na MM jeden z recenzentów też cierpiał/cierpi na taka przypadłość.Conflagrator pisze: zajebiste recki w stylu: "Jest zajebiśćie, gitary tną, wokalista zajebiśćie growluje (mimi, że był to skrzek charakterystyczny dla black metalu), a perkusista pokazuje, że potrafi napierdalać. Polecam". Ani słowa o tym co ten zespół graJa wiem, że pisać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej, ale...litości.
7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: 7 GATES
KVLT lizania CZASZKI
- beastov23
- weteran forumowych bitew
W 7 Gates też był taki wesoły wywiadwhite_pony pisze:mnie sie podoba styl jednego typa w blackastrial który w headline wywiadu pisze np ze go wkurwia ten typ bo mało gada. (np abigor)

maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Morbid Marcin
hehe, wybitny rozmowca to byl.beastov23 pisze:W 7 Gates też był taki wesoły wywiadwhite_pony pisze:mnie sie podoba styl jednego typa w blackastrial który w headline wywiadu pisze np ze go wkurwia ten typ bo mało gada. (np abigor). Z Khold.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- knaar
- rasowy masterfulowicz
ma już ktoś ? bo nie chce mi się gnać do empiku tylko po to, aby się znowu przekonać, że jeszcze nie ma
-
- świeżak
kupiłem dzisiaj w empiku w W-wie
- knaar
- rasowy masterfulowicz
dzięki, jutro się przejdę
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
to samo w katowicach w silesi
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a na allegro idzie gdzieś kupić??
- Glene
To dobrze, ze juz jest bo jak bylem wczoraj w empiku w Lublinie to nie bylo.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
kupiłem dziś i jestem zachwycony bardzo aktualnym wywiadem rzeką z Fields of the nephilim
- Glene
Wlasnie glownie dla tego wywiadu planuje kupic ten numer.
- Maleficio
- Kontakt:
no, to tak jak ja masz, a największy szok dla mnie stanowi fakt, ze nie słyszałem żadnego z ich splitów czy demówek o których piszą w dyskografii podanej w 7gatesGlene pisze:Wlasnie glownie dla tego wywiadu planuje kupic ten numer.

Wywiad z Witchery też rewelka, nie myślałem nawet, ze maja tak bardzo wspólnego z Fields of The Nephilim
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
a tak na serio ... kupiłem aby przeczytać miedzy innymi właśnie ten wywiad z Witchery a tam zdup likowany wywiad z Fields of The Nephilim, co to ma być ? oddawać kase !Maleficio pisze:no, to tak jak ja masz, a największy szok dla mnie stanowi fakt, ze nie słyszałem żadnego z ich splitów czy demówek o których piszą w dyskografii podanej w 7gatesGlene pisze:Wlasnie glownie dla tego wywiadu planuje kupic ten numer.![]()
![]()
Wywiad z Witchery też rewelka, nie myślałem nawet, ze maja tak bardzo wspólnego z Fields of The Nephilim
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
na pewno nowy numer lepszy od poprzedniego, wywalili chyba tę mroczną damę, która pisała grafomańskie recenzje. Blaze of Perdition mi się nawet spodobał, fajne chłopaky.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Lykantrop
No kurwa, nareszcie!!! Przez nią już o mały włos do rękoczynów nie doszłoblack_lava pisze:na pewno nowy numer lepszy od poprzedniego, wywalili chyba tę mroczną damę, która pisała grafomańskie recenzje. Blaze of Perdition mi się nawet spodobał, fajne chłopaky.

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- mad
Można gdzieś to kupć w sieci? Do empiku mogę dopiero zajrzeć za tydzień.
- maciek z klanu
pewnie tutaj. http://www.hellshop.eu
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Lykantrop pisze:No kurwa, nareszcie!!! Przez nią już o mały włos do rękoczynów nie doszłoblack_lava pisze:na pewno nowy numer lepszy od poprzedniego, wywalili chyba tę mroczną damę, która pisała grafomańskie recenzje. Blaze of Perdition mi się nawet spodobał, fajne chłopaky.
nie wywalili

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
w sensie nie wyrzucili czy nie wyruchali? bo to w mowie potocznej ma dwojakie znaczenieNif pisze:Lykantrop pisze:No kurwa, nareszcie!!! Przez nią już o mały włos do rękoczynów nie doszłoblack_lava pisze:na pewno nowy numer lepszy od poprzedniego, wywalili chyba tę mroczną damę, która pisała grafomańskie recenzje. Blaze of Perdition mi się nawet spodobał, fajne chłopaky.
nie wywalili
Ostatnio zmieniony 18-12-2010, 16:30 przez knaar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph