zdjęcie świeżo robionego po rozwinięciu z opatrunku
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no kurwa, ja to w marcu robie. napijmy sie wodki.Scaarph pisze:ja na dniach robię sobie fallen angel of doom i infiltration.downfall.death.
widzialem gorsze rzeczy, wiekszosc to typowe oldschoole, wiec to troche takie ma byc ;)Pan_Kimono pisze:
Nie dośc, że brzydka, to jeszcze zorbiła sobie najbardziej buraczane dziary jakie widziałem.
ten wzor z infiltration downfall death jest mega zajebisty.Scaarph pisze:ja na dniach robię sobie fallen angel of doom i infiltration.downfall.death.
Moja pierwsza dziarka była mojego autorstwa.Może nie jest to rewelacja,ale to,że własny projekt-jara najbardziej...FENIKS pisze:A ja szukam szukam i nie wiele znalazłem. W końcu wziąłem zrobiony swój projekt ciekawe co wyjdzie.
masz gdzieś zdjecie tegoż wilka?olo1972 pisze:Sporo czasu szukałem jakiegoś wilka,ale takiego na totalnym wkurwie.No i mam.Pójdzie na nóżkę,he he
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=wolf+headNecro pisze:masz gdzieś zdjecie tegoż wilka?olo1972 pisze:Sporo czasu szukałem jakiegoś wilka,ale takiego na totalnym wkurwie.No i mam.Pójdzie na nóżkę,he he