SEPTIC FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Only_True_Believers
Re: SEPTIC FLESH
Taki behemoth tyle ,ze z orkiestrą i lepsze niz behemoth
jak wyjebią te marne czyste wokale z poprzedniej płyty to może będzie dobrze.

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Maleficio
- Kontakt:
takie Dimmu Borgir, nie wiem czemu chca spierdolic totalnie pozytywne wrazenie jakie pozostawili swoimi ostatnimi 2 plytami
Jestem daleki od zachwytu, ale po takim fragmenciku nie ma co osądzać, już na poprzedniej były bardziej orkiestralne.
- Adrian696
poczekam na calosc - nie chce tego sluchac... jestem dobrej mysli - poprzednia demolowała galaktyki
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- YNKE
- w mackach Zła
mam nadzieje że całość będzie wyglądać nieco inaczej.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnie dwie zajebiste,nie slucham jakis ochlapów,poczekam na calosc,równiez jestem dobrej mysli.Adrian696 pisze:jestem dobrej mysli - poprzednia demolowała galaktyki
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- mistrz forumowej ceremonii
dokładnie. aż sobie posłucham, bo nie wiem kiedy ostatnio ją zdejmowałem z półkiAdrian696 pisze:poczekam na calosc - nie chce tego sluchac... jestem dobrej mysli - poprzednia demolowała galaktyki
- Maleficio
- Kontakt:
No ostatnia byla dobra ale i tak nie przebila przedostatniej ktora byla po prostu krolowa wszechswiata
- Adrian696
singiel juz jest - no w sumie we Francji jest i na Amazonie mozna nabyc za dolca - lub poszperac w necie - mi ten kawałek sie bardzo podoba - nawet sie rozejrzę za tym singlem w necie, bo przeciez nie pojade do Paryza kupic gazety z tym dodatkiem 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
- Adrian696
ja tam okładki i czcionki nie słuchamAgnósdej pisze:Okładka i czcionka są wybitnie chujowe

- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
No cóż ten zespół nie zawiódł mnie nigdy. A śledzę ich kariere od 1997 roku... Więc dlaczego tym razem miałoby byc inaczej ?
Sample całkiem obiecujace
Sample całkiem obiecujace
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
lol, jakby to wyszlo z tagiem "dimmu borgir" to by wszyscy pisali "o kurwa ale gowno". nie widzicie jaki to jest tandetny syf ? no blagam.
this is a land of wolves now
To jest niecałe pół minuty całej płyty, więc zluzuj poślady, tym bardziej że ten zespół nigdy nie zszedł poniżej pewnego poziomu.
-
- w mackach Zła
jak dla mnie kawałek jest bardzo dobry - pierwsza część tak bardziej atmosferyczno-death, druga klimatyczna, kawałek powoduje, iż na płytę czekam i to bardzo, zobaczymy, ale fakt, że oni też nie schodzą poniżej pewnego poziomu
-
- postuje jak opętany!
Prawda.Maleficio pisze:No ostatnia byla dobra ale i tak nie przebila przedostatniej ktora byla po prostu krolowa wszechswiata
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- koreaniec
- w mackach Zła
Drone ty nie słyszysz ile w tym jest detspelu omegi?Drone pisze:To jest fenomen, że taki zespół ma tutaj tylu wielbicieli. Ludzie, opamiętajcie się
Lefthandpathyoga