malice".Ritual pisze:Zbyt wielkiego wyboru nie masz, polecam IV:Malice.A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
cała strona Necromantii ze splitu była na Vampiric Rituals czyli kasetą jaka wyszła w Polsce przez ich Fan Clubboroowa pisze:nie znasz splitu z VARATHRON?Maleficio pisze:A tak na serio, co polecacie do przesluchania po Scarlet Evil? Znam tylko demowki, ancient pride, crossing i scarlet i sa one zahebiste!
- Maleficio
- Kontakt:
No wlasnie, tez tak mi sie wydaje, ze to bylo po prostu demo.
- Adrian696
Nie - to była osobna sesja specjalnie na ten split - tylko u nas mozna było to dostac na tej kasecie razem z pierwszym demosem, z tego co pamietam to Krzysiek rozprowadził tego po naszym kraju koło tysiaca - no, ale Necromantia to było COŚ.