jak choćby?Nif pisze:Alsvartr pisze:Przeciętna conajwyżej.white_pony pisze:eno tsjuder to naprawde przyzwoita kapela...
bardziej przeciętne są popularne na tym forum.
TSJUDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Arisowicz
- w mackach Zła
Re: TSJUDER
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Chętnie poznam inne kapele nie tylko na poziomie ale i rzeczywiście grające w rejonie stylistycznym Tsjuder, czyli szybko, agresywnie, z koncertowym drygiem i konkretnym mocnym brzmieniem (produkcją). Z góry dzięki za nazwy.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Craft, Katharsis, wychwalany tutaj Orcustus, Urgehal, Avsky, Ljå i tak dalej. Może nawet Sargeist podejdzieKingu pisze:Chętnie poznam inne kapele nie tylko na poziomie ale i rzeczywiście grające w rejonie stylistycznym Tsjuder, czyli szybko, agresywnie, z koncertowym drygiem i konkretnym mocnym brzmieniem (produkcją). Z góry dzięki za nazwy.
Coś tam było! Człowiek!
- white_pony
szybko agresywnie... przychodziło by mi do łba:Kingu pisze:Chętnie poznam inne kapele nie tylko na poziomie ale i rzeczywiście grające w rejonie stylistycznym Tsjuder, czyli szybko, agresywnie, z koncertowym drygiem i konkretnym mocnym brzmieniem (produkcją). Z góry dzięki za nazwy.
1349
bloodsrit
taran
urgehal
behexen
krypt (nie jest takie złe jak niektórzy tutaj twierdzą)
tyrann
natteforst
setherial
ale pewnie wszystko znasz
wlasnie ogladam klip urgehal z moskwy. w zyciu bym nie pomyslał ze ktos moze chcieć grać na tym ochydnym bc richu 'bich" ta gitara musi byc naprawde jakas nadzwyczajnie zajebista do grania bo wyglada jak fiat multipla.
do not make equal what is unequal
- Kingu
Setherial to właśnie dla mnie synonim przeciętniactwa w BM do ziewania. Także w wersji live.
Nattefrost mi pasuje ale ze względu na kabaretowe akcenty, to nie rejon Tsjuder.
O relacji Urgehal - Tsjuder pisałem wcześniej.
Taran - to gdzieś w lidze z Isvind
1349 ostatnio odfrunął, w oparach... z wcześniejszych niektóre utwory owszem i swoją drogą szkoda, że nie poszli właśnie w tym kierunku.
Krypt - może kolejny album będzie miał więcej weny.
Orcustus - dobra demówka z 2002, reszty jeszcze nie znam.
Katharsis - Apocalyptic... marne brzmienie, mało koncertowe, niewiele pomysłów; reszty nie znam.
Na resztę kapel nie miałem jeszcze okazji.
Nattefrost mi pasuje ale ze względu na kabaretowe akcenty, to nie rejon Tsjuder.
O relacji Urgehal - Tsjuder pisałem wcześniej.
Taran - to gdzieś w lidze z Isvind
1349 ostatnio odfrunął, w oparach... z wcześniejszych niektóre utwory owszem i swoją drogą szkoda, że nie poszli właśnie w tym kierunku.
Krypt - może kolejny album będzie miał więcej weny.
Orcustus - dobra demówka z 2002, reszty jeszcze nie znam.
Katharsis - Apocalyptic... marne brzmienie, mało koncertowe, niewiele pomysłów; reszty nie znam.
Na resztę kapel nie miałem jeszcze okazji.
- Kingu
Saksońskiego Katharsis jeszcze nie słyszałem.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No to masz poważny brak do odrobienia poza kolejkąKingu pisze:Saksońskiego Katharsis jeszcze nie słyszałem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
nie wymagaj znajomości sceny od fana behemotha

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Kingu
Nie traktuję muzyki jak lekcji do odrabiania, wówczas w ogóle bym się nią nie zajmował.Lykantrop pisze: No to masz poważny brak do odrobienia poza kolejką
Nie znam sceny, dlatego tu wypytuję znawców
Zajebisty ten Tyrann. Krypt zachował zimną ekstremalną formę, a Tyrann gorącą koncertowość i pomysły. Tylko ten Black Moon mogli zatytułować - Dethroned Emperor - wersja alternatywna
Być może różnica między gitarzystą i basistą, co do przyszłej drogi Tsjuder, pogrzebała tą nazwę.
- Kingu
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ciekawe czy poza występem na WOA pociągną cokolwiek więcej...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Kingu
Na Krypt i Tyrann nie da rady zarabiać, przynajmniej na razie, więc... 
-
Karkasonne
Straszliwie nijakie granie tworzone prawdopodobnie przy pomocy jakiegoś Blasting Black Metal Music Makera v6.66, bez duszy, bez sensu, bez szatana innego niż plastikowy. Pewnie sprawdza się na koncertach, ale już na początku odsłuchu "Desert Northern Hell" nie mogłem się doczekać, kiedy się skończy. Skojarzenia: KFC, slumsy, profesjonalne zdjęcia z uczesanymi chłopcami oddającymi hołd czarnemu kozłu z lasu. Apage!
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Raczej agape. W sensie praktyczno-pierwotnym.
Sataniczna stołówka dla ubogich duchem.
Sataniczna stołówka dla ubogich duchem.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Słyszałem 3 płyty i nic z nich nie pamiętam. I raczej nie chce mi się przypominać co oni tam grali.
- Kingu
Tsjuder - Lord Of Terror na Hellfest
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
As you probably heard, Norwegian Black Metal act TSJUDER recently reunited after a five-year hiatus. The infernal trio's forthcoming album is entitled "Legion Helvete" and has been scheduled for an October 14th release (October 18th in the US).
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
okładka zjebana,. boję się sprawdzać zawartość.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
kurwa,panie jak dla mnie to jedna z lepszych kapel grająca tzw TNBM
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "