rozdaliśćże!Twój Wujek pisze:I być musi - najważniejsze to dictvm moje! Azaliż czemużeś waszmości nie zatopił żelaza prabogów w trzewiach niewiernych krzyżowców? Toć bajanem jesteś ino, co lutnię pieści czy jakoby wój chrabry ruszasz czasem do boju? W snach jeno? W snach?! Biada kieleckiemu żelazu...
KELTHUZZAR - Triumf Żelaznego Ognia [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: KELTHUZZAR - Triumf Żelaznego Ognia [2011]
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Najwyższy czas żeby Kelthuz dzięki jakiejś kapłance Arjów odkrył wreszcie Sekrety Kurhanów i wylał trochę Surowej Stali ze swych lędźwi.
- koreaniec
- w mackach Zła
Baczyć jeno powinien, by miecz zawczasu z pochwy wydobyć. Potomstwo powite przerwać mogłoby męża owego bajania i zniweczyć w proch wszelaką przyszłą karjeryję.mysticcum pisze:Najwyższy czas żeby Kelthuz dzięki jakiejś kapłance Arjów odkrył wreszcie Sekrety Kurhanów i wylał trochę Surowej Stali ze swych lędźwi.
Lefthandpathyoga
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Trochę to naiwne, żeby wierzyć że nie jest za późno żeby to wszystko obrócić w żart.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Na to właśnie liczękoreaniec pisze:Baczyć jeno powinien, by miecz zawczasu z pochwy wydobyć. Potomstwo powite przerwać mogłoby męża owego bajania i zniweczyć w proch wszelaką przyszłą karjeryję.mysticcum pisze:Najwyższy czas żeby Kelthuz dzięki jakiejś kapłance Arjów odkrył wreszcie Sekrety Kurhanów i wylał trochę Surowej Stali ze swych lędźwi.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
problem będzie waszmość gdyż słyszy sie na litwie i w koronie jakoby kuśka tego gagatka krótka była, zmarszczona i krzywa jako ogon u odyńca. krotochwile nadto takie on takie wygłasza i facecje sowizdrzał jeden wyczynia ze raczej ze świnskiej piczy dane bedzie mu w jego folwarku małmazyje wyjadać niz niewiesciego gniazdka zakosztować. niechaj zatem dalej wśród kieleckiej grubianitas szmoncesy wyśpiewuje ku uciesze gawiedzi a nie do pochędóżki sie zabiera. dajcie mu panie dobry boże zdrowia.koreaniec pisze:Baczyć jeno powinien, by miecz zawczasu z pochwy wydobyć. Potomstwo powite przerwać mogłoby męża owego bajania i zniweczyć w proch wszelaką przyszłą karjeryję.mysticcum pisze:Najwyższy czas żeby Kelthuz dzięki jakiejś kapłance Arjów odkrył wreszcie Sekrety Kurhanów i wylał trochę Surowej Stali ze swych lędźwi.
a mnie polejcie.
do not make equal what is unequal
- koreaniec
- w mackach Zła
white_pony pisze:
problem będzie waszmość gdyż słyszy sie na litwie i w koronie jakoby kuśka tego gagatka krótka była, zmarszczona i krzywa jako ogon u odyńca. krotochwile nadto takie on takie wygłasza i facecje sowizdrzał jeden wyczynia ze raczej ze świnskiej piczy dane bedzie mu w jego folwarku małmazyje wyjadać niz niewiesciego gniazdka zakosztować. niechaj zatem dalej wśród kieleckiej grubianitas szmoncesy wyśpiewuje ku uciesze gawiedzi a nie do pochędóżki sie zabiera. dajcie mu panie dobry boże zdrowia.
a mnie polejcie.
Lefthandpathyoga
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
dla niepolskich siermięgów przygotowany materiał edukacyjny
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
do 0:26 jest nawet ok
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
straszna beka muzycznie i lirycznie
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
bardziej interesujący jest stopień atencji, jakim obdarzasz z kolegami ten temat, ale niech już czytelnicy zadecydują sami, we własnym zakresie, o jakim poziomie przegrania życia to świadczyKaszub pisze:Kurt pisze: Wywal "trochę", z całą resztą się zgadzam. Obracanie w żart nieudolności/strachu/zakłopotania/bezradności (a co mamy w tym przypadku? O tym już zadecydujcie sami, we własnym zakresie) to - parafrazując Trotzky'ego - znana strategia kobiet i tchórzy.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Życie to nie gra, ziom.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
aryman
- postuje jak opętany!
Nie mój cyrk, nie moje małpy, ale naprawdę nie da się tego zbyt długo słuchać. Wokal to jest jakiś żałośliwy zaciąg kastrowanego prosiaka. No i w chuj to kwadratowe. Ale jak rozumiem najważniejsza jest konwencja. Nic to, że wsiowa.KelThuz pisze:dla niepolskich siermięgów przygotowany materiał edukacyjny
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Necrobobsledder
- świeżak
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Necrobobsledder
- świeżak
- Adrian696
no jesli to on - to młót na knypy nadleciał - a ze ich tu sporo popierdala, bedzie wesoło
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Necrobobsledder
- świeżak
Wszebłąd nadal nagrywa midi-metal? Bo nie wiem czy mam marnować łącze na to gówno.
- Adrian696
przesiadł sie z ZX Spectrum na i486 - nawet bas z plastiku kupiłNecrobobsledder pisze:Wszebłąd nadal nagrywa midi-metal? Bo nie wiem czy mam marnować łącze na to gówno.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
zdzieraj! duch Bloodied Lemans of Alzheimer unosi się nad tą produkcją!Necrobobsledder pisze:Wszebłąd nadal nagrywa midi-metal? Bo nie wiem czy mam marnować łącze na to gówno.