Jasne, bo przecież każdy kto ośmiela się prezentować inne zdanie od natchnionych, trwających w modlitwie egzegetów z masterfula to dziecko neostrady. Ręce opadają.Skaut pisze: Masz rację, nie jestem w stanie zaakceptować faktu, że na masterfulu pojawia się coraz więcej dzieci neostrady, które skrobią jakieś żałosne farmazony, wyuczone od kumpli z gimnazjum.
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Orcio
- świeżak
Re:
- FENIKS
- w mackach Zła
Re: SATYRICON
tez jestem miłośnikiem piły choć nie wszystkich jej części tak mocno bronię że zajebiste filmy a mimo wszystko np. wg mnie now diabolical jest 'dyskotekowe' pod wzgledem chwytliwosci utworów i niestety do mnie nie przemawia juz takie cos ale ludziom sie podoba. a bede bronil volcano bo tam jest zachowana atmosfera muzyki jak mozna to tak nazwac i nie czujemy siejak na jarmarku... pewnie wielu sie obrazi haha
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Porównanie Saw i Satyricon może i ma sens - im dalej tym gorzej.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re:
kiedy on ma rację właśnieSkaut pisze:Masz rację, nie jestem w stanie zaakceptować faktu, że na masterfulu pojawia się coraz więcej dzieci neostrady, które skrobią jakieś żałosne farmazony, wyuczone od kumpli z gimnazjum.Orcio pisze:Żadna Maria, jeśli nie jesteś w stanie zaakceptować, że nowy Satyricon to granie dla ciot, tłumaczących sobie spedalenie rozwojem to FOAD!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Re:
Ja tez mam neostrade i jestem dzieckiem, ale w gimnazjum idzie mi srednio i nie mam w nim kumpli. Musze leciec bo Grazynka wola na obiad.Skaut pisze: Masz rację, nie jestem w stanie zaakceptować faktu, że na masterfulu pojawia się coraz więcej dzieci neostrady, które skrobią jakieś żałosne farmazony, wyuczone od kumpli z gimnazjum.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Scaarph
- Adrian696
zasadniczo miałby prawo do takiej opinii - z tym, ze najpierw powinien napisać cos co jakoś legitymizowałoby jego wiedze muzyczna - a jak kolo wpada i skrobnie wyświechtane "Satyricon to pedalstwo dla ciot" to jak kogos takiego poważnie traktować
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
o to właśnie chodzi.Adrian696 pisze:zasadniczo miałby prawo do takiej opinii - z tym, ze najpierw powinien napisać cos co jakoś legitymizowałoby jego wiedze muzyczna - a jak kolo wpada i skrobnie wyświechtane "Satyricon to pedalstwo dla ciot" to jak kogos takiego poważnie traktować
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie trzeba mieć żadnej wiedzy, by stwierdzić, że Satyricon go geje, tfu!
- Adrian696
no w twoim przypadku nikt tu nie ma wątpliwości, ze nie masz zadnej wiedzy...So_It_Is_Done pisze:Nie trzeba mieć żadnej wiedzy, by stwierdzić, że Satyricon go geje, tfu!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
No nie mam dyplomu z metalu ani nie zakochałem się w żadnym z muzyków tak jak ty.
- Adrian696
nie masz żadnego dyplomu - no chyba ze OHP cos wydajeSo_It_Is_Done pisze:No nie mam dyplomu z metalu ani nie zakochałem się w żadnym z muzyków tak jak ty.
-
Orcio
- świeżak
Jebnij się mocno w kaczan. Mam przedstawić habilitacje i dopiero potem wypowiadać się na temat płyt które mi się podobają/nie podobają? Żeby stwierdzić, że coś się podoba/nie podoba, albo kiedyś brzmiało jak metal a teraz brzmi jak leciutki roczek z mtv sprofilowany pod 15 latków trzeba zatem mieć olbrzymią wiedzę muzyczną? Może ty kolego dochodzisz do równie skomplikowanych wniosków po latach studiów i medytacji, ja nie potrzebują tak długiego czasu. Różne placki już na tym forum widziałem, ale to bez wątpienia jeden z wybitniejszych. Do takiej opinii mam prawo czy też powinienem "napisać coś co legitymizowałoby moją wiedzę" w tym przypadku psychologiczną? Co za kolo...Adrian696 pisze:zasadniczo miałby prawo do takiej opinii - z tym, ze najpierw powinien napisać cos co jakoś legitymizowałoby jego wiedze muzyczna - a jak kolo wpada i skrobnie wyświechtane "Satyricon to pedalstwo dla ciot" to jak kogos takiego poważnie traktować
- Adrian696
a mozesz sobie Orcio pisać co chcesz i tak juz mamy cie za knypa
no bo skoro napisałeś na forum 4 posty z czego 3 sa debilowate, no to kim jestes?? hmmm - ale ten nick Orcio - od Oriasa może??
-
Orcio
- świeżak
W chuj mnie obchodzi, że jakiś cieciuch dla którego Orcio pochodzi od Oriasa ma mnie za knypa.
- maciek z klanu
bardzo prawdopodobne, ze wlasnie dlategoScaarph pisze:to pewnie dlatego, że masz downa
a co do Oriasa to ma inny nick na forum, o ktorym nawet sam mówilAdrian696 pisze:a mozesz sobie Orcio pisać co chcesz i tak juz mamy cie za knypano bo skoro napisałeś na forum 4 posty z czego 3 sa debilowate, no to kim jestes?? hmmm - ale ten nick Orcio - od Oriasa może??
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Adrian696
pamietam, no ale narobił sobie tu gnoju, wiec skoro poziom głupoty podobny to tak mi sie skojarzyłomaciek z klanu pisze:a co do Oriasa to ma inny nick na forum, o ktorym nawet sam mówil
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re:
wcale nie! To jakby laska zrobiła Ci loda, a Ty oceniasz czy dobra jest w te klocki i czy masz ochotę na więcejSkaut pisze:to zupełnie tak jakbyś oceniał potencjalne rżnięcie z laską, bo udało się Tobie potrzymać ją chwilę za rękę.Castor pisze:ale ja płyty wcale nie oceniam, tylko kawałki z tej płyty.longinus696 pisze:No i na tym poprzestańmy. Bez sensu jest oceniać płytę, jeśli się słyszało kilka kawałków na wyrywki, w dodatku raz czy dwa razy.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
znikniete parowki
- świeżak
OSL2011 HOLMENKOLLEN - world ski championship :
- Morph
- Kontakt:
Satyr już naprawdę jak alfons z kiepskiego filmu wygląda :D
Give birth to something dead