mysticcum pisze:Ja układam stylami albo powiązaniami. Nie wyobrażam sobie żeby Isengard nie stał koło Darkthrone, Wongraven koło Satyricon a Mgła koło Kriegsmaschine. Nie znalazłbym.
Tak samo (np Angelcorpse, Ares Kingdom i Order From Chaos, albo Goreaphobia, Incantation, Funerus i Disciples of Mockery obok siebie), z kolei całość kolekcji jest poukładana zgodnie z pewnym stylistycznych kluczem, którego nie potrafię jasno zdefiniować, ale jest dla mnie zupełnie czytelny. Winyle, ułożone zgodnie z kryterium stylistycznym, znajdują się w tej samej szafce, co kompakty, ale będę musiał pomyśleć nad czymś expeditowym na przyszłość. Z kasetami mam pewien problem, ale to dlatego, że nie mam miejsca, żeby je jakoś fajnie poukładać, dlatego w szafce są ok pół na pół nowości oraz sprawdzone, zajebiste rzeczy, reszta chwilowo niestety w pudłach. Ogólnie nie mam już za bardzo miejsca, żeby jakoś mądrze trzymać płyty, ale z kombinacjami na polu meblowym się wstrzymuję do momentu, gdy się przeprowadzę do nowego lokum.