a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Perversor
- zaczyna szaleć
Re: WATAIN
- Unhallowed
- rozkręca się
Perversor pisze:a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine
Pierwsza dziesiątka przedstawia się następująco:
1. AGALLOCH - Marrow Of The Spirit
2. WATAIN - Lawless Darkness
3. TRIPTYKON - Eparistera Daimones
4. DAWNBRINGER - Nucleus
5. ENSLAVE - Axioma Ethica Odini
6. TORCHE - Songs For Singles
7. LUDICRA - The Tenant
8. THOU - Summit
9. NAILS - Unsilent Death
10. THE AUSTERITY PROGRAM - Backsliders and Apostates Will Burn
- Perversor
- zaczyna szaleć
chyba za dużo decybeli im w uszy wpadło i ogłuchli ....Unhallowed pisze:Perversor pisze:a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine
Pierwsza dziesiątka przedstawia się następująco:
1. AGALLOCH - Marrow Of The Spirit
2. WATAIN - Lawless Darkness
3. TRIPTYKON - Eparistera Daimones
4. DAWNBRINGER - Nucleus
5. ENSLAVE - Axioma Ethica Odini
6. TORCHE - Songs For Singles
7. LUDICRA - The Tenant
8. THOU - Summit
9. NAILS - Unsilent Death
10. THE AUSTERITY PROGRAM - Backsliders and Apostates Will Burn
- Unhallowed
- rozkręca się
Trochę pokpili sprawę, chociażby z uwagi na klasyfikację niżej wymienionych:
18. Burzum — Belus
20. Electric Wizard — Black Masses
21. Deathspell Omega — Paracletus
24. Ghost — Opus Eponymous
38. Hail of Bullets — On Divine Winds
a TOP 40 zamyka:
40. Darkthrone — Circle The Wagons (nie wiem jakim cudem się w ogóle załapali...)
18. Burzum — Belus
a TOP 40 zamyka:
40. Darkthrone — Circle The Wagons (nie wiem jakim cudem się w ogóle załapali...)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
o tak, było by wspaniale. daj boże. czekam na ten dzień niecierpliwie.Karkasonne pisze: Jest w tym jakaś nadzieja. Przecież wszyscy chcemy by w końcu dobrze ubrani ludzie zobaczyli, że blackmetalowcy to też ludzie którzy jedzą kanapki i piją coca-colę, właściwie to tacy sami jak oni (może trochę gorzej ubrani i deko śmierdzą, ale kij tam). Jeśli Watain się postarają, być może doczekamy czasów, kiedy mamy nie będą już najeżdżać na swoje dzieci za słuchanie rzygania i blastów, a z uśmiechem będą mówić: "fajnie napierdalają, daj głośniej!" Niestety u nas w Polsce to jeszcze niemożliwe, bo kościół jest zły i zakonnice gorsze, ale od tego są wysoko rozwinięte kraje by nieść przed wszystkimi tolerancyjną pochodnię black metalu!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No faktycznie, ja nie wiem jakim cudem w ogóle, oprócz WATAIN mogły się załapać: Burzum, Electric Wizard, Deathspell Omega i GhostUnhallowed pisze:Trochę pokpili sprawę, chociażby z uwagi na klasyfikację niżej wymienionych:
18. Burzum — Belus
a TOP 40 zamyka:
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
w rzeczy samej, gdzie tam jakiemuś obdartemu darkthrone do potężnego watain.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
Aegir
- postuje jak opętany!
Karkasonne pisze: [...] tolerancyjną pochodnię black metalu!
- Unhallowed
- rozkręca się
Aegir pisze:Karkasonne pisze: [...] tolerancyjną pochodnię black metalu!
Coś jak ruch hippisowski lat 60-tych?
- Scaarph
mi tam łatwo, ale ja nie mam guza mózgu wielkości piłki do koszykówki.So_It_Is_Done pisze:Trudno powiedzieć co bardziej chujowe.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
A gdzie ma być? Przecież nic nie wydali w 2010r.Perversor pisze:a gdzie vader
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Perversor
- zaczyna szaleć
szkodabeastov23 pisze:A gdzie ma być? Przecież nic nie wydali w 2010r.Perversor pisze:a gdzie vader
swoja droga to ja bym zamienił w tym rankingu watain z darkthronem
-
Karkasonne
Ale w latach 80. jeździli tramwajem by kserować okładki do demówek, więc się im należy!
- FENIKS
- w mackach Zła
To że jestes debilem to już dowiodłeś. W fabryce to chyba mieszkasz. I nie polaczkuj mi tu i nie donalduj. Brzmi to jak komentarze nt.polityki.Karkasonne pisze:Scaarph pisze: A jużci, zazdrosny polaczku! Piszesz to bo WATAIN odniosło sukces, a Ty pewnie robisz przy taśmie w fabryce margaryny jak jakiś Kaczor Donald i naklejasz ceny na denkach Delmy. Baby nie masz i już chłopa zaczynasz rozważać. A MIGHTY WATAIN siedzą sobie na swoich tronach, gdzie hordy metalówkowych kurwiszonów ustawiają się w kolejkach to polizania im rowa za wysoką opłatą. Oni nie potrzebują takich fanów jak Ty, co kupują najtańszy papier do drukarki i piją wino "Sen Sołtysa". Oni wygrali nagrodę Grammy a Ty nie. Ciulu. Brzydki.
Polak lepszy od polaka a i tak w tym samym gównie żyją. Polaczkują jeden do drugiego i myślą że są lepsi.
Dla twojej wiadomości nie jeden z fabryki czy inny fizol zarobi o wiele więcej jak ten co w biurze siedzi.
To tyle na twój debilizm.
Co do wypowiedzi o popularność i powszechność BM i że twoja stara będzie się trzepala z tobą przy muzyce albo tobie trzepala a druga ręką dawała głośniej. To współczuję strasznie i ubolewam nad twoim idiotyzmem. Proszę więcej takich opinii i marzeń a dalej będę przekonany że BM i muzyka ekstremalną winna być elitarna by takie tępe szmaty nie miały w niej za wiele do powiedzenia jedynie krzycząc na forum...
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
-
Karkasonne
...
W życiu bym nie przypuszczał, ale z tą fabryką Delmy trafiłem w jakiś zajebiście czuły punkt wywołujący lawinę haseł o starych
Człowieku, black metal to tolerancja i miłość, nie chciałem Cię urazić, nawet jeśli wsadzasz czasem przy taśmie palec do pudełka z margaryną która potem może do mnie trafić! Nie można się kłócić, trzeba się zjednoczyć i wepchać black metal do radia wspólnymi siłami metalowców! Heil!
W życiu bym nie przypuszczał, ale z tą fabryką Delmy trafiłem w jakiś zajebiście czuły punkt wywołujący lawinę haseł o starych
Ostatnio zmieniony 20-01-2011, 15:54 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Maria Konopnicka
Mam wrażenie, że długopisyyyy zaczął tu pisać pod kilkoma nickami