BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Przejebane to jest kolego to, że słuchając Fallen można się poczuć jak fan VADER jeżeli rozumiesz co mam na myśli ;)[V] pisze:przejebana sprawa byc bezkrytycznym fanem burzum;)
Yare Yare Daze
-
nie wiem i nie broncie tej cienkiej jak chuj plyty ;)hcpig pisze:Przejebane to jest kolego to, że słuchając Fallen można się poczuć jak fan VADER jeżeli rozumiesz co mam na myśli ;)[V] pisze:przejebana sprawa byc bezkrytycznym fanem burzum;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
... a ja cierpliwie będę czekał, aż płyta się ukaże i z upływem czasu coraz coraz bardziej entuzjastyczne wypowiedzi pod jej adresem zaczną się pojawiać. Forma z Belus zdecydowanie utrzymana, choć trzeba przyznać, że dzieje się tu więcej i oprócz czerni i bieli pojawiły się także różne odcienie szarości. Tylko słuchacz musi dojrzeć i będzie ok :))
-
pierdolenie w bambus i tyle. nie trzeba byc geniuszem aby sie zorientowac ze z tej magii,tej mocy,tego hipnotycznego feelingu tej atmosfery która zawsze emanowal BURZUM zostalo tyle co NIC. bezpieczna,totalnie zachowawcza,przeslodzona muzyczka.IRONMIL pisze:... a ja cierpliwie będę czekał, aż płyta się ukaże i z upływem czasu coraz coraz bardziej entuzjastyczne wypowiedzi pod jej adresem zaczną się pojawiać. Forma z Belus zdecydowanie utrzymana, choć trzeba przyznać, że dzieje się tu więcej i oprócz czerni i bieli pojawiły się także różne odcienie szarości. Tylko słuchacz musi dojrzeć i będzie ok :))
do wyjebania.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Z tego co stanowiło Burzum nie zostało nic, ale płyta jest zachowawcza. Intrygujące.[V] pisze: pierdolenie w bambus i tyle. nie trzeba byc geniuszem aby sie zorientowac ze z tej magii,tej mocy,tego hipnotycznego feelingu tej atmosfery która zawsze emanowal BURZUM zostalo tyle co NIC. bezpieczna,totalnie zachowawcza,przeslodzona muzyczka.
do wyjebania.
- empir
- zahartowany metalizator
Dokładnie.IRONMIL pisze:Tylko słuchacz musi dojrzeć i będzie ok :))
Tak w ogóle to zadziwiające jest że najwięcej o tej płycie mają do powiedzenia ci, którym się ona nie podoba.
Jak mi się jakaś płyta nie podoba to mam ją w dupie.
Nie słucham jej i nie mówię o tych, którym się podoba że mają chujowy gust.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Tak to może działac w przypadku 4-ligowego, black metalowego projektu z Tadżykistanu a nie w przypadku Burzum ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- TORTURER
- w mackach Zła
Straszna chujnia,przy 4 numerze,mialem wrazenie ze leci caly czas 1szy :),jakies to rozlazle,bzyczace i bez jakiegokolwiek klimatu wartego "zawieszenia ucha"..powaznie,sraka na maksa..Belus to przy tym arcydzielo.
Death Dwells in Love
-
- zaczyna szaleć
Grishnak chyba jebnął sie z tytułem nowego krążka, powinien pójść za ciosem, po BELUS powinien być FALLUS a nie fallen. Cienkie to jak szparka gimnazjalistki.
- Najprzewielebniejszy
a slowo fallen to znaczy cos po norwesku? bo on chyba kazdy album w oczystej mowie nazywal...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:
- empir
Wg google po norwesku znaczy to samo co po angielsku. Ciekawa jest wersja "po niemiecku"Analripper pisze:a slowo fallen to znaczy cos po norwesku? bo on chyba kazdy album w oczystej mowie nazywal...
-
- postuje jak opętany!
Raczej nie. Dauði Baldrs i Hliðskjálf to tytuły staroislandzkie. Słów "Belus" oraz "Burzum" w języku norweskim również nie uswiadczysz ; ) Nawet forma "filosofem" zdaje się nie występować w jego oficjalnych formach (być może pojawia się w jakichś formach dialektalnych, nie wiem).Analripper pisze:bo on chyba kazdy album w oczystej mowie nazywal...
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Posłuchałem sobie na spokojnie "Fallen", podszedłem do niej z na prawdę dużym dystansem i nie widzę tak wielkiej tragedii jak tu większość gwiazdorów nam pisze ;)
powiem więcej podoba mi się ta płyta, fajna pozycja do poduszki, ciekawe wokale ...
Z pewnością sobie zakupię ten album na oryginale i go skatuję jeszcze na odpowiednim nośniku;
powiem więcej podoba mi się ta płyta, fajna pozycja do poduszki, ciekawe wokale ...
Z pewnością sobie zakupię ten album na oryginale i go skatuję jeszcze na odpowiednim nośniku;