7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- brb
- postuje jak opętany!
Re: 7 GATES
z tym wywiadem to troche fuszera :/
- Glene
- weteran forumowych bitew
Wczoraj zakupilem nowy numer 7gates i troche juz przeczytalem. Bardzo dobry wywiad z Enslaved, chyba najlepszy w calym numerze, interesujace swiatopoglad ma Grutel. Wywiad z FOTN dobry acz kolwiek za krotki, az prosi sie o wiecej, jestem ciekaw co stworzy teraz Maccoy.Bardzo rozbawil mnie wywiad z Temnozor, smieszni sa Ci poganie. Wywiad z Pariccide za dlugi i mocno nuzacy. Wywiady z Obiutuary, Wehrmacht, Sadist, Moon i Montrosity - dobra rzetelna dziennikarska robota.
- Feto
- świeżak
Ano, przeczytałem sobie nowego 7gates i cóż moge wam powiedzieć...zayebisty wywiad z BoP, Enslaved, Parricide (no ale w tym przypadku nie jestem obiektywny). heh musze was zmartwić wasza ulubienica dalej tam pisze bo któż inny to mógłby wysmażyć taki majstersztyk w postaci wywiadu z paganerem z temnozor;)
Tak właśnie coś czułem że strasznie włazidupna ta rozmowa. No ale sam kierujący Temnozor przedstawił się chyba tak jakby to było z każdym innym. Też mam wywiad FotN na miejscu Witchery.
- ultravox
- zahartowany metalizator
A mnie się bardzo podobał ten wywiad.Glene pisze: Wywiad z Pariccide za dlugi i mocno nuzacy.
- Glene
Nie wiem mi jakos nie podszedl ten wywiad chociaz lubie Parricide, moze z a drugim podejsciem bedzie sie lepiej czytalo.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
przynajmniej recek nie piszeFeto pisze:Ano, przeczytałem sobie nowego 7gates i cóż moge wam powiedzieć...zayebisty wywiad z BoP, Enslaved, Parricide (no ale w tym przypadku nie jestem obiektywny). heh musze was zmartwić wasza ulubienica dalej tam pisze bo któż inny to mógłby wysmażyć taki majstersztyk w postaci wywiadu z paganerem z temnozor;)
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Czy czytając wywiad z BoP nie mieliście wrażenia ,ze jest to zajebiście sztuczne ? że kolesie tak się zachłysnęli tym ze wydali płytę (swoją drogą bardzo nudną i mierną) jakby to było jakieś DsO albo Emperor ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
Rozumiem, że masz na myśli Lost Soulkolesie tak się zachłysnęli tym ze wydali płytę (swoją drogą bardzo nudną i mierną)

- Glene
Ja mialem strasznie sie napinaja a graja cholernie nudno, chociaz widzialem ich tylko na zywo, nigdy nie sluchalem ich z plyt i nie zamierzam.Nif pisze:Czy czytając wywiad z BoP nie mieliście wrażenia ,ze jest to zajebiście sztuczne ? że kolesie tak się zachłysnęli tym ze wydali płytę (swoją drogą bardzo nudną i mierną) jakby to było jakieś DsO albo Emperor ?
- Góral
- w mackach Zła
Ostro ci się opinia zmieniła, z drugiej strony czerwiec był dość dawno temuNif pisze:tym ze wydali płytę (swoją drogą bardzo nudną i mierną)

Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Góral pisze:Ostro ci się opinia zmieniła, z drugiej strony czerwiec był dość dawno temuNif pisze:tym ze wydali płytę (swoją drogą bardzo nudną i mierną)
Ostatnio przypominałem sobie płytkę i stwierdziłem ,ze nie przetrwała "próby czasu" a minęło raptem pół roku, jak to napisał jakiś mój znajomy "nuda z przebłyskami geniuszu" jednak nadal nuda, może 2 cd będzie lepsze.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
odniosłem bardzo podobne wrażenie.Nif pisze:Czy czytając wywiad z BoP nie mieliście wrażenia ,ze jest to zajebiście sztuczne ? że kolesie tak się zachłysnęli tym ze wydali płytę (swoją drogą bardzo nudną i mierną) jakby to było jakieś DsO albo Emperor ?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Nabierają panowie tempa...
"(...) Właśnie jesteśmy na etapie zamykania 28-go numeru, (...) Witchery, Hate, Satanic Warmaster, Furze, Solefald, Nominon, Sunwheel i sporo innego ciekawego materiału (...)"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
ołł jeah bedzie dobry numer.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- morbid
- rasowy masterfulowicz
nic ...pozostaje tylko czekać :0
- Glene
Jak wyjdzie to sie zakupi. Solefald, to mi sie zdaje to taki pseudoa avangardowy black metal w ktorym czlonkowie przerbali sie za vikingow, z wokalmi jak karzyzowka nigthwish z jakims emo, patetyczne az do bolu, czy nie ;)?
- Scaarph
co za prymitywna i uproszczona analiza tego niezwykłego zjawiska zwanego solefald, jestem oburzony :)Glene pisze:Jak wyjdzie to sie zakupi. Solefald, to mi sie zdaje to taki pseudoa avangardowy black metal w ktorym czlonkowie przerbali sie za vikingow, z wokalmi jak karzyzowka nigthwish z jakims emo, patetyczne az do bolu, czy nie ;)?
rozumiem, że nie każdemu takie granie podchodzi, ja osobiście bardzo lubię całokształt. neonism jest świeży po dziś dzień, mocno nietypowa, dziwna i plująca w twarze wszystkich prawdziwków z kijami w dupie płyta :)
-
dokladnie tak.Glene pisze:Solefald, to mi sie zdaje to taki pseudoa avangardowy black metal w ktorym czlonkowie przerbali sie za vikingow, z wokalmi jak karzyzowka nigthwish z jakims emo, patetyczne az do bolu, czy nie ;)?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
to nie ty się podniecałeś ich pills against the ageless ills?