pewnie, że sie da, tak po prostu, ale po co się tak męczyć?Scaarph pisze:czyli co, nie da się po prostu tak, że takie granie nie podchodzi?Bonny pisze:dorośniesz to i docenisz co jest w środku
NEUROSIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: Neurosis
po prostu wyciągnij fallusa z anusaScaarph pisze:czyli co, nie da się po prostu tak, że takie granie nie podchodzi?Bonny pisze:dorośniesz to i docenisz co jest w środku
-
Baton
- weteran forumowych bitew
A tak z innej beczki: ma ktoś jakieś szersze pojęcie o TRIBES OF NEUROT i mógłby coś na ten temat napisać? Z czym to się je i od czego ewentualnie zacząć?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- white_pony
bardzo ciekawy projekt klimat troszke podobny do neurosis, jednak bardziej ritual-ambientowo-noissowy. ja chyba najbardziej lubie "meridian"
do not make equal what is unequal
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Ich "Grace" podobno je się symultanicznie z "Times Of Grace", tak przynajmniej napisali we wkładce do tej drugiej. Osobiście nie testowałem.Baton pisze:A tak z innej beczki: ma ktoś jakieś szersze pojęcie o TRIBES OF NEUROT i mógłby coś na ten temat napisać? Z czym to się je
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
globalnie rzecz ujmując to bardzo przeciętne to Tribes of Neurot. obecnie posiadam tylko Static Migration i Adaption and Survival . uważam, że są to najlepsze (Static) oraz najciekawsze (Adaptation) rzeczy wydane pod tym szyldem i jedyne warte uwagi. ja generalnie nie przepadam za side projectami Neurosis.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ja testowalem i odsluch nie wypadl jakos szczegolnie. Liznalem troche Tribes of Neurot, ale nic poza tym poki co.WaszJudasz pisze:Ich "Grace" podobno je się symultanicznie z "Times Of Grace", tak przynajmniej napisali we wkładce do tej drugiej. Osobiście nie testowałem.Baton pisze:A tak z innej beczki: ma ktoś jakieś szersze pojęcie o TRIBES OF NEUROT i mógłby coś na ten temat napisać? Z czym to się je
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no nie mów, że ci się drugi solowy Von Till nie podoba...Bonny pisze:globalnie rzecz ujmując to bardzo przeciętne to Tribes of Neurot. obecnie posiadam tylko Static Migration i Adaption and Survival . uważam, że są to najlepsze (Static) oraz najciekawsze (Adaptation) rzeczy wydane pod tym szyldem i jedyne warte uwagi. ja generalnie nie przepadam za side projectami Neurosis.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
If I Should Fall to the Field to akurat rzeczywiście niezła płyta. ale nie zmienia to faktu, że solowa twórczość kolesi z Neurosis to muzyka dla panów we flanelowych koszulach i słomkowych kapeluszach. ma to swoje dobre strony, nie przeczę. dzięki temu bowiem w samym Neurosis nie ma tego rozwodnionego pitolenia, które jest na płytach solowych, a na które ja jestem chronicznie uczulony...
- megawat
Albo Battle of Mice. ;Dtwoja_stara_trotzky pisze:no nie mów, że ci się drugi solowy Von Till nie podoba...Bonny pisze:globalnie rzecz ujmując to bardzo przeciętne to Tribes of Neurot. obecnie posiadam tylko Static Migration i Adaption and Survival . uważam, że są to najlepsze (Static) oraz najciekawsze (Adaptation) rzeczy wydane pod tym szyldem i jedyne warte uwagi. ja generalnie nie przepadam za side projectami Neurosis.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- white_pony
if i should fall... jest fantastyczną płytą i wcale nie czuje ze solowa tworczosc von tilla jest nastawiona na flanelowych hipsterów w słomkowych kapeluszach i wayfarerach. wogole wokol neurosis dzieje sie bardzo duzo fajnych i ciekawych rzeczy np shrinebuilder czy culper ring. płyta scotta kelly tez mi sie podobala 
- grot
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- white_pony
Ja oczywiscie jestem na nocce w robocie, przeciez nie mogloby byc inaczej. :]
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Glene
Fakt dobry wywiad, az mnie dzisiaj wzielo na Neurosis i Coil;)
-
black jacket
- zaczyna szaleć
Re: NEUROSIS
Neurosis wciagam wszystko od czasu poznania Souls At Zero. Kelly'ego widzialem na zywo w Hard Rock Cafe w Wawie kiedys i niestety zawod, zero magii, moze to wina dupnego miejsca. Z obu panow solo zdecydowanie lepiej wypada Von Till.
-
Karkasonne
Mi się wieczorek w Krakowie nawet podobał, ale jednak 35zł za jednego pana grającego godzinkę na akustyku to było za dużo, mimo że było bardzo sympatycznie.
- white_pony
Nie mogłem być ale podobno męczył bułe. zdecydowanie wole von tilla.Karkasonne pisze:Mi się wieczorek w Krakowie nawet podobał, ale jednak 35zł za jednego pana grającego godzinkę na akustyku to było za dużo, mimo że było bardzo sympatycznie.
np to:
ten kawałek rozgniata mi serduszko na miazge.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: