BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BURZUM
Ta sygnatura wygląda dziwnie znajomo. Gdzieś już chyba widziałem podobną.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
trup pisze:Ciekaw jestem kto jest niegroteskowy i kultowy dla internetowych wojowników?Xapapote pisze:ideologia, srologia. cały ten wczesny bm to była mieszanina żeny, gówniarstwa i bandytyzmu. Dead, Euronymous, Grisznak sprzed odsiadki, to postaci wyjątkowo groteskowe. kvltowe dla mizantropijnych nastoletnich piromanów-onanistów.Nif pisze:jaką rolę w BM odgrywa ideologia
niegroteskowe są ostatnie płyty Mayhem. kolesie pokazali wielkiego, latającego faka wszystkim, którzy chcieliby im dyktować co i jak mają grać.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- white_pony
a varg na fallen tego nie pokazał?niegroteskowe są ostatnie płyty Mayhem. kolesie pokazali wielkiego, latającego faka wszystkim, którzy chcieliby im dyktować co i jak mają grać.
do not make equal what is unequal
- Xapapote
pokazał. już to napisałem, ale oględniej,white_pony pisze:a varg na fallen tego nie pokazał?niegroteskowe są ostatnie płyty Mayhem. kolesie pokazali wielkiego, latającego faka wszystkim, którzy chcieliby im dyktować co i jak mają grać.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Xapapote pisze:pokazał. już to napisałem, ale oględniej,white_pony pisze:a varg na fallen tego nie pokazał?niegroteskowe są ostatnie płyty Mayhem. kolesie pokazali wielkiego, latającego faka wszystkim, którzy chcieliby im dyktować co i jak mają grać.
A wiec nagrywanie miernej płyty to to samo co nie patrzenie na trendy ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Xapapote
to jest twoja subiektywna ocena. ja uważam, że to dobra płyta.Nif pisze:A wiec nagrywanie miernej płyty to to samo co nie patrzenie na trendy ?
owszem, sytuacja jest zgoła inna niż w przypadku zespołu na M.
Fallen nie jest tak progresywna jak np OACh, ale nie jest też zrobiona pod oczekiwania "wielbicieli".
-
- świeżak
Raczej żadną Maritą nie jestem ;)Ritual pisze:Marita to Ty!?!?Machette pisze:Z całym szacunkiem do twórczości Varga, ale ostatnie dwa albumy Burzum to jakaś pomyłka. O ile Belus jeszcze znośny był, udało mi się kilka razy przesłuchać, o tyle Fallen to już za dużo. Niby żadna znacząca różnica w stosunku do Belus, ale ten album jest jeszcze gorszy. Cenie i szanuję muzykę Burzum (mówię o pierwszych płytach, nie o tych ambientowych plamach, tego nie jestem w stanie przesłuchać), ale ten powrót to klapa. Wszystkiego do Filosofem włącznie słucham z wypiekami na twarzy, przy Belus i Fallen ziewam.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
wyjąłeś mi to z ust ;)Bezdech pisze:Będzie teraz grał w Death in June?Ritual pisze:
Varg w sowieckim kamuflażu. :-)
- Xapapote
- choronzon14
- postuje jak opętany!
pierdolłem.Xapapote pisze:dzień zamkniętych varg
a zdjecie varga wymiata. Biore sie za trzecia ture przesluchiwania 'Fallen'.
I will burn alright
- empir
Zajebista argumentacja.Drone pisze: to album dla pryszczatych onanistów z zieloną kostką na plecach
Jak mi się coś nie podoba to nie słucham i się nie wypowiadam.
Ty za to wszystkim, którym podoba się coś co Tobie nie odpowiada próbujesz udowodnić że mają chujowy gust.
Jeśli nie masz 15 lat to wrzuć na luz.
"Miernej" Twoim zdaniem. Moim zdaniem jest znakomita. Lepiej może więc nazwać ją "kontrowersyjną". Tak. Nagrywanie kontrowersyjnej płyty, która dzieli fanów nie stoi w sprzeczności z niepatrzeniem na trendy :)Nif pisze: A wiec nagrywanie miernej płyty to to samo co nie patrzenie na trendy ?
Dronowi nie podobają się także płyty, które jednocześnie mu odpowiadają i często ich słucha :)empir pisze: Jak mi się coś nie podoba to nie słucham i się nie wypowiadam.
Ty za to wszystkim, którym podoba się coś co Tobie nie odpowiada próbujesz udowodnić że mają chujowy gust.
Jeśli nie masz 15 lat to wrzuć na luz.
Poczekajmy jakiś czas - jestem pewien, że dużo osób się do tego krążka przekona
Ostatnio zmieniony 10-02-2011, 21:06 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Fallen jest pod każdym wzgledem lepszy od Belus, ale i tak poniżej oczekiwań.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
Gdyby Varg zaczął noise albo death metal nagrywać, wtedy miałbyś "kontrowersyjną" płytę, przecież on cały czas pielęgnuje te same grządki w ogródku.IRONMIL pisze:"Miernej" Twoim zdaniem. Moim zdaniem jest znakomita. Lepiej może więc nazwać ją "kontrowersyjną". Tak. Nagrywanie kontrowersyjnej płyty, która dzieli fanów nie stoi w sprzeczności z niepatrzeniem na trendy :)Nif pisze: A wiec nagrywanie miernej płyty to to samo co nie patrzenie na trendy ?
Coś tam było! Człowiek!
- Only_True_Believers
So_It_Is_Done pisze:Fallen jest pod każdym wzgledem lepszy od Belus, ale i tak poniżej oczekiwań.
zobaczymy co powiesz za pół roku, na początku tez Belus chwaliłeś.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Re:
nie zgodzę się z Tobą, że aż trzeba zmieniać styl muzyczny, żeby nagrać kontrowersyjny album... nagrał płytę kontrowersyjną, bo budzi skrajne emocje.Skaut pisze: Gdyby Varg zaczął noise albo death metal nagrywać, wtedy miałbyś "kontrowersyjną" płytę, przecież on cały czas pielęgnuje te same grządki w ogródku.
-
Nie wiedziałem, że też sobie lubisz wypić!So_It_Is_Done pisze:Fallen jest pod każdym wzgledem lepszy od Belus, ale i tak poniżej oczekiwań.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Już jestem uświadczony w tym przekonaniu. Belus jest dobry, ale ma o wiele mniej "momentów" i jest kurewsko nudny i dużo bardziej schematyczny niż Fallen, który też ma z tym problem.Nif pisze:So_It_Is_Done pisze:Fallen jest pod każdym wzgledem lepszy od Belus, ale i tak poniżej oczekiwań.
zobaczymy co powiesz za pół roku, na początku tez Belus chwaliłeś.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
No, ale jakie tutaj masz kontrowersje, skoro to zwykłe odcinanie kuponów od "Belusa"? To, że kilku gimnazjalistom się nowy album podoba, a innym nie, robi z "Fallen" kontrowersyjny album?IRONMIL pisze:nie zgodzę się z Tobą, że aż trzeba zmieniać styl muzyczny, żeby nagrać kontrowersyjny album... nagrał płytę kontrowersyjną, bo budzi skrajne emocje.Skaut pisze: Gdyby Varg zaczął noise albo death metal nagrywać, wtedy miałbyś "kontrowersyjną" płytę, przecież on cały czas pielęgnuje te same grządki w ogródku.
Coś tam było! Człowiek!