A ja nie chociaż faktycznie jest tutaj to samo co na poprzednim krążku tylko lepiej (w dużym uproszczeniuDrone pisze:A ja jestem minimalnie zawiedziony pewną wtórnością tej płyty.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A ja nie chociaż faktycznie jest tutaj to samo co na poprzednim krążku tylko lepiej (w dużym uproszczeniuDrone pisze:A ja jestem minimalnie zawiedziony pewną wtórnością tej płyty.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ja również. Patrząc na ostatnie płyty widzę to tak;Drone pisze:A ja jestem minimalnie zawiedziony pewną wtórnością tej płyty.
nie no przesadzasz. takich kapel się nie bruka nierównościami ;-)Bonny pisze:Earth >>>>>>>>>>>>>>>> Sunn O)))
Kto rozsmarowuje masło po ziemi?white_pony pisze:cudowna muzyka. dwie ostatnie płyty rozsmarowywują mnie po ziemi jak masło. jezeli ktos ogarnia cos w podobnych klimatach to chetnie łyknę.
zgodnie z prawem Marfiego kromka zawsze spada masłem na dółKarkasonne pisze:Kto rozsmarowuje masło po ziemi?white_pony pisze:cudowna muzyka. dwie ostatnie płyty rozsmarowywują mnie po ziemi jak masło. jezeli ktos ogarnia cos w podobnych klimatach to chetnie łyknę.
a kot na cztery łapyXapapote pisze:zgodnie z prawem Marfiego kromka zawsze spada masłem na dółKarkasonne pisze:Kto rozsmarowuje masło po ziemi?white_pony pisze:cudowna muzyka. dwie ostatnie płyty rozsmarowywują mnie po ziemi jak masło. jezeli ktos ogarnia cos w podobnych klimatach to chetnie łyknę.
Nerwowy pisze:a kot na cztery łapyXapapote pisze:zgodnie z prawem Marfiego kromka zawsze spada masłem na dół
No dokładnie. Perpetum mobile jak chuj.Riven pisze:Nerwowy pisze:a kot na cztery łapyXapapote pisze:zgodnie z prawem Marfiego kromka zawsze spada masłem na dół
w sklepie Southerna jest za 7,64 eurogabek. z przesyłką to wychodzi 13.75€. w sumie ok 55 zeta. wydaje mi się, że to w miarę ludzka cena. taniej niż na @llegroKarkasonne pisze:Dwie ostatnie płyty są gdzieś w ludzkich cenach? Tak do 50zł.
No właśnie zdziwiłem się, że to tak skromnie jest wydane. Coś Southern Lord ostatnio cieniuje, robią wyprzedaże za 1$, skromne wydania robią...No i te teksty. Póki co część udało mi się ze słuchu wyłapać, wrzucę na forum jak spiszę.IRONMIL pisze:Właśnie przyszł dziś do mnie płyta EARTH! Nie jestem w stanie wyłączyć i zasnąć - niewiarygodnie wspaniały album. Tak na świeżo mam wrażenie, że chyba jeszcze lepszy niż poprzedni. Wydanie skromniutkie - 4 stronicowa wkładka - nie uwierzycie - bez tekstów ;)
....a kot zawsze na cztery łapy - ponoć pierwsze perpetum mobile powstało gdy ktoś wpadł na pomysł przywiązania kromki chleba posmarowanej masłem do kociego grzbietu )Xapapote pisze: zgodnie z prawem Marfiego kromka zawsze spada masłem na dół