ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
KreatoR
- weteran forumowych bitew
03-02-2011, 14:25
Heretyk pisze:Gore_Obsessed pisze: Żadnych kryzysów nie uświadczyłem. Chyba, że zastanawiam się, co włączyć, bo mam ochotę na kilkanaście rzeczy na raz
o to, to!
Scaarph pisze: ja tam słucham jak mam na to ochotę. inna sprawa, że ochotę mam właściwie zawsze, pierwsza rzecz jaką robię po przebudzeniu to nie seks ani kawa a włączenie płyty zazwyczaj. no, czasem seks.
eee tam, za cycka nie łapiesz najpierw???
-
Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
04-02-2011, 20:00
Mój kryzys trwał grubo ponad 3 lata. Nie wiem czy rocznie kupowałem wtedy więcej niż 5 płyt - a i to były pozycje "klasyczne". Miałem kompletny przesyt i całkowity brak chęci na odkrywanie nowych lądów. Nie wiem czy to wina monotonii gatunkowej, czy fakt taki, że musiałem te lata poświęcić na ostateczne rozwiązanie kwestii edukacji i zawodu.
W każdym razie, chęci wróciły i to z podwójną mocą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
07-02-2011, 22:56
u mnie trzyma skurwysyństwo mocno, nie ma lipy.
-
manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
11-02-2011, 21:18
no i po kryzysie, totalna abstynencja na troszku czasu i przeszło.
-
Xapapote
11-02-2011, 21:35
odkąd nabyłem wzmaka NAD'a i fajowe kolumienki sony muza cieszy mnie jak dziecko.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
white_pony
11-02-2011, 22:08
a ja co nie wyjde z chaty i nie wlacze playera to sie orientuje ze wszystko co na nim mam jest chujowe i nie chce mi sie sluchac niczego. mimo ze np poprzedniego dnia go formatowałem i wrzucałem wszystko od nowa.
do not make equal what is unequal
-
Xapapote
11-02-2011, 22:18
white_pony pisze:a ja co nie wyjde z chaty i nie wlacze playera to sie orientuje ze wszystko co na nim mam jest chujowe i nie chce mi sie sluchac niczego. mimo ze np poprzedniego dnia go formatowałem i wrzucałem wszystko od nowa.
mam tak samo. a pomyśleć, ze 20 lat temu mogłem się jedną kasetą Extreme Napalm Terror, czy Pungent Stench cieszyć tygodniami
-
Bonny
- rasowy masterfulowicz
11-02-2011, 22:24
Xapapote pisze:white_pony pisze:a ja co nie wyjde z chaty i nie wlacze playera to sie orientuje ze wszystko co na nim mam jest chujowe i nie chce mi sie sluchac niczego. mimo ze np poprzedniego dnia go formatowałem i wrzucałem wszystko od nowa.
mam tak samo. a pomyśleć, ze 20 lat temu mogłem się jedną kasetą Extreme Napalm Terror, czy Pungent Stench cieszyć tygodniami
ja nie mam żadnego playera, wychodząc z domu cały czas posługuję się discmanem. i to jest problem bo trzeba wybrać jedną, góra dwie płyty, bo przecież nie będę łaził z całym plecakiem płyt ;)
jak mam na wcześnie rano do pracy to płytę wybieram już wieczorem żeby rano nie tracić czasu ;)
-
est
11-02-2011, 22:37
Bonny pisze:Xapapote pisze:white_pony pisze:a ja co nie wyjde z chaty i nie wlacze playera to sie orientuje ze wszystko co na nim mam jest chujowe i nie chce mi sie sluchac niczego. mimo ze np poprzedniego dnia go formatowałem i wrzucałem wszystko od nowa.
ja nie mam żadnego playera, wychodząc z domu cały czas posługuję się discmanem. i to jest problem bo trzeba wybrać jedną, góra dwie płyty, bo przecież nie będę łaził z całym plecakiem płyt ;)
jak mam na wcześnie rano do pracy to płytę wybieram już wieczorem żeby rano nie tracić czasu ;)
Najgorzej to jest w lato gdy nie nosi się kurtki i nie ma gada gdzie włożyć:)
-
Maria Konopnicka
11-02-2011, 22:46
Bonny pisze:
ja jadę do pracy samochodem 5 minut, a nieraz pół godziny wybieram płytę, którą chcę przez te pięć minut słuchać. Co do kryzysów - nigdy nie miałem. Wprost przeciwnie - wciąż mam za dużo świetnych rzeczy do słuchania i za mało czasu na nie.
-
Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
11-02-2011, 22:48
nigdy, przenigdy nie doświadczyłem, żadnego kryzysu, wręcz przeciwnie słucham coraz więcej muzyki i sprawia mi to taka samą radość jak 20 lat temu. Dzień w którym przestanę słuchać muzyki, będzie moim ostatnim ;)
O i widzę, że nie jestem ostatnim Mohikaninem używającym discmana ;)
-
Heretyk
12-02-2011, 11:44
tylko discman, w życiu nie miałem zadnego odtwarzacza mp3, pewnie nie wiedziałbym nawet jak to włączyć ;)
-
Morbid Marcin
12-02-2011, 11:46
wlaczenie polega na tym samym co w discmanie, wciskasz trojkacik skierowany w prawo.
-
Xapapote
12-02-2011, 11:48
Bonny pisze:Xapapote pisze:white_pony pisze:a ja co nie wyjde z chaty i nie wlacze playera to sie orientuje ze wszystko co na nim mam jest chujowe i nie chce mi sie sluchac niczego. mimo ze np poprzedniego dnia go formatowałem i wrzucałem wszystko od nowa.
ostatnio słuchałem muzy z telefonu, ale zgubiłem słuchawki, a że to S-E to przestałem słuchać. discmana używam w samochodzie, przez transpoder, bo mam jeszcze sprzęt na kasety. jakby nie to to bym się taśm już dawno pozbył. ale na podróż pociągiem to zabieram playera bo to wygodne i tyle.
mam jeszcze starego walkmana sony. chyba w ramach mody na vintage zacznę z nim chodzić. słuchanie kaset jest supoer bo nie używa się tak często FFD
-
Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
12-02-2011, 11:59
Discmany i walkmeny sa niepraktyczne. To tak jakby w dzisiejszych czasach zamiast najnowszego Audi A5 świadomie wybierać Trabanta ;) (sam miałem kilka discmanów, ale w porównaniu do playera mp3 nie istnieją).
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Bonny
- rasowy masterfulowicz
12-02-2011, 12:01
trabant przynajmniej nie rdzewieje bo jest z plastiku
Trabant >>>>> Audi A5
-
Xapapote
12-02-2011, 12:01
Alsvartr pisze:Discmany i walkmeny sa niepraktyczne. To tak jakby w dzisiejszych czasach zamiast najnowszego Audi A5 świadomie wybierać Trabanta ;) (sam miałem kilka discmanów, ale w porównaniu do playera mp3 nie istnieją).
może i niepraktyczne ale dają +5 do lansu :)
poza tym to co napisałem wyżej. walkmen zmusza mnie do skupienia nad muzą. zamiast skakania po utworach/plikach.
poza tym zauważ, że ciągle są ludzie, którzy (jak ja) nie zamieniliby mesia w124 na żadne gówniane audi a5.
-
Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
12-02-2011, 12:05
Bonny pisze:trabant przynajmniej nie rdzewieje bo jest z plastiku
Trabant >>>>> Audi A5
Xapapote pisze:
może i niepraktyczne ale dają +5 do lansu :)
poza tym to co napisałem wyżej. walkmen zmusza mnie do skupienia nad muzą. zamiast skakania po utworach/plikach.
poza tym zauważ, że ciągle są ludzie, którzy (jak ja) nie zamieniliby mesia w124 na żadne gówniane audi a5.
Spoko, starzy ludzie moga mieć swoje dziwactwa ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
0ms
- rasowy masterfulowicz
12-02-2011, 12:09
Sam nie mam nic przeciwko discmanom, ale jednak porecznosc w takiej sytuacji wygrywa z lansem, hehe. Poza tym nie mam problemow typu skakanie po utworach, a skupiam sie na muzyce tak samo, jak skupialem sie majac walkmana ;)